Visatos pinigų įstatymai arba ką daryti, kad pinigai patys mus rastų

pinigu-energijaDaug žmonių kategoriškai netiki sąmoningais kontaktais su subtiliosiomis energijomis. Ir tai nenuostabu. Juk mūsų niekas nemokė “bendrauti” su tokio pobūdžio substancijomis. Bet būtent ten, subtiliųjų energijų sferoje, paslėpti gerovės raktai.

 

Kai kalbame apie subtilią energiją, turime omenyje mus supančią neregimą jėgą. Indai vadina ją prana, kinai – ci, havajiečiai – mana, o germanų gentys vadino ją – od. Tai ta pati jėga, kurios dėka įmanoma gyvybė Žemėje, kurios dėka formuojasi pasaulis. Viskas, ką matome aplinkui – žmonės, gyvūnai, augalai, akmenys, upės, debesys – yra ne kas kita, kaip materialus šios energijos pasireiškimas. Ir pinigai – ne išimtis, tai universalios ci energijos rūšis. Monetos, kupiūros, brangenybės – materialus šios energijos įsikūnijimas.

 

Savo esme energija, tame tarpe ir pinigų energija, nėra nei teigiama, nei neigiama, ji – neutrali. Tik tada, kai pradedame naudoti energiją savais tikslais, kai aktyvuojame ją savo mintimis ir jausmais, ji įgauna vienas ar kitas savybes.

 

Energija gali gydyti ir praturtinti, o gali ir griauti. Kalbame apie tai tiems, kurie laiko pinigus kažkuo purvinu, negeru, o siekį turėti pinigų – žemu, gėdingu, “nuodėmingu”. Pinigai gali būti kenksmingi, kaip kenksmingu gali būti bet koks daiktas, bet kokie vaistai, jeigu nebus laikomasi moralės normų.

 

Pinigai gali užteršti žmogaus sielą, jeigu jis iškėlė juos aukščiau visko pasaulyje ir siekia jų bet kokia kaina, tačiau gali ir praturtinti ją, padėti daryti gerus darbus, atskleisti ir realizuoti savo sugebėjimus, daryti pasaulį aplink save geresniu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Taigi, kad pasiektume gerovę, svarbu suprasti du dalykus.

 

Pinigai yra energija, suteikianti žmogui galimybes. Galimybę įsigyti, valdyti žmones, džiaugtis, kelti pagarbą, turėti autoritetą… Ir kuo daugiau energijos, tuo platesnės galimybės. Ir tai tinka ne tik pinigų, bet ir asmeninei paties žmogaus energijai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pinigų energiją galima valdyti. Tam reikia “įeiti” su ja į “rezonansą”, o prieš tai – žinoti dėsnius, kuriems ji paklūsta.

 

Pirmasis pinigų energijos dėsnis skelbia: “Gerovės energija paklusni dėmesiui”

 

Šie žodžiai girdimi ir iš kinų, ir iš Havajų Mokytojų. Dėmesys labai svarbus energijai apskritai. Nuo mūsų dėmesingumo, susikoncentravimo priklauso tai, kokia energija – skurdo ar turto – “įkrausime” savo gyvenimą. Dėmesys – tai minčių ir troškimų kontrolė. Dėmesio kontrolė – tai savotiškas psichikos “auklėjimas”. Dėmesio “auklėjimas” – labai svarbi, galima sakyti, esminė grandis pritraukiant pinigus.

 

Nesivaržykite galvoti ir svajoti apie pinigus, sukoncentruoti dėmesį ties pinigų energija. Gaila, bet nė vienas iš mus supančio pasaulio elementų nesusijęs su tokiu kiekiu “blogų” mitų, o taip pat iš jų sekančių prietarų, kaip pinigai.

 

Netgi apie seksą žmonės galvoja atviriau, sąžiningiau ir labiau viešai, negu apie pinigus. Galvokite apie klestėjimo energiją be gėdos ir varžymosi! Būtent klaidingas požiūris į pinigus ir gimdo godumą, vagystes, skurdą, problemų kupiną nykų egzistavimą.

