Kaip išvalyti blogą karmą?

karmaKarminės astrologijos teorija padeda rasti atsakymą, kokius kertinius Visatos dėsnius ir kuriose srityse žmogus pažeidė buvusiuose įsikūnijimuose. Karma – tai universalus priežasties-pasekmės ryšys,Visatos švytuoklė, kuri kiekvienam atlygina pagal nuopelnus ar baudžia už pražangas.

 

Gimimo horoskopas atspindi viso labo pasekmes, tai tarsi praeitos inkarnacijos poelgių pažymėjimas.Karminis horoskopas nusako dabartinio Likimo priežastis, t.y. praeito gyvenimo dvasinius pakilimus ir nuosmukius. Negatyvi karma – atpildas už Visatos dėsnių pažeidimus, arba, nuodėmes.

 

Skirtingose religijose pagrindiniai Visatos dėsniai yra išpažįstami vienodai, tik jų pavadinimai – skirtingi. Krikščionybėje karmos dėsniai išsakyti dekaloge. Karminėje astrologijoje prigijo draudimų sąvokos, paimtos iš induizmo šventraščių – Vedų. Už ištikimybę kiekvienam iš šių 5 įsakų, žmogus pelno likimo dovaną – išskirtinius sugebėjimus. Už pažeidimą – patenka į itin nepalankias gyvenimo aplinkybes.

 

Net negatyviausią karmą “taiso” pozityvūs veiksmai ir aktyvumas, nukreiptas į aplinkinių gerovę.

 

Kertiniai Visatos dėsniai-draudimai

 

1. “Achimsa” – nežudyk. Nedaryk žalos, nekenk aplinkiniams. Neužmušk meilės, vilčių, norų, tikėjimo, sąmoningai nesikėsink į nieką, kas gyva. Negatyvios “achimsos” požymiai: žmogus gimsta su fiziniais trūkumais, dažnai patenka į avarijas ir smurtines, gyvybei pavojingas situacijas, patiria fizines bausmes, yra kankinamas, netenka brangiausių žmonių.

 

Dovanos už gerą “achimsą”: stipri dvasios jėga, sutramdanti aplinkos agresiją, nuraminanti artimųjų siautulius , užgesinanti konfliktus, sutaikanti priešininkus. Gyvenimiška laimė, kai lengavi sekasi igyvendinti sumanymus, greitai pildosi norai.Kaip išpirkti “achimsą”: daryti gerus darbus,pelnyti gerą vardą, saugoti reputaciją, gelbėti kitus iš mirties glėbio, kovoti už kitų gyvybę, steigti kovos su ligomis fondus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2. “Satja” – būk teisingas. Satjos laikymąsis – tai nuoširdumas ir atvirumas tiek žodžiuose, tiek mintyse ir poelgiuose. Tiesos sakymas niekada nesužeis kito, t.y. dėl “satjos” neįmanoma pažeisti “achimsos”. Negatyvios “satjos” požymiai: žmogus serga psichine liga, yra nenuovokus, kvailas. Jį nuolat kažkas apkalba,peikia,tyčiojasi, jis susiduria su didele išdavyste ar šmeižtu, neturi draugų. Daug kliūčių siekti žinių, studijuoti. Nėra pripažinimo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Dažnai genda telefonai ir automobiliai. “Satjos” dovanos: aiškiaregystė, telepatija, pranašingi sapnai, stipri intuicija, įgimta išmintis,šlovė, pergalės konkursuose ,lengvas kalbų mokymąsis, sėkmė moksle.Kaip išpirkti “satją”: ginti teisingumą, išviešinti apgaules, užsiimti nekomerciniu švietimu, padėti melagingai apkaltintiems.

 

3. “Astėja” – nevok. Nesikėsink į privatumą, nesisavink svetimos šlovės,nuopelnų, sumanymų, idėjų.Nepiktnaudžiauk kitų gerumu, nesikišk be reikalo į svetimą gyvenimą su patarimais ar šiaip iš smalsumo. Negatyvios “astėjos” požymiai: žmogus skursta, uždirba mažiau, nei kiti. Jam nepavyksta sukaupti turto – santaupos ištirpsta “Sekundės” banke, o vagys vis suranda tą vienintėlę paslėptą kojinę.

