Sapnuojate mirtį? Sužinokite kokia mirties reikšmė sapnuose iš tiesų

Jei kada nors esate sapnavę, kaip mirštate patys ar miršta jūsų mylimas žmogus, tikrai žinosite, kokia nerimą kelianti yra ši patirtis.

 

Sapnai gali būti žemiški, siurrealūs ar net įvarantys siaubą. Manoma, kad per naktį paprastai susapnuojame keletą sapnų, kiekvienas jų trunka nuo penkių iki 20 minučių, nors daugelį jų esame linkę pamiršti.

 

Susapnavus mirtį gali likti nerimo jausmas, kad su jūsų kūnu kažkas ne taip, bet prieš lėkdami pas gydytoją, paskaitykite, ką apie tai sako sapnų specialistas Delphis Ellisas. „Daugelį metų trunkantys tyrimai rodo, kad visi sapnai ką nors reiškia. Kiekvienas žmogus – skirtingas, todėl mirtis sapne kiekvienam sapnuotojui reikš vis ką kitą.

 

Pagal kai kurias tradicijas žmonės kiekvieną rytą susirenka ir kalbasi apie savo sapnus – sapnuoti mirtį yra geras ženklas, tikima, kad taip pranašaujamas gimimas.

 

Mirtis sapnuose taip pat gali reikšti pokyčius, kuriuos nuspėjame sau ar aplinkiniams. Jei mūsų mylimas žmogus pradėjo elgtis kitaip, tai gali atsispindėti šio žmogaus mirtimi sapne.

 

Bijo mirties sapnuose

 

Jaunos mamos dažnai sapnuoja savo kūdikių mirtį, tokiu būdu pripažindamos savo jaučiamą atsakomybę už vaiko saugumą ir nerimavimą, kad gali atsitikti kažkas blogo.

 

Kai kurie žmonės bijo mirtis sapne yra bloga pranašaujantis ženklas. Esu sutikęs daugelį žmonių, kurie man pasakojo pranašingus sapnus, todėl suprantama, kad kai kurie žmonės bijo jų išsipildymo, susapnavę artimojo mirtį. Laimei, nors mirtis sapnuose ir kelia nerimą, šie sapnai daugiausiai mums skirti tam, kad nepamirštume, koks vertingas yra gyvenimas ir kad turėtume išnaudoti kiekvieną mums skirtą akimirką su savo mylimais žmonėmis.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Gali būti, kad mirtį sapnuose sukelia nerimas, ypač jei neseniai sužinojome apie kieno nors mirtį ar įtemptai galvojame apie kokį nors brangų žmogų. Kai pradedame suvokti savo pačių mirtingumą, gali būti, kad dažnai susimąstome apie tai, kad laikas baigiasi. Svarbu tvarkytis su nerimu ir nusiteikti geram nakties poilsiui – stresą reikėtų pozityviai šalinti dienos metu ir užsitikrinti atpalaiduojančią ir ramią miegamojo aplinką.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite