Vyras – ne įrankis jūsų tikslams siekti

Ne per seniausiai mudu su vyru nutarėme pasižiūrėti, kas domina žmones, kurie ieško atsakymų į savo klausimus apie šeimos gyvenimą internete. Kadangi abu mes susiję su SEO, tai ir analizę gavome atitinkamą. Ir štai kas mane apstulbino.

 

-Kaip priversti vyrą gerbti žmoną – 540 užklausų per mėnesį.
-Kaip priversti vyrą dirbti – 400 užklausų per mėnesį.
-Kaip išauklėti vyrą – 400 užklausų per mėnesį.
-Kaip priversti vyrą mylėti – 300 užklausų per mėnesį.
-Kaip padaryti, kad vyras mylėtų – 240 užklausų per mėnesį.
Bet:

 

-Kaip išmokti pasitikėti mylimuoju – 200 užklausų per mėnesį.
-Kaip išmokti mylėti vyrą – 100 užklausų.
-Kaip padėti vyrui pasiekti sėkmę – 55 užklausos.
-Kaip liautis tarkuoti vyrą – 47 užklausos.
-Kaip išmokti gerbti vyrus – 6 užklausos per mėnesį.

 

Iš karto matosi, kad dauguma moterų įsitikinusios, kad vyras – tai toks beteisis sutvėrimas, kurį galima priversti kažką daryti ar modifikuoti pagal savo poreikius. Nepalyginamai mažiau yra tų moterų, kurios supranta, kad problema slypi ne vyruose, ir keičiasi pačios. Tačiau gyvenime būtent jos ir išlošia.

 

Ir dar variantas:

 

-Kaip pakeisti savo gyvenimą – 6500 užklausų per mėnesį.
-Kaip pakeisti savo charakterį – 600.
-Dešimt kartų mažiau.

 

Visi nori pakeisti pasaulį, savo gyvenimą ir tapti laimingais. Tačiau niekas nenori keisti savęs pačių.

 

Tačiau pakalbėti aš dabar norėčiau apie požiūrį į vyrus. Apie tai, kaip mes, moterys, į juos žvelgiame. Ir noriu, kaip žmona ir dviejų berniukų mama, stoti jų pusėn. Be mojavimo kardu, moteriškai, su meile.

 

Vyras – ne daiktas.

 

Aš pavargau nuo klausimų, kaip išmokti manipuliuoti vyrais. Kaip padaryti, kad vyras dirbtų, padėtų moteriai, pasiūlytų tuoktis. Kažkodėl daugybė moterų galvoja, kad šitokiu būdu galima kažką pasiekti. Man rodos, pasiekti tokiais metodais galima tiktai skyrybas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vyras – tai žmogus, suprantate?

 

Jis turi pilną teisę:

 

-Turėti laisvalaikį;
-Turėti savo įpročius;
-Turėti savas mintis;
-Turėti savus norus;
-Turėti savo likimą;
-Turėti savo gyvenimą.
-Tai kodėl gi mes, moterys, esame įsitikinusios, kad geriau žinome, kaip jis turi gyventi ir ką jis turi daryti? Mes nusprendžiame, kad jam:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

-Turi nepatikti žvejyba;
-Nėra reikalo žiūrėti krepšinio;
-Nėra reikalo susitikinėti su štai tokiais ir dar va šitokiais draugais;
-Reikia laikytis toliau nuo mamos;
-Reikia visą savo laiką paaukoti jums;
-Reikia dirbti ten, kur jums patinka.
-Kokią mes turime teisę spręsti už jį šituos klausimus? Jis toks pats žmogus kaip ir mes. Atleiskite už tokią banalią mintį, tačiau susidaro įspūdis, kad kai kurios moterys to visiškai nesupranta.

 

Ką jūs pačios jaučiate, kai jis:

 

-Aiškina jums kaip rengtis;
-Neleidžia susitikinėti su draugėmis;
-Neleidžia dažytis plaukų;
-Draudžia vėlai grįžti namo;
-Siunčia jus į sporto salę, kad numestumėte kelis kilogramus;
-Sprendžia, ką ir kiek turite valgyti;
-Draudžia jums verkti ir reikšti emocijas;
-Ignoruoja jūsų mamą.
-Ir jeigu jums visa tai skaudina ir sukuria diskomfortą, tai kurių galų jūs pačios darote lygiai tą patį savo vyro atžvilgiu?

 

Vyras – ne įrankis tikslams siekti.

 

Jei atvirai, man nepatinka šiuolaikiniai bendravimo su vyru būdai. Įkvėpti jį, kad už tai jis nupirktų dovanų. Kažkoks turgus. Tu – man, aš – tau. Aš tau – savo grožį ir moteriškumą, o tu man – namą ir automobilį. Ir dar žiedelį auksinį.

 

O jeigu ims ir neduos? Juk visokių situacijų gyvenime pasitaiko. Kiekvieno vyro gyvenime būna periodų, kai jis neturi pinigų. Kartais sąlyginai, kartais – absoliučiai. Ateina sunkūs laikai, kai jam neberūpi jūsų kaprizai, atsiranda baisesnių bėdų. Ir ką daryti tokiu momentu. Mesti jį ir bėgti kuo toliau? Nes jis “nevertina to, ką darau”, “neduoda man to, ko noriu”?

 

Pakaks išnaudoti vyrus. Vartotojiškas požiūris pagimdo analogišką atsaką. Paskui nesistebėkite, kad jis reikalauja tučtuojau numesti svorio ar išsilyginti raukšles.

 

Taip, priimta manyti, kad moteris gali viską gauti per vyrą. Bet jeigu ketinimai tiktai tokie, kad kažką reikia iš jo gauti, tokie santykiai vadinami eksploatacija. Panaudojimu. Išnaudojimu.

 

Kad viską gautum iš vyro, reikia iš pradžių jam viską atiduoti. Nesavanaudiškai. Nelaukiant ko nors mainais. Atiduoti jam visą savo meilę. Ir išmokti sekti paskui jį. Į Sibiro tremtį, jeigu prireiks.

 

Kam versti jį dirbti, padėti ir mylėti? Geriau užsiimti savimi. Ir tapti ta moterimi, dėl kurios jis pats panorės uždirbti pinigų, kuriai norės ateiti į pagalbą ir kurios neįmanoma nemylėti.

 

Tai padaryti gali tik meilė. Ne krūva manipuliavimo vadovėlių, ne išvaizda “kaip iš žurnalo viršelio”, ne stervologija, o meilė.

 

Kai moteris jaučia meilę, ji turi kuo dalintis. Ji skleidžia meilės kvapą, tarsi pražydęs gėlės žiedas, ir vyrus traukia šis aromatas. Iškart kyla noras apsaugoti žiedą nuo vėjo, palaistyti karštą vidudienį, pridengti nuo liūties. Tai natūralūs norai. Ir jie užgimsta vyrams tada, kai jūs esate meilės kupinas žiedas. O ne tada, kai kuriate strategijas, kaip priversti jį, kad jis jus gerbtų. Šiuo atveju jūs labiau panašios į kraujasiurbį uodą, pardon už nelabai malonų ir nemoterišką palyginimą. Priversti neįmanoma. Neįmanoma padaryti vyro viršininku darbe. Neįmanoma apskritai “padaryti” kažką iš vyro. Galima tiktai mylėti. Priimti jį tokį, koks jis yra. Ir tada jis atskleis pačias geriausias savo vyriškas savybes.

 

Kai imate jį keisti ir versti kažką daryti, jūs:

 

-Gniuždote jo valią. Ir tada jau beprasmiška prašyti, kad jis priimtų sprendimus;
-Sutrypiate jo vyrišką išdidumą. Ir tada jau negali būti jokios kalbos apie meilę ir pagarbą;
-Savo išpuikimu (kitaip to nepavadinsi) jūs griaunate savo pačios laimę.

 

Vis dar norite versti, auklėti ir komanduoti?

 

Koks vyras, tokia ir žmona.

