Mama pavaišino penkiametį sūnelį McDonald’s, tada prisirišo prie savęs ir akmenų pilnomis kišenėmis šoko į rezervuarą

41 metų amžiaus Emma Sillett su penkiamečiu sūneliu Jenson Spellman pasimėgavo užkandžiais McDonald’s restorane, o tada sūnų nusivežė į Derbyshire Peak District parką prie Valehouse rezervuaro, kur jo kišenes bei kuprinę pripylė akmenų.

 

Mama surišo savo ir sūnelio rankas virve, kad sūnus nuo jos neatsiskirtų ir nušoko žemyn į vandenį.

 

Tragiškas mirtininkės raštelis teigė, kad Jensoną ji prie savęs prisirišo, nes negalėjo pakelti minties, kad šis nuo jos atitols. Policija mamos ir sūnaus palaikus rado vienoje vietoje, jie plūduriavo veidas į veidą.

 

Teismo žiniomis Emma Sillett kentėjo dėl depresijos, vos prieš metus buvo išgyvenusi trečią persileidimą, be to, griuvo jos ir Jensono tėvo santykiai.

 

Jos paliktas raštelis teigė, kad ji norėjo užbaigti savo gyvenimą ir nenorėjo, kad jos sūnus turėtų augti be jos.

 

Policija kūnus rado praėjus dviems dienoms po to, kai buvo pranešta apie mamos ir sūnaus dingimą. Vandenyje plūduriuojantys meškiukas bei žibintuvėlis policiją nuvedė prie kūnų – raštelyje mama minėjo paliksiantį ženklą, kuris leis rasti kūnus.

 

Ji taip pat rašė, Kad jau bandė įgyvendinti planą diena anksčiau, tačiau sustojo, nes Jensonas išsigando.
Emmos partneris Johnas Spellmanas pranešė policijai apie jų dingimą ir sakė, kad moteris jau Kelios dienos buvo labai blogos nuotaikos, vis kartojo, kaip nori viską užbaigti, bet niekad neprasitarė norinti žaloti sūnų.

 

Pasak policijos, radus kūnus vaikas plūduriavo veidu į mamą, ant Emmos nugaros buvo kuprinė, pilna akmenų, jų riešai buvo surišti. Pasak teismo medicinos ekspertų nei vieno kūno apžiūros metu nerasta įrodymų, kad jie būtų vartoję narkotinių medžiagų, abu nebuvo sužeisti.

 

Įvykis labai sukrėtė vietinę bendruomenę. Manoma, kad prie sunkios Emmos emocinės būklės prisidėjo ir jos Brolio Johnatono staigi mirtis, dėl kurios moteris įtikėjo, kad ir ji ir jos sūnus turės didelių sveikatos problemų.

 

šaltinis http://tiesa.com/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

depresija -siaubinga liga.. baisu neturet artimu zmoniu, baisu but vienisam, baisu, kai nieks nesustabdo nuo tokio kraupaus pasirinkimo……. [kuprine pilna akmenu, o kunai pluduriuoja….nesuprantu]

Taip pat skaitykite