Virš Baltijos jūros užfiksuota ateivių?

baltija-nsoKaip manote, kokia tikimybė, kad ateiviai, atskridę į Žemę, užsuko ir į gretimą Rusiją? Štai „YouTube“ kanale pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matomi keisti šviesuliai virš Baltijos jūros vakariniame Rusijos pakraštyje.

 

Keistų šviesų grupė, kuri galimai yra NSO, buvo užfiksuota besileidžiant Saulei. Švytintys žibintai buvo kurį laiką pakibę ore, kol galiausiai išnyko.

 

Vieni spėja, kad tai galėtų būti oro balionai ar dangaus žibintai. Kiti netgi įtaria, kad tai yra slaptas Rusijos ginklas, kurį įsakė išbandyti Vladimiras Putinas.

 

Patys mokslininkai kol kas nepateikė jokios savo versijos, todėl NSO gerbėjai vis garsiau kalba apie ateivių apsireiškimą.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
simas

aiskiai matosi dronas

Oge

Macius ir as esu panasias sviesas. Daug kam pasakojau..niekas netiki

Tai

Ten imigrantai verziasi !!

Jensenas

Šudeiviai skraidžioje, kai debilai tuo ir tiki. Ir masto kad bus kaip amerikiečiu seriale “Falling Sky” išvertus “Krintantis Dangus”. Ateivių jūs apkeutia fanatikai. :D

as

Prieš kelis metus vasarą lygiai tokios pat spalvos šviesas skrendančias mačiau, bet tada tikrai galiu teigti jog buvo ne tie kiniški žibintai, nes greitai skrido ir kryptis keitė. Teko du sykius tokius matyt.
O kas tiksliai irgi nežinau gal kokie dronai nedideli?

gagarin

Vis daugiau ir augiau video atsiranda. ar tai zmoniu sukurtos technologijos ? o gal ir ne

Taip pat skaitykite