Pasirinkite kriauklę ir sužinokite, ką ji gali pasakyti apie tave!


1.Kriauklė
Jei pasirinkote šią kriauklę, tai reiškia, kad jūs daug gyvenime patyrėte, o dabar esate daug stipresnis ir išmintingesnis. Jūs esate jautrus ir švelnus, ir jums reikia apsaugos.

Jums sunku būti arti neigiamų žmonių, ir jūs turite apriboti laiką, kurį praleidote su jais. Taip, galbūt ne visada galite išvengti bendravimo su tokiais žmonėmis, nes jie gali būti jūsų šeimos nariai, kolegos ar netgi klientai. Šiuo atveju svarbu naudoti tam tikrą apsaugos ritualą, pavyzdžiui, įsivaizduokite save baltos šviesos kokone, prašydami angelų jus apsaugoti – Arkangelas Mykolas gali padėti su savo mėlynu apsauginiu apsiaustu.

Žinokite, kad angelai myli tave ir nori, kad galėtumėte išlaikyti savo energiją !

2.Kriauklė

Jums patinka, kad viskas jūsų pasaulis yra paprastas, subalansuotas, nes kitaip kils nuo streso ar nerimo. Tikriausiai turite naudos iš šios struktūros, įprastos, organizuotos, užduočių sąrašų rašymo. Tačiau žinokite, kad ne viskas turi būna tobula visą laiką.

Jūs siekiate kompetencijos, o tai lemia nusivylimą, kai manote, kad nematote rezultatų, kurių tikėjotės.

3.Kriauklė

Jei pasirinkote šią kriauklę, tai reiškia, kad laikas atsisakyti kažko, kuris jums daugiau nebetinka. Jūs galite kažką pakeisti, jei esate tikrai pasirengęs tam. Tai yra pasirinkimas, kurį galite padaryti tik jūs. Kai leisite kitiems valdyti jūsų gyvenimą, jūs suteikiate jiems galimybę kurti jums jūsų gyvenimą už jus. Vietoj to, įsivaizduokite savo rankas kupinas energijos ir sukurkite patys kurkite savo gyvenimą!

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nieko gero

Bent jau isverskit normaliai.. :DDD
Apgailetina

Taip pat skaitykite