Keisčiausios šeimyninio keršto istorijos

meile-neapykantaŽiniasklaidoje nuolatos pasirodo keisčiausių istorijų, kuriose pasakoja kaip susipykę sutuoktiniai sukuria išradingų, o kartais ir labai žiaurių būdų atkeršyti.

 

Portalas alfa.lt pateikia pačius keisčiausius šeimyninius konfliktus ir jų baigtis.

 

Žmona vyro penį priklijavo jam prie kojos

 

JAV policijos pranešime rašoma, kad 48 metų Therese Ziemann, įviliojo Tracy Hooda Davisą į motelio kambarį Stokbridže, Viskonsino valstijoje, pririšo jį nuogą prie lovos ir priklijavo jo penį prie dešinės kojos šlaunies. Už tokį kerštą savo vyrui moteris atsidūrė teisiamųjų suole.

 

Įniršęs sutuoktinis į žmoną metė katę

 

25 metų Paulas Woodas pateko į teisėsaugos akiratį dėl buitinio konflikto. Įniršęs vyras pagriebė katę ir sviedė ją į savo žmoną. Pasak policijos, incidento metu nei katė nei moteris nenukentėjo. Vyrui iškelti kaltinimai dėl trijų skirtingų baudžiamojo kodekso punktų, tarp jų ir žiauraus elgesio su gyvūnais.

 

Vyras užpuolė žmoną itališku desertu

 

Vyras teisme pripažino, kad nutraukdamas aštuonerius metus trukusią santuoką į savo žmoną sviedė itališką desertą. Darrenas Owenas, dirbantis sausainių fabrike Anglijoje, gavo 150 svarų sterlingų baudą. Po teismo vyras mėgino atsiprašyti žmonos, bet ji pateikė skyrybų prašymą, pareiškusi, kad jei konfliktai sprendžiami tokiu būdu, santuoka tęstis nebegali.

 

Vyras žmonai pastatė 110 vatų įtampos spąstus

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Visi žino, kad abu partneriai privalo turėti savo privačią erdvę, kurioje galėtų pabūti vieni. Tačiau vyras iš Arkanzaso, gindamas savo privačią erdvę, peržengė visas ribas.

 

Savo atskirame miegamajame jis prie durų pastatė 110 vatų įtampos spąstus, kad žmona neįeitų į kambarį. 44 metų Herbertas Caldwello žmona būtų nukrėsta elektros įtampos. Medikai pripažino, kad moteris nebuvo rimtai sužeista, bet ponas H. Caldwellas atsidūrė teisme, nes jam buvo pareikšti kaltinimai dėl grėsmės sukėlimo žmonos gyvybei.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žmona vyrą pamaitino kario patiekalu iš šuns išmatų

 

47 metų Jill Martin teismo buvo pripažinta kalta, nes mėgino nunuodyti vyrą. Moteris savo vyrui paruošė indišką kario patiekalą, kuriame buvo šuns išmatų.

 

Teisme moteris prisipažino, kad į patiekalą iš tiesų dėjo šuns išmatų. J. Martin už savo vyro Donaldo buvo ištekėjusi 21 metus, bet, pasak moters, jai pabodo sutuoktinis ir ji užsimanė jam pakenkti. D. Martinas padavė skyrybų prašymą.

 

Buvusioji padegė buvusio draugo penį

 

Maskvoje, įniršusi rusė, padegė savo buvusio vyro penį, kai šis nuogas sėdėjo priešais televizorių ir gėrė degtinę. Policijos atstovai sakė, kad dar nėra aišku, ar vyro sveikata atsistatys ir ar jis dar galės lytiškai santykiauti.

 

Moteris buvo nuteista kalėti trejuss metus. Per teismą paaiškėjo, kad pora jau buvo išsiskyrusi, tačiau dalinosi bendru nedideliu butu. Nukentėjęs vyras dienraščiui „Tvoi Den“ sakė: „Skausmas buvo nežmoniškas. Degiau tarsi fakelas. Nesuprantu, kodėl to nusipelniau.“

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
as uz amerikonus bet

rusai gerai varo !! :)

Taip pat skaitykite