 

Be to, nuolat kažko pritrūksta sumanymams įgyvendinti – tai lėšų, tai žinių, projektus nuolat kažkas griauna – tai nelamingas atsitikimas, tai ekonominė krizė ar politiniai perversmai. “Astėjos” dovanos: lengvai pasiekiamas gerbūvis, “nematomi aitvarai ant stogų”, nepaaiškinama sėkmė loterijose, palikimas, renta, gyvenimo pilnatvė ir įvairovė.Kaip išpirkti “astėją”: užsiimti labdara, šelpti skurstančius ir benamius, steigti finansinius paramos fondus, neatsakyti prašančiajam, aukoti.

 

4. “Aparšracha” – neturėk kitų dievų. Nedaryk kulto ir nesudievink nieko – mylimojo, mokytojo, garbingo politiko (pvz. Landsbergio), Konstitucijos, šventųjų raštų ir pan. Gerbk tėvą ir motiną, kitų laisvę, įsitikinimus ir apsisprendimą, venk bet kokios priklausomybės, negeisk valdžios, nemanipuliuok kitų sąmone. Negatyvios “aparšrachos” požymiai: priklausomybė – nuo kvaišalų, nuo viršininko malonės, nuo gaujos vadeivos, nuo sektos vadovo.

 

Buvimas izoliacijoje – kalėjimuose, vienuolynuose, griežto režimo įstaigose, užkampiuose, ilgas gydymąsi sanatorijose. Problemos su būstu – vis nėra kur gyventi. Valdingi tėvai ir tironai viršininkai.”Aparšrachos” dovanos: įgimti gabumai, galimybė rinktis ir priiminėti sprendimus, vadovo talentas. Kūrybinė profesija, kai nereikia niekam tarnauti. Profesinė sėkmė.Kaip išpirkti “aparšrachą”: kovoti už kitų laisves, globoti kalinius, traukti žmones iš priklausomybės – nuo kitų valios, įtaigos ir pan.

 

5. “Brachmačarja” – nepaleistuvauk. Valdykis ir laikykis visur saiko bei tvarkos.Negatyvios “brachmačarjos” požymiai: sunkios ligos, bejėgiškumas, depresija. Tenka slaugyti ar rūpintis artimaisiais. Susidūrimas su stichinėmis gamtos nelaimėmis.

 

Daug įvairių nelaimingų atsitikimų. Nelaiminga meilė ir nepilnavertis asmeninis gyvenimas. Netikėtos skyrybos. Nelaimės su vaikais.”Brachmačarjos” dovanos – gydymo galios, puiki sveikata, ilgaamžiškumas, jaunatviškumas, stipri energetika. Kaip išpirkti “brachmačarją” – pasninkauti, tvirtai laikytis ištikimybės įžadų, gyventi švariai ir pavyzdingai, nuolat daug dirbti.

 

Straipsnio autorė: astrologė Saulė Jonaitytė horoskopas.lt, publikuota savaitraštyje “TV per savaitę”

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Sad man

Kažkas čia ne taip, paskaičius susidaro įspūdis, kad praeitam gyvenime aš geriausiu atveju buvau hitleris, kad dabar turiu tokią juodą karmą…
Sako geri darbai padeda valyti karmą – pasakysiu nė velnio, jei tik noriu kam nors padėti, nesiekdamas jokios naudos iš gyvenimo gaunu “dovanų” – pasipila problemos (finansinės, šeimos ir ne tik) ir tai ypatingai pasireiškia, kai kam nors padedu.

Lmt

Taip, Geri darbai, kuriuos padarom savo artimui nera tuscias laiko gaisimas. Labai daznai zmones ar gyvunai, kuriems tie darbai padaromi mums atleidzia uz praeitam gyvenime jiems padarytas skriaudas. Mes tai pajauciam, kai mums staiga pasidaro lengva ar lengviau ant sirdies. Is tikruju, karma su praejusiu gyvenimu nusokaltimais apsivalo tik tada, kai nuskriaustasis mums atleidzia.Kitaip, nors ir atrodo priesingai, karmos issivalyti nepavyks.Joga ir meditacija gali pristabdyti karma, bet galutinai jos neisvalo.Kitaip tariant, joga or meditacija yra kaip vaistai, kuriuos isgerus pasijunti geriau, bet pilnai pasveikti nepavyksta.As uz joga ir meditacija, taciau pirmiausiai uz gerus darbus artimo labui.

Taip pat skaitykite