Santuokinis gyvenimas susidaro iš 7 etapų. Jeigu šiuolaikiniai žmonės apie tai žinotų, 80 procentų skyrybų net nebūtų įvykę


Mes patys renkamės sau vyrą ar žmoną. Tačiau, kad pajustumėte tikrą meilę, gyvenant šeimoje reikia pažinti vienas kitą, susidraugauti ir tik tada įsimylėti. Daugelis klaidingai meile vadina pradinį santykių periodą.

 

Vos prigesus romantikai ir nukritus rožiniams akiniams, partneriai susiduria su pirmaisiais sunkumais ir santykių išbandymais. Kažkas netgi nusprendžia, kad meilė baigėsi.

 

Ištikimybė ir kantrybė – pagrindinės meilės savybės. Jeigu nusprendėte, kad jūsų santykiuose meilės nebeliko, būkite tikri, ji dar net neprasidėjo.

 

Šie septyni santykių etapai parodys jums, kodėl tikra meilė ir tikri santykiai ateina tik bėgant laikui.

 

1. Santykių pradžia

 

Šis laikotarpis trunka maždaug 18 mėnesių. Įsimylėjus vyrų ir moterų organizmai pradeda išskirti hormonus, jie nuspalvina pasaulį ryškiomis spalvomis. Šiuo laikotarpiu visos partnerio savybės kelia nuostabą ir atrodo ypatingos. Įsimylėjėlių savijautą galima prilyginti apsvaigimui nuo narkotinių medžiagų.

 

Šiuo laikotarpiu neverta priimti lemtingų sprendimų – anksčiau ar vėliau svaigulys praeis ir viskas grįš į savo vietas.

 

2. Persisotinimo laikotarpis

 

Šiuo laikotarpiu jūs blaiviai apžvelgiate savo santykius ir partnerį, jausmų jūra nurimsta, po truputį vienas prie kito priprantate. Dėl to keičiasi jūsų elgsena, atsiranda daugiau laisvumo ir natūralumo.

 

3. Pasibjaurėjimo etapas

 

Ilgiau trunkančiuose santykiuose pasibjaurėjimo etapo išvengti nepavyks. Šiam etapui būdingi nesutarimai ir partnerio trūkumų paieška. Jums netgi gali atrodyti, kad atėjo laikas išsiskirti. Tačiau išsiskyrę greitu metu jūs sutiksite naują žmogų, vėl nersite į santykių jūrą ir viskas prasidės iš naujo.

 

4. Kantrybės etapas

 

Šiuo etapu partneriai įgyja išminties. Barniai jau nebėra tokie dramatiški, abu suprantate, kad jie kažkada pasibaigs, bet santykiai tęsis toliau. Jeigu abu dėsite pastangas ir ugdysite savo kantrybę, bėgant laikui, ateis išmintis. Tai neišvengiama.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Pareigos arba pagarbos etapas

 

Tai pirmas tikrosios meilės etapas, juk prieš tai ji dar neaplankė jūsų. Partneriai suvokia savo pareigas, keičiasi mąstymas – užuot mąstęs apie tai, ką jums skolingas kitas partneris, jūs pradeda galvoti apie tai, ką galite duoti ir padaryti dėl savo meilės.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

6. Draugystės etapas

 

Šiuo laikotarpiu partneriai tampa itin artimi. Jie pasitiki vienas kitu kaip geriausiu draugu. Draugystės etapas atveria kelią į tikrąją meilę.

 

7. Tikrosios meilės etapas

 

Tikrosios meilės link judama labai ilgą laiką. Kartu reikia įveikti sudėtingus gyveno etapus ir situacijas. Tikroji meilė nekrenta iš dangaus, kaip galvoja daugelis. Tikrai meilei žmogus turi subręsti, atsisakyti egoizmo ir nusistatymų.

 

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite