Mintys turi įtaką fiziniam kūnui

Daugelis iš mūsų girdėjo apie žmones, galinčius per atstumą be jokių triukų lankstyti, kilnoti, ore pakabinti šakutes, šaukštus ir kitus daiktus, sukioti komposo rodyklę, keisti laiko tėkmę, išsklaidyti debesis, užgesinti žvakės liepsną, daryti daugybę kitų stebuklų su negyvąja materija.

 

Beje, su gyvąja taip pat. Pavyzdžiui, vienas vakarų tyrinėtojas išmoko mintimis paveikti mikroskopu stebimą klumpinę ifuzoriją. Kaip paaiškėjo, valios pastangomis, mintimis galima įtakoti augalų augimą, ligą sukeliančių grybelių vystymąsi, gyvo organizmo medžiagų apykaitos procesą, žaizdų gydymą… Yra ir tokių pavyzdžių.

 

Šis parapsichologinis fenomenas vadinamas telekineze (pažodžiui „veiksmas, vykstantis per atstumą“), o hipnozės energija, kuri leidžia tą daryti – psi energija, bioenergija. Manoma, kad psi operatorius gali sužadinti kitų žmonių – tų, kurie yra šalia jo – telekinetinius sugebėjimus.

 

Vienu iš pačių nuostabiausių fenomenu pasižymėjo rusė Nina Kulagina. Ilgą laiką apie ją žinojo tik išrinktieji. Apie nepaprastą jos dovaną žinojo kai kurie nusipelnę akademikai. Bet apie tai tylėjo arba galvojo: kadangi oficialiai nėra laboratorijos, tiriančios parafizinius reiškinius, tai nėra prasmės apie tai ir kalbėti.

 

Bet štai 1988 metais, kuomet sovietinės spaudos restruktūrizavimo laikotarpiu atsivėrė galimybė „apšviesti“ anomalinias temas, daugiamilijoninė televizijos auditorija turėjo galimybę įsitikinti, kad telekinezė – realybė.

 

Kulagina nusimovė nuo piršto sužadietuvių žiedą, padėjo jį ant žurnalų staliuko, šalia pabėrė degtukų, tada vedžiojo virš šių daiktų delną jų neliečiant. Žiedas pajudėjo iš vietos ir, kartu su degtukais, nuslinko ant stalelio krašto… Mokslininkai neįstengė paaiškinti šio pribloškenčio reginio ir pakvietė į savo laboratoriją moksliniams eksperimentams.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Profesoriai aptiko ir daugiau Kulaginos nepaprastų sugebėjimų. Būtent: nustatyti spalvas, skystyje sukurti rūgščią aplinką ir pakeisti jų cheminę sudėtį, padidinti oro laidumą elektrai, numalšinti uždegimo sukeltą skausmą, gydyti kraujagyslių ligas, užgydyti žaizdas… Kartą ji įstengė perkelti 380 g svorio stiklo grafiną.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Įdomiausia, kad telekinezės bandymų metu tarp Kulaginos pirštų ir daiktų, kuriuos ji judino be jokio kontakto, kartais atsirasdavo kažkokios „plonos spindinčios taškinės linijos“, primenančios karolius. Paaiškėjo, kad šalia jos rankų vyksta akustiniai svyravimai (pleškėjimai), „kondensuoti“ elektromagnetiniai laukai. Nepakartojamas Kulaginos sugebėjimų kompleksas, patvirtintas 25 mokslinėse laboratorijose, pavadintas „K“ fenomenu. Jis galutinai neįmintas iki šiol…

 

Pastebima, kad telekinezė, kaip ir kiti parapsichologiniai sugebėjimai, kartais atsiranda dėl traumos, ligų, streso, tokių sukrėtimų… Tai patvirtina mintis apie užslėptus žmogaus organizmo rezervus, ypač smegenų. Daugelis mano, kad panašiais talentais apdovanoti mes visi, reikia tik sukurti sąlygas jų apraiškai. Neatsitiktinai sugalvota ištisi kompleksai specialių pratimų vystyti šiems sugebėjimams.

 

Tarkime, kad norime išmokti telekinezės. Pirmiausia patartina turėti tikslą ir jo siekti tol, kol nepajusime nuovargio. Galima pradėti nuo kūgio formos popierinės spiralės arba nuo adatos plaukiojančios vandens pripildytame stikliniame inde. Manoma, kad kiekvienas toks užsiėmimas – žingsnis po žingsnio artina prie ekstrasensorinio suvokimo ir jo pasireiškimo.

 

Kalbama, kad Kulagina lavinosi be paliovos, įtemptai, kol atsirasdavo galvos skausmai ir impulsas vemti… Tarp kitko, yra „antro kvėpavimo“ koncepcija, pagal kurią žmogus tam tikru momentu tartum išsenka, netenka jėgų, bet vėliau, staiga, persijungia į rezervinį energijos šaltinį, tada pasireiškia ir parapsichologiniai fenomenai, panašūs į telekinezę.

 

Pastaraisiais metais, telekinezę ypač intensyviai tiria Prinstono (JAV) universiteto darbuotojai vadovaujami daktaro Roberto Džano, kuris vadovauja anomalių tyrimų laboratorijai. Jie sugebėjo įrodyti: žmogus savo psichika gali daryti įtaką materialiems objektams.

 

Pagal griežtą metodiką čia atlikta tūkstančiai bandymų, kuriuose dalyvavo šimtai žmonių – skirtingo amžiaus ir profesijos vyrai ir moterys. Vienai iš grupių buvo duota užduotis mintimis paveikti svyruoklės, esančios po permatomu plastikiniu gaubtu, svyravimą. Penkiems operatoriams tą pavyko padaryti bet kuriuo paros metu ženkliu atstumu, likusiems – tik tam tikrais atvejais.

 

Kitame eksperimente buvo naudojami elektroniniai atsitiktinių skaičių generatoriai. Minties jėga reikėjo numatyti šių prietaisų parodymus, numatyti skaičius. Rezultatai pranoko visus lūkesčius: buvo peržengtas tikimybės dėsnis – įvardinti skaičiai iškrito dažniau nei kiti!

 

Kitaip tariant, žmogaus valia lėmė pokyčius. Įdomu, kad tais atvejais, kai eksperimente dalyvavo gerai viena kitą pažįstančios poros (sutuoktiniai, draugai, įsimylėjėliai), efektas buvo keturis kartus didesnis nei bandymuose su vienišais žmonėmis. Taip pat pastebėta: dalyviai vyrai šiame eksperimente kažkodėl atrodė daug laimingesni nei moterys.

 

Apibendrinęs rezultatus Robertas Džanas interviu britų laikraščiui „Daily Telegraph“ pranešė: „Mes manome, kad radome nenuginčijamų šio paslaptingo reiškinio egzistavimo įrodymų. Psichokinetinis poveikis vienoje ar kitoje stadijoje pasireiškia pas visus bandymų dalyvius. Todėl mes manome, kad šios savybės būdingos visiems žmonėms.“

 

Mintys turi įtaką fiziniam kūnui. O šis faktas gali visiškai priversti mokslą pakeisti požiūrį į pasaulį. Tas pats Džanas išvystė kvantinės mechanikos sąmonės sąveikos su fizinėmis sistemomis koncepciją. Kiti mokslininkai nustatė, kad proto galia gali turėti poveikį patiems įvairiausiems prietaisams bei skystai aplinkai. Tai preciziniai chronometrai, lazeriai, elektroschemos, elektromagnetinių spindulių generatoriai, emulsija, koloidiniai tirpalai, vanduo.

 

Pagr. šaltinis: worldmystery.ru, vertė: Šešėlis – gyvas.sapnas.net

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Neidomu

Nesamone kaskokia… visi raso raso.. o kur video kokioj pasaulinej ar saip zimioj laidoj apie telekinezes zmones ir irodymus? :D youtubej klipai tikrai tikroviski… mano bobute ir taip galetu.. :D

Idomu

as katik beskaitydamas si straipsni sugebejau mintimis pajudinti makarona is sriubos lekstes kuris kabojo ant sauksto :p

Secreta188

As tkiu, kad telekineze yra tikra, man labai patiko skaityti si straipsni,

Taip pat skaitykite