Bioenergetinė apsauga nuo piktų žmonių: ką daryti, kad negatyvas mūsų nepasiektų?

negatyvasKiekvieną dieną susiduriame su piktais, bloga linkinčiais ir pavydžiais žmonėmis. Net jeigu mums ir šypsosi, negalime atmesti galimybės, kad viduje besišypsantis žmogus mums linki blogo.

 

Vieni tokiems negatyvams yra atsparūs nuo prigimties, tačiau daugumai, pravartu žinoti kelias ypač veiksmingas technikas negatyvo sumažinimui.

 

Pirmąsias dvi savaites praktikas atlikti reikia prieš valandą iki einant miegoti, po to, kai atsibundame ir dieną (ypač prieš susitinkant su jums nemaloniu žmogumi). Gerėjant savijautai, galima “įjungti apsaugą” iš pradžių ryte ir vakare, o paskui tik ryte.

 

Įprastomis sąlygomis apsaugos užtikrinimui pakanka naudoti vieną iš pirmų trijų apsaugos metodų, bet jeigu to pasirodys maža, reikia griebtis bet kurių iš pateikiamų metodų didėjimo tvarka.

 

1. Tvirtovės siena

 

Kad apsisaugotume nuo kenksmingo blogo linkinčių žmonių energijos poveikio, reikia, iškart pajutus ar pastebėjus negerą žvilgsnį, susikoncentruoti ir įsivaizduoti, kad jūsų veidą gaubia šilti ir švelnūs saulės spinduliai. Tuo pat metu reikia skubiai mintyse pasistatyti priešais save sieną iš švytinčios saulės energijos, kuri apsaugos jus nuo blogio prasiskverbimo iš išorės.

 

Galima statytis iš paprasčiausių plytų ar akmenų, mintyse įsivaizdavus tvirtovės ar pilies sieną. “Laikyti” sieną reikia visą laiką, kol esate greta “tamsaus žmogaus” ir dar kelias minutes po to, kai jis pasišalins. Juk manoma, kad nužiūrėjimas gali lengvai paveikti per atstumą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Beje, siena nebūtinai turi būti “saulėta” ar mūrinė, ją galima pasistatyti iš bet kokių tvirtų medžiagų, o dar geriau iš veidrodžių, kurie atspindės “tamsaus žmogaus” negatyvų poveikį, persiųsdami jį atgal jam pačiam.

 

2. Biokarkaso uždarymas

 

Šis būdas, turintis tokį mokslišką pavadinimą, žinomas nuo senų laikų. Jeigu yra įtarimų, kad jus gali nužiūrėti, sukryžiuokite kojas ir lygiai taip pat – rankas. Bioenergoterapeutai mano, kad šių veiksmų prasmė – biolauko kontūro uždarymas, dėl kurio piktadarys negali padaryti jums poveikio.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Žiedai

 

Kitas būdas, pasiekęs mus iš gilios senovės. Vienos rankos nykštį ir smilių sujunkite su, atitinkamai, kitos rankos nykščiu ir smiliumi, kad gautųsi žiedas. Likusius rankų pirštus sudedate vieną ant kito. Arba: sujunkite žiedu dešinės rankos nykštį ir smilių, įbeskite pirštų galus į kairės rankos delną, o paskui “uždarykite” tuos pačius pirštus pirmojo žiedo viduje.

 

Tai dar senovės indų patikrinta “apsaugos sistema”, kurios pavadinimas “vienas į kitą įdėti žiedai”.

 

4. Kryžius

 

Šita apsauga maksimaliai efektyvi bet kurios pakraipos krikščionims. Musulmonui ar judėjui ji netiks, kadangi tai yra, taip sakant, religinė apsauga. Apsupkite save iš visų pusių kryžiais, išdėlioję juos iš pradžių prie pat kūno. Pamažu, pradėję nuo galvos, pradėkite stumti kryžius nuo savęs per vieną metrą. Sulyginkite savo būseną iki ir po pastūmimo vir pabandykite pajausti, ar padeda jums šis metodas nuo nužiūrėjimo?

 

5. Numesta kuprinė

 

Tai paprastas biohigienos būdas. Visą dieną mes lakstome, visą dieną tvarkome reikalus. Būtinai prilips koks nors “bioužkratas” . O gali neprilipti, o vilktis jums iš paskos ir “išsiaiškinti”, kur jūsų namai, butas. Atminkite, jūs visą dieną sąveikaujate su svetimais biolaukais.

 

Jie ir spaudžia, ir deformuoja, ir praduria, ir teršia jūsų aurą. Netgi tasai, kuris sėdi prašmatnioje brangioje mašinoje, nėra apdraustas nuo šios nelaimės, kadangi patenka į gatvių kamščius. Tarp kitko – sveiko žmogaus biolaukas, turintis kiaušinio formą, savo plačiausioje dalyje siekia 3 metrų skersmenį!

 

Dėl to, jei daug lakstėte, nervinotės, nebėkite į namus kaip kulka. Sustokite prie durų, įsivaizduokite, kad visa astralinė bjaurastis susikaupė nematomoje, tačiau tvirtoje kuprinėlėje. Paskui, mostelėję rankas žemyn, staigiai iškvėpkite ir numeskite tą kuprinę ant grindų už nugaros. O paskui mintyse įsivaizduokite, kaip ji dega ryškia liepsna. Ir taip – kiekvieną dieną. Po to su šypsena įeikite į namus.

 

6. Kaip nuo žąsies vanduo

 

Kad nusimestume nuo savęs visą negatyvą, kuris “prilipo” per dieną ar kitą laiko tarpą, galima pasinaudoti kitu būdu. Reikia patrinti delnus, kol nepajusite šilumos ir tada priartinti juos prie veido, tartum sukuriant aplink galvą apsauginę sferą. Tai darant, reikia užmerkti akis ir įsivaizduoti, kad visas negatyvas išeina iš tavęs į rankas, o paskui visa tai nupurtyti nuo rankų į ugnį arba ant žemės.

 

Naudinga atlikti šią procedūrą prieš pradedant gaminti valgį, kad jam nepersiduotų negatyvas.

 

7. Sudeginimas žvakės liepsnoje

 

Atsisėskite vienas kambaryje. Apšvietimas švelnus, galima įjungti tylią muziką, kuri jus palankiai veikia. Įstatykite į žvakidę ploną bažnytinę žvakę (apsirūpinkite keliomis, vienos gali nepakakti) ar bet kokią kitokią, ji irgi tiks. Patogiai įsitaisykite, tyliai papasakokite žvakei apie visas savo susikaupusias bėdas. Neskubėkite, bus gerai, jeigu toks pokalbis truks 30 minučių. Pamatysite, kaip lengviau pasidarys po šios procedūros.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
barmalejus

veidrodeli sako gerai nešiotis kišenėje

Močiutė

Stiklu į išorę

Taip pat skaitykite