Žvejys užfiksavo Nessie pabaisą!

Apie tai jau buvo kalbėta, dabar kalbama vėl – Nessie yra ir gyvena Neso ežero dugne. Drovumu pagarsėjusi Neso ežero pabaisa, kaip kalbama, buvo pastebėta giliausiame Škotijos ežere. Šį kartą ji pasirodė šalia komercinio žuvų ūkio.

 

Jonui Rowe‘ui iš kaimyninio Levistono, Dramnadrochito, pavyko nufotografuoti kelis bauginančius vaizdus, prieš paslaptingam šešėliui pradingstant po vandeniu.

 

Suglumęs ūkininkas yra įsitikinęs, kad siluetas, kurį jis matė ryto šviesoje, yra Nessie. Jis pasakojo: „Buvo labai keistas rytas – migla, truputį lijo ir švietė saulė tuo pačiu metu. Pasirodė vaivorykštė, todėl aš išsitraukiau fotoaparatą ją nufotografuoti, kai staiga vandenyje pastebėjau didelį tamsų šešėlį su dviem kupromis, išlindusiomis iš vandens. Instinktyviai pagalvojau: „Tai Nessie“.

 

J. Rowe‘as atmetė svarstymus, kad šešėlis, kurį jis pamatė vandenyje nebuvo legendinė pabaisa: „Aš neabejoju. Kiekvieną dieną dirbu ežere, bet niekada nieko tokio nemačiau. Beveik iškart po to, kai nufotografavau, šešėlis dingo po vandeniu.“

 

31 metų vyras sakė, kad jis niekada netikėjo, kad Neso ežero gelmėse plaukioja pabaisa, kol nenufotografavo jos. „Tai negalėjo būti plūduras ar švartavimosi vieta, nes jų nėra toje vietoje. Be to, vandenyje matytųsi virvės. Keli žmonės sakė, kad tai buvo paukščiai, neriantys po vandeniu. Tačiau aš nemačiau jokių praskrendančių paukščių. Tai negalėjo būti paukščiai, nes jis visas paniro po vandeniu. Tai buvo gana vaiduokliška, bet manau, kad tai iš tikrųjų įdomu.“

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Neso ežero pabaisos legenda prasidėjo 1933 m., kai apie jos „egzistavimą“ pirmą kartą pasauliui pranešė George‘as Spiceris ir jo žmona. Jie pasakė, kad matė neįprastą gyvūną, kertantį kelią prieš juos.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Nuo to laiko begalinės pabaisos paieškos, naudojant sonarus ir kitus pažangiausius tyrimo metodus, nepajėgė įrodyti, kad pabaisa egzistuoja ir gyvena ežere.

 

Dažniausias spėliojimas apie šią mitinę būtybę yra, kad tai galėjo būti ilgai gyvenantis pleziozauras, nors tai niekada nebuvo įrodyta. Todėl Neso ežero pabaisa lieka šių dienų mitas, o kalbas apie jos pasirodymą mokslinė bendruomenė dažnai atmeta kaip svaičiojimus.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ątp

manau kad eilinė istorija apie nese ,norint atkreipti dėmesį į škotiją

Taip pat skaitykite