Arvydas Grigonis. Rokfelerių turtai, arba kaip jie laikosi Visatos įstatymų

rokfeleriai-visataArvydas Grigonis

 

Rokfelerių filantropija – būtent čia jų finansinės sėkmės paslaptis. Jie griežtai laikosi taisyklės, kad 10% savo pelno, nesvarbu ar tai tūkstančiai ar milijonai ar trilijonai ar daugiau, visada griežtai skiriami labdarai.

 

Kodėl tai jiems garantuoja dar didesnius pelnus? Todėl, kad ezoteriniame plane, Rokfeleriai yra pastovūs pajamų šaltiniai vargšams ir skurstantiems, tad kuo daugiau jie patys gaus, tuo daugiau skirs labdarai. Rokfeleriai visada itin griežtai, stropiai ir beatodairiškai laikosi šio dėsnio.

 

Jeigu visatai reikia padėti skurstantiems labiau, automatiškai Rokfelerių turtas didėja, kadangi jie dalinasi su tais, kurie tokių turtų neturi. Būtent todėl visata leidžia jiems klestėti, turtai jų auga, Rokfeleriams sekasi.

 

Tokiu būdu, jie neužtvenkia savo “pinigų upės”. Jeigu jie gauna milijardą, iš jo būtinai aukos 10% labdarai, aišku nuo pelno, ne nuo pajamų. Tokiu būdu, jie tampa reikalingi visatai, daug labiau nei tie, kas turi sąlyginai didelius turtus, bet viską išleidžia ant savęs ir tokiu būdu užtvenkia pinigų upę.

 

Kas yra pinigų upė?

 

Pinigus ar materialius turtus, galima prilyginti upei. Jeigu pvz. viską ką gauni kaupi, tai padarai užtvanką. Ir tada jau naujam vandeniui ar pinigams, nėra kaip “įbėgti”, nes ir taip viskas užtvenkta.

 

Kai kažką perki ar išleidi ant kažkokių paslaugų, jau iš užtvankos tada nuteka šiek tiek vandens ir gali įtekėti naujas vanduo, nauji pinigai ar turtai. Kažkas kitas jau gali iš tavo išleistų pinigų pirkiniams ar labdarai išgyventi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taupyti aišku galima, bet geriau ne visus 100%, kad neuždaryti upės. Jeigu pagal Toros ar biblines normas, 10% turi būti skirta labdarai. O pagal Babilono išmintį, taupoma irgi 10%: gavai pelną, iš jo pvz. 10% labdarai, 10% taupymui, o visa kita daryk ką nori su jais, remiantis teologinėmis knygomis.

 

Daugelis turtuolių toli gražu tiek neskiria vargšams. Kai visada skiri 10% vargšams, tai automatiškai tampi visatai reikalingu. Ir net ir visata padeda tau klestėti. Ar tai eini ir nuperki pakeliui vis kažką. Pvz. kažkoks vargšas žmogus pardavinėja bulkutes. Į dieną po vieną, taip tu tampi kažkiek jo maitintoju, tavo dėka jis išgyvena. Kai duodi, daugiau ir gauni. O kada viską sau, tai užtvenki užtvanką ir sustabdai turtų tėkmę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Čia viena iš visatos paslapčių. Labai sumanūs oligarchai, kad nesipykti su visata ir kad ji jiems padėtų visada šiuo mechanizmui puikiai naudojasi. Jeigu tik neskyrėte dalies kitiems, taip ir apstos dažniausiai jums sektis. Labdara suveiks geriausiai, nors ir pirkimas kažko, irgi padeda kažkam išgyventi, išlaikyti savo šeimas.

 

Tad jeigu trūksta pinigų ar norite turėti jų daugiau, imkime pavyzdį iš tų, kurie žino kaip veikia Visatos įstatymai. Skirkime 10% savo pajamų tiems, kurie turi mažiau ir net nepastebėsime kaip greitai mūsų pinigų upė prisipildys.

 

Arvydas Grigonis, zulus.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dronas

Kaip bedarbiu gali tekėt pinigai nuo pašalpos gali koky eura varkšu paukot ir ka kaip atsiras daugiau pinigu jei pašalpas mažina .

10%

atidedu, skolinu= padedu stokojančiam, aukoju, duodu. Pinigai visada grįžta su palūkanomis įvairiausiu pavidalu. Kadangi šiamia pasaulyje visi materialūs daiktai, dalykai turi tikrąją vertę,kainą ir pn :)

Taip pat skaitykite