7 Faktai apie nešvariausią žmogų pasaulyje!

Perskaitę šį straipsnį bėgsite į dušą, garantuojame! Susipažinkite su Amou Haji jam yra 80 metų, jis yra iš Irano, ir čia rašomi 7 faktai apie jį, nuo kurių jums gali pasidaryti bloga arba atvirkščiai jūs pakeisite savo gyvenimo būdą ir pradėsite gyventi kaip jis!

 

1. Jis turėjo siaubingą vaikystę

Hajis teigia, kad savo jaunystėje patyrė “emocinių nesėkmių”, kurios galų gale paskatino jo sprendimą elgtis taip, kaip jis elgiasi. Tačiau jis nenurodė kokios emocinės problemos jį sutrikdė. Galbūt jis tiesiog per daug kartų matė burbulinę vonią.

 

2. Jis valgo pašvinkusias dygliakiaules

„Kas blogo gali nutikti laikantis dygliaukiaulių dietos?“- niekas niekad neatsakė. “Haji” ieško mirusių gyvūnų, kad galėtų išlaikyti savo gyvenimo būdą purviną. Mes niekada dar neragavome dygliakiaulės, ypatingai pašvinkusios, tai tikrai nekelia apetito.

 

3. Jis gyvena kapavietės oloje

Nors tai ir gali nuskambėti ne itin komfortabiliai, Hajis gyvena skylėje izoliuotoje nuo Irano Dejgah kaimo dalies. Kaimas yra pietinėje Irano dalyje. Nepaisant to ši ola iš dalies apsaugo jį nuo prasto oro salygų.

 

4. Kartais jis gyvena ir pašiūrėje iš plytų

Nors jis skylę oloje vadina savo namais, jis taip pat gali pasirinkti nedidelę plytų pašiūrę. Mes spėjame kad dažniau jis renkasi tą vietą kuri tuo metu yra purvinesnė.

 

5. Plaukų nekerpa, bet degina

Ar tikrai tikėjotės kad Haji naudoja žirkles kirpti plaukams? Klydote! Vietoje standartinių plaukų priežiūros priemonių Haji plaukus nusidegina naudodamas tiesiog ugnį.

 

6.Jis nesiprausė jau 60 metų!

Nurodydamas, kad švara pritraukia ligas, Hajis pradėjęs nuo 20-ties jau 60 metų nesiprausia. Bent jau taupo vandenį!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

7. Rūko gyvūnų išmatas


Nors jis ir įpratęs vienu metu rūkyti penkias cigaretes, Hajis taip pat rūko gyvūnų išmatas. Atrodo, kad šis vyras yra nešvarus tiek išorėje, tiek viduje. Nors jo gyvenimo būdas gali atrodyti ekscentriškas, jis jaučiasi labai laimingas pasirinkęs tokį gyvenimo būdą ir tikriausiai toliau tai darys iki pat mirties.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Visuomene

.. nėra tai labai baisu ar labai originalu, dar Antikoje gyveno toks Grb. Diogenas Sinopietis. Iš tiesų tai yra baisi “švari” buka visuomenė.

https://lt.wikipedia.org/wiki/Diogenas_Sinopietis

Taip pat skaitykite