Teksase nufotografuota milžiniška legendinė pelėda

Užsienio forumuose ir socialiniuose tinklalapiuose ėmė sparčiai plisti nuotrauka, kurioje užfiksuota dviejų vyrų laikoma milžiniška pelėda.
 
Teigiama, jog ši nuotrauka buvo padaryta Karizo šaltiniuose Teksase (Carrizo Springs, Texas), tačiau išsamesnės detalės nežinomos.
 
Keletui žmonių ši nuotrauka priminė Lechuzos legendą, kurioje pasakojama apie moters ar raganos dvasią, gebančią pasiversti pelėda. Kiti teigiai, jog tai tik dvi nuotraukos, sulietos į vieną, į pagalbą pasitelkiant “Photoshop” programą ir kad tikroji pelėda negalėtų būti tokia didelė.
 
,,Pelėdos galva tikrai neryški, todėl į galvą iškart ateina mintis apie fotošopą”,- sakė Petland Laredo savininkė Laura Haton (Laura Hatton).
 
,,Bet jos sparnai panašūs į liepsnotosios pelėdos sparnus. Tačiau pelėdos dydis nepadeda nustatyti pelėdos rūšies, nes net pati didžiausia, didžioji raguotoji pelėda visiškai į ją nepanaši ir yra kur kas mažesnė.”
 
Lauros Haton manymu, žmonės nenori neigti šios milžiniškos pelėdos egzistavimu, taip pat, kaip ir Loch Neso pabaisos, Sniego žmogaus ir kitų mistinių būtybių egzistavimo:
 
,,Manau, kad žmonės nori tikėti Lechuza, nes čia žmonės tiesiog dievina misticizmą ir jiems tai patinka.”
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lt133

Nebloga pelėda. Aš tai niekam nerodyčiau.

Auginaupeleda

irm, Šis paukštis yra 2 kart didesnis už didįjį apuoką (lot. bubo bubo)
ir tas paukštis nuotraukoje tikrai turėtu sverti 15kg + -. Bet aš taip pat netikiu tokio dydžio egzistavimu.

asdf

fake and gay

Nesamones

cia nepaprasta peleda cia chuck norris augintinis :D

shamanaz

Kiek žinau, Teksaso vyrai ne iš kelmo spirti. Puikus pavyzdys- Chuckas Norrisas :D

DiMiX

Garantuotai photoshopas :) du vyrai taip paieme tokio dydzio peledos niekaip neislaikytu :)

irm

Siaip tai pauksciai labai lengvi padarai. Plunksnos, kaulai yra tusciaviduriai, tik pats peledos kunas manau galetu sverti apie 2-3 kg… :)

Taip pat skaitykite