 

Antrasis pinigų energijos dėsnis skelbia: “Bet koks mano siekis sugrįš pas mane”

 

Praktikoje tai reiškia, kad aš aktyvuoju objektą, ties kuriuo sukoncentruotas mano dėmesys, ir ši energijos rūšis, tarytum magnetas pritraukia atsakomąjį dėmesį. Dėmesys veikia tartum padidinamas stiklas, fokusuojantis spindulius viename taške. Kitaip sakant, kad pritrauktume pinigus, reikia tapti kažkuo panašiu į magnetą, juos traukiantį: reikia atkreipti į save jų “dėmesį”.

 

Tam egzistuoja ypatingas pratimas. Ji galite pamėginti atlikti jau dabar, kad išmoktumėte jausti pinigų energiją.

 

Pasirinkite kokį nors turto atributą – juvelyrinį papuošalą, antikvarinį daiktą, banknotą – ir energetiškai prisijunkite prie jo. Atminkite, kad tai turi būti daiktas, kuris simbolizuoja pinigus: auksas, sidabras, stambi kupiūra ir pan.

 

Įsivaizduokite, kad jūsų kūno energija, biolaukas atsiskleidžia priešais tą daiktą ir įtraukia jį į save.

 

Jums atsiras pojūtis, kad jūs ir daiktas – viena visuma, kad tarp jūsų užsimezgė ryšys – neregimas, tačiau juntamas.

 

Dabar įsivaizduokite, kad šis daiktas apsigaubęs lengva auksaspalve miglele.

 

Užmerkite sekundei akis ir giliai įkvėpkite, įsivaizduodami, kad įkvepiate, įtraukiate tą miglelę į sritį tarp antakių (energetinis centras Adžna čakra).

 

Iškvėpdami, mintyse nuleiskite ją į krūtinės centrą, širdies lygmenį (Anahata čakra) ir palikite ten.

 

Po iškvėpimo padarykite trumpą pauzę, vizualizuodami besikaupiančią krūtinės centre auksinę pinigų energiją.

 

Pakvėpuokite tokiu ritmu kelias minutes, kol nepajausite energijos antplūdžio Anahatoje (širdies plote) – tai gali būti šiluma, malonus šaltukas, badymo jausmas, energetinio rutulio, bangų, besisukančio sūkurio pojūtis.

 

Šis pratimas labai naudingas, jis padarys jus prieinamu gerovės energijai. Dar daugiau, jūs ją trauksite! Atlikite pratimą kaip galima dažniau, kai tik pasitaikys laisva minutė – prisijunkite prie pinigų energijos.

 

Trečiasis pinigų energijos dėsnis skelbia: “Negalima atsidurti skolininko būsenoje”

 

O jeigu jau pasiskolinote pinigų, grąžinkite su džiaugsmu. Tas, kuris su džiaugsmu atiduoda skolą (ir apmoka sąskaitas – už butą, ryšius, komunalines paslaugas ir t.t.), būtinai taps turtingesnis: džiaugsmo energija pritrauks prie jo pinigų energiją. Yra net vieną seną japonišką pamokanti istorija.

 

Pirklys atnešė vienuoliui maišą auksinių ir pareiškė nuo slenksčio, kad grąžina vienuolynui skolą. Vienuolis gestu parodė pastatyti maišą į kampą. Nusiminęs pirklys paklausė jo:

 

-Ir tai viskas, ką tu nori man pasakyti?

 

-O tu tikėjaisi, kad aš tau padėkosiu? – nustebo vienuolis.

 

-Mano manymu, tau reikėtų taip padaryti! – dar labiau pasipiktino pirklys.

 

-Nemanau. – atsakė vienuolis. – dėkingas turi būti duodantis.

 

Kaip jums atrodo, vienuolis – išpuikėlis? Neišmanėlis? Ne viskas taip paprasta. Jis sąmoningai provokuoja pirklio sieloje krizę: arba tu pasiimsi pinigus ir išeisi, arba paliksi juos man, tačiau ne su kaltės ar pykčio jausmu, o su džiaugsmu.

 

Žinoma, pinigai yra vertingiausia dalykas pirkliui, tačiau svarbiausia vienuolio vertybė – džiaugsmas. Jis išbando pirklį.

 

Principas „atiduok su džiaugsmu, kad džiaugsme gautum” – tai darbo su pinigų energija principas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite