Kol gydytojai bandė atgaivinti berniuką, jis paliko kūną ir kalbėjo su greitosios pagalbos vairuotoju


Visa tai įvyko 1975 m. Tada Michaelas M. dar buvo moksleivis. Berniukas ėjo apsnigtu kelkraščiu, paslydo ir nukrito ant gatvės. Jam nepavyko atsikelti ir jį partrenkė sunkvežimis..

 

MIchaelas pasakojo, kad tikrąjį siaubą jis išgyveno tik sekundę ir tik tada ėmė žiūrėti į save iš viršaus. Medikai palenkė jo kūną ir bandė numauti marškinius, bet tada jis persikėlė į sėdynę šalia esančio vairuotojo. Maiklas pradėjo pasakoti vairuotojui, kad važiuoja šia gatve į klasę, tačiau vairuotojas į jį nekreipė dėmesio. Tuo pačiu metu jis nejuto skirtumo būdamas išėjas iš kūno, jam atrodė, kad niekas nepasikeitė, bet kartu tai pradėjo erzinti, kad niekas į jį nereaguoja.

 

Staiga berniukas išgirdo, kad kažkas šaukiasi jo vardu, pažvelgė į savo kūną ir pradėjo jausti, kad tai jį veržia. Maiklas tada jau atėjo pas save ligoninėje. Berniukui buvo smegenų sutrenkimas, lūžo raktikaulis, šonkauliai ir rankos, taip pat buvo daug mėlynių ir pjūvių. Jis sugebėjo išgyventi, tačiau tai, kaip jis paliko savo kūną, buvo prisimenama visą gyvenimą.

 

Būdamas 17 metų jis netyčia pamatė programą, kurioje buvo pasakojama apie beveik mirties patirtį ir motinai buvo pasakyta, kad būtent tai jis patyrė per avariją. Šioje situacijoje stebina tai, kad berniukas nepastebėjo jokio skirtumo ir nieko nejautė palikdamas kūną.

 

Po to, kas įvyko, Michaelas pakeitė savo požiūrį į mirtį ir gyvenimą. Jis pradėjo geriau suprasti žmones ir kalba apie tai, kad kartais gali net perskaityti tų, su kuriais bendrauja, mintis. Be to, jis nustojo praktikuoti bet kokią religiją ir mano, kad laidojimo pramonė yra tik būdas greitai praturtėti.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite