Stiklinės piramidės Bermudų trikampio dugne

pyramidPaslaptingi laivų išnykimai nėra vienintelė Bermudų trikampio paslaptis. 1991 metais okeanologas daktaras V.Mejeris aptiko 700 metrų gylyje keistas konstrukcijas, panašias į piramides. Šie pastatai turėjo tiesiog gigantiškus išmatavimus. Pagal aukštį jie tris kartus pranoko didžiausią pasaulyje Cheopso piramidę, esančią sausumoje.

 

Mokslininkas atliko tyrimus ir išsiaiškino, kad piramidės buvo padarytos iš labai glotnios medžiagos, galbūt storo stiklo. Mejeris mano, kad piramidžių amžius neturėtų viršyti pusamžio, iš ko seka tai, kad piramidės negalėjo būti pastatytos senovinių civilizacijų. Šiuo metų tai yra labai ginčytinas klausimas ir dauguma mokslininkų vis dėlto mano, kad tai ir yra tos spindinčios piramidės, apie kurias rašė Platonas.

 

Šios piramidės yra pačiame Bermudų trikampio viduryje. Mokslininko manymu, jeigu žmonėms pasiseks įminti mįsles, susietas su keistomis piramidėmis, gali būti, kad tai duos atsakymą arba bent užuomazgą apie Bermudų trikampio anomalijų prigimtį.

 

Žinia sukėlė didelį furorą. Mejeris pravedė konferenciją Bahamuose, kurioje supažindino žurnalistus su tiksliomis piramidžių koordinatėmis, jų atvaizdų grafikais, fotografijomis ir echogramomis, o taip pat ir su pranešimu apie tyrimus.

 

Dėka hidrolokatorių ir kompiuterizuotų analizatorių, įrengtų laive, pavyko gauti piramidžių vaizdą, pagal kurį galima teigti, kad piramidės paviršius yra visiškai glotnus, ant jo nėra dumblių ar kitų vandenyno floros ir faunos formų. Ant medžiagos, iš kurios buvo sukurtos paslaptingos piramidės, nebuvo jokių jungčių, įtrūkimų. Piramidės buvo lyg sukurtos iš vieno monolitinio gabalo. Mejeris pasakė, kad piramidžių statymo technologija nėra žinoma šiuolaikiniam mokslui. Mejerio teigimu, būtinas detalus piramidžių tyrimas po vandeniu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tačiau po konferencijos Bahamose praktiškai pradingo pranešimai masinės informacijos priemonėse apie paslaptingas piramides. Kyla jausmas, kad kažkas tyčia slepia visą informaciją nuo plačios visuomenės.

 



 

Greičiausiai tai susieta su tuo, kad Bermudų trikampio rajone dažnai yra stebimi NSO nusileidimai į vandenį ir staigūs pakilimai virš jo. Mokslo ekspertai ir JAV specialių tarnybų darbuotojai mano, kad šis kompleksas sukuria daug energijos, dėl ko ir vyksta anomalūs reiškiniai. Visai tikėtina, kad stiklinės piramidės yra tik dalis didelio energetinio komplekso.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nežiūrint į visus įrodymus, pateiktus daktaro Mejerio, piramides vis tiek yra labai sunku surast. Jau antrą dešimtmetį Mejerio pasekėjai bando surasti piramidę. Remiantis rimtais apskaičiavimais pavyko nustatyti tai, kad piramidė gali būti kažkur netoliese Puerto Riko. Ekspertai, užsiimantys šiuo klausimu mano, kad tarp visų pasaulio piramidžių egzistuoja kažkoks nežinomas ryšys. Mokslininkų nuomone, šios piramidės yra ne kas kita kaip nuskendęs miestas.

 

Šiuo momentu daugybė tyrinėtojų stengiasi įminti šį fenomeną. Žmones jaudina, kas ir kada pastatė šias piramidės ir kokią įtaka jos turi Bermudų trikampio anomalijoms. Atlantologų teigimu, būtent šios piramidės ir gali tapti raktu įminant Atlantidos mįslę.

 

Straipsnio autorius: Denisas Pavlovas, vandenspasaulis.eu

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Blaivus protas

Kai man prasta nuotaika, aš ateinu paskaityti anomalija.lt nesąmonių ir visada pralinksmėju ir nusijuokiu, visada šis briedas sukelia juoką :))) Aš neįsivaizduoju, kokio durnumo turi būti žmogus, kad visu tuo tikėtų :)

Rrrr777

Nori pasakysiu kokio durnumo,o gi tokio kaip tu..nes daug ir idomiu gaktu paraso..

Saulys

Papildomai idomiu detaliu radau kad piramide aplanke US mokslininkas ir tyrinetojas Ray Braun. Jis buk tai pasieme apvalu kristala is piramides. Viskas buvo tuomet pamirsta bet dabar prisiminta… Hm Taip kaip kazkas knisasi po senas istorijas ir bando padaryti siandien is ju bizneli. Kazkaip nesitiki, kad kristalas butu galima paimti. Kazkokia pasaka. Taciau piramides yra. Tai patvirtino tiek prancuzu tiek US narai. Kai kas sako kad jos (sakoma kad ju kelios) randasi 4.2 km gylyje (kaip tada i jas galejo kas pakliuti? – melas? ne? – greiciausiai). Vienos piramides aukstis 121 metras skirting saltiniu duomenimis. Taigi tas Braunas buvo jas… Skaityti daugiau »

ttt

Kyla klausimas delko jos stiklines? Eilinis muolo burbulas.O jus nemanote kad tai tik paprasciausiais zmogaus nemokejimas pilotuoti lektuvo ar valdyti laivo? Ir beto ten labai banguota vietove…..

Rrrr777

O bent pasidomejai kiek ten visko dinge be jokiu galu..

Justinas Herbsman

nieko naujo,praktiskai bet kuriam vandenyne butu imanoma rasti(kaikuriuose buta civilizaciju pries daugybe simtu tukstanciu metu todel ir sunkiau issilaiko liekanos. Atrodo jog beveik visi zemynai kaskada buvo uzlieti vandeniu,kosminiams ciklams keiciantis ir itakokant musu elektromagnetinius zemes polius(asis) pasikeitimai sukeldavo taip vadimamus tvanus(ir pan.) ir uzliedavo skirtingas vietoves,tai yra nutike daugiau nei pora kartu,mes ne pirmoji civilizacija sioj planetoi ir irodymu samoningam tyrimus atlikusiam zmogui daugiau nei pakankama jog tai suvokti o liekanu randama vis daugiau ir daugiau tarp ju netgi piramides ir kiti didingi statiniai,o “mainstram” mokslas tam ir yra jog diktuotu ir atskleistu tik tam tikrus atradimus ir iskraipydamas… Skaityti daugiau »

as

Martynai. pabaik tas 8 klases, tada gal kas aiskiau pasidarys :) o tas Bermudu trikampis jau senai isaiskintas, kas kaip ir kodel… Jokios mistikos ten nera, jau 100 laidu rode tiek Discovery tiek History ir t.t o jei pirmaidziu nranda, vadinas ju ten ir nera, stai kur FAKTAS.

zzz

“Discovery tiek History” pasakys kad zeme cemodano formos ir tikesi?! Pasakys parsidaveliai “oficialaus mokslo”, kad reik nuo tilto sokt, nes tai ne tik normalu bet ir sveika, – soksi?! Po kol tokio mastymo balvonu bus po tol visokiausio plauko propaganda gyvuos!!!!!!!!!!!

Rrrr777

Hahaha discovery..ble koks tu atsilupes tai dar pasakyk kad pieno zvaigzdyne mes tik viena gyvybes forma..ir tuscias kosmosas..

VA

nesuprantu supazindino su tikslimis koordinatemis, taj kodel kiti neranda?

Vaidas

“dauguma mokslininkų” – kiek čia procentais?

Denisas

Tai yra publicistinis straipsnis, Vaidai. Jame yra svarbus pats faktas. Detalus moksliniu tyrimu rezultatai nera kolkas viesinami. Bentjau as ju neradau.
Arba jie uzslaptinti, arba ju, paprasciausiai, kolkas dar nera. :)

Vaidas

Na Denisai, tas faktas vertas tiek pat kiek Loch Neso pabaisos įrodymai arba nacių Antarktidos projekto faktai :)

martynas

kodel tokiu dalyku mokslas nepaaiskina iki galo nu kodel ai yra slepema kam to reike

Taip pat skaitykite