NASA paslapčių neatskleis: tiesa, kodėl žmonės nustojo skristi į mėnulį


Nuo to momento, kai „Apollo“ misija buvo baigta 1972 m., JAV pradėjo laikyti nusileidimo programas Mėnulio paviršiuje budėjimo režimu. Per 50 metų prie palydovo niekas neskrido. Tačiau prieš kurį laiką NASA paskelbė, kad astronautai į Mėnulį bus išsiųsti per ketverius metus.

 

Naujoji misija buvo pavadinta „Artemis“. Jei viskas bus gerai, tai bus antrasis JAV nusileidimas ant mėnulio paviršiaus. JAV vyriausybė ne kartą yra sakiusi, kad NASA nutraukė vėlesnes misijas po 1972 m., kai nepakako finansavimo. Bet iš tikrųjų priežastis gali būti paslėpta visai kitame.

 

Per kitą misiją 1969 m., Erdvėlaiviui nusileidus Mėnulyje, netikėtai nutrūko radijo perdavimas, kurio trukmė buvo dvi minutės. Daugelis to nesuvokia kaip nelaimingo atsitikimo ir mano, kad tuo metu astronautai diskutavo apie tai, ką matė per palydovą. Tai gali būti nežemiškos būtybės, skraidančios lėkštės ir pan.

 

70-ųjų pabaigoje jie ketino siųsti „Apollo 18“ į mėnulį, tačiau paskutinę akimirką viskas buvo atšaukta. Po kurio laiko pasirodė informacija, kad buvo rasti duomenys, teigiantys, kad misija vis tiek vyko. Astronautai ne tik nusileido ant mėnulio paviršiaus, bet ir pamatė svetimą gyvenimą. Kadangi įsikišo vyriausybė, atkurta medžiaga niekada nebuvo paskelbta viešai ir visi gandai netrukus nutrūko.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite