Pasaulio pabaiga 2020 m. Gruodžio 22 d .: ką apie tai pasakė Vanga


Šiandien internete galite rasti daug tiesą sakant gąsdinančių tariamos Vangos prognozių. Žiniasklaida perteikia regėtojo krikštatėvio – Sergejaus Kostorny žodžius. Taigi, „penkių dvynių“ dieną neva reikėtų tikėtis ne tik katastrofų, bet ir pasaulio pabaigos.

 

„Didžiulis kūnas pataikis į vandenį, bangos apims daugelį šalių, saulė tekės trejus metus. Išgyvens tik gėris, o blogis, kuris laiko save protingu, pražus. Po trejų metų ateis labai geras gyvenimas “. Visi šie teiginiai yra tiesus melas. Spėjimas taip pat melas, kad šių metų pabaigoje Rusijoje gims protingi ir talentingi vaikai – būsimi valdovai.

 

2020 12 22 nereikėtų tikėtis jokių nelaimių. Tai bus įprasta diena. Daugybė teiginių apie žmonių ateitį yra klaidingi dėl vertimo netikslumų ar banalaus melo.

 

Vanga per savo gyvenimą sakė, kad visai žmonijai nutiks nelaimė, kurią ištiks „geltonieji žmonės“. Ši liga užklups daugiau nei 100 milijonų planetos gyventojų, daugelis mirs. Pirmasis smūgis bus padarytas po metų su penkiais veiksmais ir truks tris mėnesius. Tada bus „atokvėpis“ ir bus naujas smūgis. Aišku buvo apie koronavirusą ir vasarą, kai epidemija laikinai nurimo.

 

Vanga sakė, kad Rusijai bus sunkūs laikai. Amerika kentės nuo daugybės kataklizmų, priversiančių gyventojus palikti namus ir apskritai persikelti į kitas šalis. Amerikos ateitis labai niūri.

 

Taip pat, nebus lengva ir europiečiams. ES šalys patirs rimtą migrantų antplūdį. Pabėgeliai ne tik taps didesnė gyventojų dalimi, bet netgi pradės valdyti Europą. Jau šiandien šios problemos pastebimos Prancūzijoje ir Vokietijoje.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
NEREALU. Noriu dar!

Didžiulis kūnas pataikis į vandenį, bangos apims daugelį šalių, saulė tekės trejus metus. Visiems dyrpti reikes dauk yr truputi dar. Po trejų metų ateis labai geras gyvenimas. Po to įšeis. Išviks užsienis toli. Visi šie teiginiai yra tiesus melas. Spėjimas taip pat melas, Vanga per savo gyvenimą sakė, kad visai žmonijai nutiks nelaimė. Dar ji sakiti, kad Daugybė teiginių apie žmonių ateitį yra klaidingi dėl vertimo netikslumų ar banalaus melo. Ir dar ji sakyti,kad pirmasis smūgis bus padarytas po metų su penkiais veiksmais. Tada visi bėkti į tolį, nes bijoti. Po tų ivikių bus naujas smūgis. ——– Smagu kaip 6m… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite