Žiauriausi pasaulio serijiniai žudikai

Daugelis iš mūsų pagalvotų, kad tokie žmonės egzistuoja tik filmuose. Tačiau šios istorijos atskleidžia, kad tokių žiaurių monstrų gali pasitaikyti bet kur. Kartais net serijinio žudiko vardas savaime tampa absoliutaus blogio sinonimas.

 

John Wayne Gacy

 

John Wayne Gacy kiles iš nedidelio Čikagos miestelio, dar žinomas „Žudiko Klouno“ vardu. Turėjo žmoną ir vaikų, tačiau nepaisant jo šeimyninės padėties jis persekiodavo, žudydavo ir seksualiai išnaudodavo begales nekaltų žmonių.

 

 

1972 metais jis nužudė pirmąją auką. Parsivežės namo jaunuolį, pasimylėjo su juo ir nudūrė peiliu. Jaunuolio kūną palaidojo po savo namo grindimis. Po to prasidėjo jo kitos žudynės.

 

Viso jis nužudė 33 žmones, 14-21 metų jaunuolius. Juos laidojo savo namų teritorijoje. Žudydamas jis vis dar buvo populiarus visuomenėje, ir netgi linksmino vaikus jų vakarėliuose, dažnai persirengdamas klounu. Daug kas po šiai dienai jį ir prisimena, kaip klouną žudiką.

 

Carlas Panzramas

 

Carlas Panzramas, priešingai negu kiti žudikai, turėjo gerą humoro jausmą ir bent mažiausią dalelytę savigraužos. Ne, jis nesigailėjo ne dėl savo baisių nusikaltimų, tačiau gailėjosi, kad apskritai buvo gimęs.

 

Kai Panzramui buvo paskirta mirties bausmė už žmogžudystę, jis grasino užmušti bet kurį, bandantį teismo nuosprendį pakeisti.

 

Nusikaltėlis parašė autobiografiją, kurioje dalykiškai aprašė 21 žmogžudystę ir 1000 berniukų išprievartavimus. Po berniuko išprievartavimo ir nužudymo jis rašė:

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Kai jį palikau, jo smegenys tekėjo iš ausų. Aš nesigailiu. Mano sąžinė rami. Miegu ramiai ir sapnuoju saldžius sapnus.“

 

Panzramas pats save pavadino „Pykčio įsikūnijimu“, nes nuo vaikystės jautė nenuilstantį pyktį.

 

Luis Garavito

 

Luisas, dar kitaip žinomas “gyvulio” pravarde, savo aukomis pasirinkdavo neturtingus vaikus. Laikotarpiu, trukusiu nuo 1991 iki 1998 metų, nužudė apie 140 žmonių. Žudynės vyko Kolumbijoje, kur maniakas viliodavo vaikus į apleistus laukus ir juos nužudydavo.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vėliau kūnus panaudodavo savo psichiškai nesveikiems žaidimams – “arbatos vakarėliams”. Taip, jis tikrai su jais gerdavo arbatą. Susektas jis buvo 1999-aisiais ir pasodintas tik 22-iems metams į Kolumbijos kalėjimą.

 

Ted’as Bundy’s

 

Ted’as Bundy’s gal iš pažiūros ir atrodytų gera, draugiška ir charizmatiška asmenybė, tačiau jo simpatiškas veidas tik priedanga, po kuria slepiasi serijinis žudikas. Nuo 1974 ir 1978 metų jis nužudė 30 jaunų moterų iš JAV.

 

Ted’as Bundy’s po egzekucijos.

 

Be to, manoma, kad jis buvo atsakingas už daugelio moterų pagrobimus, apie kuriuos nė karto neprisipažino. Kad sugundytų savo aukas, jis apsimesdavo neįgaliu žmogumi ar įtakinga valdžios asmenybe. Kartais jis įsiverždavo į aukų namus, kai jos miegodavo ir, prieš tai išžaginęs, nužudydavo.

 

1979 metais, po ilgų policijos persekiojimų Bundy pagaliau buvo susektas, nuteistas ir užmuštas elektros kėdėje.

 

Andrei Chikatilo

 

Chikatilo nužudė 52 vaikus per 12 metų. Žudydamas savo pirmąją auką jis patyrė orgazmą ir suprato, kaip tokia veikla jį žadino. Sovietų sąjunga dangstė žmogžudystes, nes šios teršė valdžios reputaciją, ir todėl tėvai negalėjo tinkamai apsaugoti vaikų.

 

Kai gandai galiausiai pradėjo sklisti, žmonės įtarė, kad apylinkėse siautėja vilkolakis. Chikatilo buvo suimtas 1990 m. ir kaltino Sovietų Sąjungą dėl savo nusikaltimų.

 

Gary Ridgway

 

Žinomas kaip „Žalios upės žudikas“, per 1980-uosius ir 90-uosius uždusino ne mažiau kaip 71 moterį Vašingtono valstijoje. Pirmosios penkios jo aukos buvo atrastos Žalioje Upėje, kuri ir pelnė jam tokią pravardę.

 

 

Galiausiai jis buvo suimtas ir, kad išvengtų mirties bausmės, atskleidė daugelio aukų nužudymo vietas ir slėptuves. Ridgway paimdavo prostitutes nuo kelio ar bėgių, o kad įgautų jų pasitikėjimą, rodydavo savo sūnaus nuotrauką.

 

Vėliau nusivežęs į atokesnę vietą jas uždusindavo. Ištisus metus žudikas buvo laisvėje ir galiausiai pagautas tik 2001 metų lapkritį. Ridgway yra gyvas po šiai dienai, tačiau nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

 

Javedas Iqbalas

 

Javedas Iqbalas darė viską, kad būtų berniukų apsuptyje: statė mokyklas, akvariumus, sporto sales; vedė vyresnę mažo berniuko sesę; ir ištekino savo paties sesę už kito mažo berniuko.

 

Jis nužudė, kankino, išprievartavo ir sukapojo daugiau negu 100 berniukų. Maniakas buvo suimtas kelis kartus, bet tėvo turtai jį vis išgelbėdavo. 2000 m. jis galiausiai sulaukė mirties bausmės ir pripažino, kad nejaučia jokios sąžinės graužaties:

 

„Kiekvienam kūnui atsikratyti man prireikė tik 120 rupių (2 $).“

 

Dennis Rader

 

Tarp 1974 ir 1991 m, Dennis’as Rader’is užmušė apie dešimt žmonių Vičitoje, Kanzaso rajone. Rader buvo žinomas kaip BTK žudikas, kas reiškia, „rišti, kankinti, užmušti.“ Jis siųsdavo laiškus, kuriuose aprašydavo savo žmogžudystes, žiniasklaidai ir valdžiai bei grasindavo, kad net nebandytų jo ieškoti, nes jų laukia toks pats likimas.

 

 

Pagrobdamas savo aukas jas surišdavo, kankindavo iki nualpimo, palaukdavo kol atsigaus, tuomet išnaudodavo seksualiai ir galiausiai užmušdavo. Rader buvo sugautas kai policija iš jo atsiųsto diskelio išsiaiškino informaciją apie jo dalyvavimą visuomeninėse veiklose, pasirodo jis buvo Raders bažnyčios aktyvus narys. Dennis’as buvo sugautas 2005 metais ir nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Žiedas

Žudymas yra natūralus dalykas :) tai yra gamtiška, gi jeigu vilkas nužudo kita vilką, jo gi nepasodina į kaleima ir nepadaro kad kalėtu iki gyvos galvos ;)

fasderfd

Labiausia zudikams patinka tokie kaip tu

gogis

grazumeliai

Kestas

man keista del tu zudiku visi nenormalus,kankina tik vaikus ir moteris,jei tokie jie kieti kaip dedasi man idomu ko nezudo narmaliu vyru.tokie mano akimis net nenusipelno vadintis zudikais o isgamomis ir nekitaip.

radve

kas pries gamta tas blogai. visi iskrypeliai man baisus nes jau serniai asocijuojasi su kazkuo panasaus

~Ą~

O vėliau gėjai pyksta, kad visuomenė jų nepriima. Neturiu nieko prieš juos, bet po tokių žmogų tikrai galima susirgti homofobija.

RJG united

dafaq i just read….

atsakovas

dažniausiai žudikam patinka berniukai(?) arba čia klystu..

Taip pat skaitykite