Archeologai atkasė pirmojo popiežiaus kapą ir tai, ką jie rado, gali paneigti mūsų žinias apie Jėzų

 

Ar gali būti, kad Jėzaus apskritai niekada nebuvo?

 

Ekshumuoti pirmojo katalikų popiežiaus palaikai buvo stebėtinai gerai išsilaikę ir netikėtai atskleidė tam tikras paslaptis, kurias bažnyčia tikriausiai mieliau būtų nuslėpusi.

 

Manoma, kad pirmasis popiežius mirė apie 155 metus ir iš pradžių buvo palaidotas katedroje, Akvilijos mieste. Nugriovus katedrą, kapas atvertas 1789 metais. Prieš tai jis 1875 metais buvo perkeltas į koplyčią. Šalia kūno rasta daugybė dokumentų, saugiau gulėjusių popiežiaus kape nuo pat jo mirties. Juose išsamiai surašyta informacija, remiantis kuria peršasi išvados, kad Jėzus tebuvo tų laikų krikščionių sukurta legenda, kuri buvo reikalinga tam, kad žmonės lengviau perimtų naująjį gyvenimo būdą bei tikėjimą.

 

Be daugybės pasakojimų apie Jėzaus gyvenimą, dokumentuose rasta nemažai informacijos ir apie kitus prieš jį gyvenusius pranašus. Jeigu ji teisinga, Mesijo gyvenimo istorija buvo sukurta iš kitų pranašų gyvenimų detalių, kurie taip pat, tikėtina, buvo ne kartą perkurti. Tikrasis Jėzaus, kurį sugebėjo “atsekti” mokslas, buvo paprastas žmogus, kurio gyvenimas tikrai nesiklostė pagal Biblijos pateiktą versiją.

 

Šaltinis: https://www.disclose.tv

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
janina

EIKIT SALTIBARSCIU VALGYT PAGONYS, DEGSIT PRAGARE KAIP KIAULES UZ TOKIAS EREZIJAS

Nežinukas

Ireniejus iš Liono savo darbe „Prieš erezijas“ rašo: „Kai šventieji apaštalai įsteigė ir įrengė bažnyčią, perdavė jie vyskupiją Linui, kad ją valdytų. Šitą Liną mini Paulius savo laiške Timotiejui. Po jo sekė Anakcetas. O po jo trečiasis, perėmė vyskupiją Klemensas, kuris dar matė apaštalus ir su jais bendravo.“ Euzebijaus iš Cezarijos liudijimu, Linas perėmė Romos vyskupiją 68. m. e. metais. O tai yra ciesorius Nero mirties metai, kas daro Euzebijaus žinutę labi tikėtina. Nes visiškai suprantama, jei po Pauliaus nukirsdinimo, ciesorius Nero nuo paskelbto krikščionių persekiojimo dėl Romos padegimo iki pat savo mirties 68. m. e. metų birželyje, neleido krikščioniams… Skaityti daugiau »

Nežinukas

Išsamiai apie tai pasakojama knygoje “Krikščionybės kilmės paslaptys” elmarkt.de/pasiskaitymui/krikscionybes_kilme.pdf

emigrante 123

Tik issilavine zmones supranta,kad visos religijos buvo sukurtos tam,kad valdyt zmones.Tokia buvo ju paskirtis ir vis dar yra.

Kaliošas

Čia jau kokio penktoko rašliava. Nei popiežiaus vardo, nei logikos datose.

Version

Kristus turejo karaliaus saknu. Jis galejo turet didele itaka ir norejo sukurt religija turejo ideja ir sekeju. Kas nepatiko tuometiniai valdziai. Kristus buvo aukstos samones ir nesuprato kad zmones cia garbina stabus. Valdzia atsikracius Kristaus ji padare stabu ir taip valdo mases iki siol. Beje mergele Marija karaliaus Dovydo saknu paprasta moteris.

CNN

Esu skeptikas, ir visu pirma man nesueina va kas: kapas atvertas 1789 metais. Prieš tai jis 1875 metais buvo perkeltas į koplyčią. tai kaip beveik po 100 metu gali buti prieš tai????? ir antra, kas čia per šaltinis? www disclose tv :D jau tokia piguva likus šita anomalija.

trollolol

Jajaja, lengva smeizti ir tyciotis is baltos rases religijos. Pabandykit ta pati parasyti apie pedofila mahmuda ir jo 40 nekaltu mergaiciu bailiai muahahahahaha

AMEN

O juodaodis negali but katalikas??, beto, turint omenija, kur jezus gime, tai jis pats buvo tamsaus gymio, nes izraelija vargu ar rasi skaiščiai šviesios odos žmogu.

Taip pat skaitykite