Kanados teismas, grasindamas suimti, pareikalavo, kad tėvas savo dukrą laikytų berniuku

Kanadoje, mokyklos psichologas, įtikino septintos klasės mokinę tapti berniuku, o gydytojas-pediatras rekomendavo, nedelsiant pradėti gydymą hormonais (ir tai 13 metų mergaitei). O kai jos tėvas pabandė įsikišti, teismas pagrasino jam kalėjimu.

 

Kanadoje, Britų Kolumbijos Aukščiausiasis Teismas nustatė, kad 14 metų mergaitės tėvas yra kaltas dėl „šeiminio smurto“, nes jis atsisakė bendrauti su savo dukra, kuri save laiko vyriškos lyties transseksualu.

 

Pagal teismo nutartį, žmogus dabar gali būti areštuotas, net jei, pavyzdžiui, bandys kalbėti apie dukrą, vartodamas moteriškuosius įvardžius.

 

Teismas nustatė, kad „suimti tėvą policijos pareigūnas gali nedelsiant ir be arešto orderio“, jei jis bandys „įtikinti“ savo dukrą, šiuo metu vadinamą „Maxine“, „atsisakyti gydyti lytinės tapatybės sutrikimą“ arba pamėgins kreiptis į ją „kaip į merginą arba vartos moteriškuosius įvardžius“ tiesioginio bendravimo metu ar kalbėdamas su trečiosiomis šalimis.

 

Mano nuomone, asmuo pirmiausia turėtų subręsti, kad galėtų priimti sprendimą dėl hormonų terapijos. Arba tam turi įtakos labai skubios medicininės priežastys. Ši mergaitė net nespėjo pajausti pilnavertės paauglystės, kad gebėtų suprasti save ir savo aistras.

 

Ką gi, laukinė šalis, laukiniai papročiai…

 

Šaltinis: http://nashaplaneta.su/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anubis

Jai matai berniuką tai ir vadink berniuką berniuku. O jai skrajoja padebesiais teismas tai tada gal laikas palikti šalį visai ?

Taip pat skaitykite