 

Tai pats svarbiausias dalykas, kurį noriu jums pasakyti. Jeigu vyras jūsų kažkuo netenkina, susiraskite priežastį savyje. Šiam darbui reikia dėti daugiausia pastangų.

 

Pavyzdžiui, vyras geria alų. Tada jūsų pagrindinis uždavinys – priimti tai. Priimti faktą, kad jis turi pilną teisę gadinti savo sveikatą, jeigu to nori. O dar tai greičiausiai byloja apie jūsų emocinį šaltumą santykiuose su juo. Galbūt jam nepakanka supratimo ir plaikymo.

 

Arba vyras nedirba. Tada jūs tikriausiai pati pernelyg daug dirbate ir visiškai jo nesiklausote ir neklausote. Vyro neatsakingumas atsiranda tada, kai žmona jo visiškai nepaiso. Ir tada nebėra prasmės vyti jį į eilinę darbovietę, užrašinėti pokalbiui įdarbinimui. Net jeigu jis ten nueis ir įsidarbins, su tokiu nusiteikimu ilgai neišsilaikys. Dėl to keisti reikia save ir savo elgesį.

 

Jeigu vyras nepadeda jums su vaikais, pagalvokite, ar laikote jį geru tėvu, vertu to, kad vaikai jį mylėtų taip pat stipriai kaip jus? Ar neatstūmėte jo siūlomos pagalbos, aprėkusi, kad blogai nuplovė mažyliui užpakaliuką ir t.t.?

 

Likimas atseikėja mums lygiai tiek, kiek esame verti. Mūsų tėvai, mūsų vaikai, broliai ir seserys – mes jų negalime pasirinkti. Dėl to tenka mokytis juos priimti. Tačiau su vyrais kitaip. Egzistuoja galimybės pasirinkti iliuzija. Esama jausmo, kad galėjo būti kitas, kitoks, geresnis. Tačiau tai tik pasirinkimo regimybė. Sutuoktinius mums irgi duoda Likimas. Nes kaip kitaip mes būtume susitikę ir pamilę vienas kitą? Kaip mes būtume suradę vienas kitą minioje?

 

Ir jeigu Likimas, Dievas davė jums tokį vyrą, vadinasi, būtent tokio jūs ir nusipelnėte. O kuo ir kodėl – apie tai jau verta rimtai susimąstyti.

 

Tausokite vienas kitą.

 

Galima iki begalybės kaltinti vienas kitą ir ieškoti krislo sutuoktinio akyje. O galima sukaupti drąsą ir pažvelgti į nuosavas akis su jų rąstais. Ir kai pastebėsite savo rąstus, pamatysite, pagaliau, kad greta jūsų gyvena Žmogus. Vyras. Ir jame yra labai daug ko gero. Ir pamatysite, kiek jis visko nuo jūsų prisikenčia.

 

Tausokite vienas kitą. Kiek jėgų iššvaistoma beprasmiškiems karams šeimos viduje, o juk jas galima buvo įdėti į kūrybą ar vaikų auklėjimą. Energetiniai nuostoliai nuo kiekvieno barnio tiesiog kolosalūs. Nešvaistykite veltui jėgų. Išmokite mylėti.

 

Iš pradžių tai sudėtinga. Bet juk ir gėlės žiedas kurį laiką tūno po žeme, tamsoje ir drėgmėje. Paskui jam reikia išeikvoti labai daug jėgų, kad prasimuštų į paviršių, išeitų iš tamsos. Paskui reikia ilgai, ilgai stiebtis į saulę. Ir tik tada jis gali išsiskleisti ir pademonstruoti visą savo grožį. Taip ir su žmonėmis. Labai daug jėgų prireikia tam, kad išmoktume mylėti.

 

Mylėkite vyrus. Jiems labai reikalinga jūsų meilė. Net jeigu jie niekada dėl to neprisipažins.

 

Už kiekvieno didžio vyro stovi didi moteris, kuri juo tikėjo. Ir nuoširdžiai mylėjo.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite