Senmergystės vainikas – baisus prakeiksmas kuris lydi ir vyrus

senmergystes-vainikasSenmergystės vainikas – tai bausmė už konkretaus protėvio nuodėmes arba prakeiksmas to žmogaus, kuris stengiasi sunaikinti kokią nors giminę. Septintoje kartoje giminė arba įveiks senmergystės vainiką, arba bus galutinai sužlugdyta, rašo Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.
 
Senmergystės vainikas uždedamas tiek ant vyrų, tiek ant moterų. Ant vyrų rečiau, bet efektyviau. Greičiau sunaikinama giminė, nes jie neturi motiniško instinkto. Kai yra šis prakeiksmas, sudėtinga kurti asmeninius santykius, surasti savo antrą pusę, ištekėti jeigu ir pasiseks, tai neilgam. Vaikai gali gimti ne santuokoje, bet ne daugiau dviejų. Jeigu jis uždėtas ant merginos, tai gims mergaitės, viena ar dvi. Jeigu gims berniukas, tai mirs iki pilnametystės.
 
Senmergystės vainikas simbolizuoja nematomą, apverstą vestuvių vainiką virš aukos galvos. Iš tolo primena aurą, tik neša negatyvą, trukdantį asmeninei aukos laimei. Jis yra kelių rūšių:

 

Debesis – merginai lyg ir viskas gerai, bet ji blaškosi, muistosi, be jokios priežasties. Vis ieško kažko, o ko – pati nežino ir nesupranta.

 

Aureolė – susitinka su daugeliu vaikinų, bet nei su vienu iš jų negali sukurti rimtų ir ilgalaikių santykių.

 

Karūna – graži ir patraukli mergina negali rasti sau poros. Arba jos visi sutikti vaikinai pasirodo (jos nuomone, rečiau – iš tikrųjų) paskutiniais niekšais, arba į ją tiesiog niekas neatkreipia dėmesio. rečiau būna, kad santykiai tik tik pradeda klostytis, kai vaikinas arba ji pati juos nutraukia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šalmas – pats sunkiausias atvejis. Merginai nėra jokio šanso sukurti šeimą.

 

Senmergystės vainikas antroje kartoje gali visiškai nepasireikšti bet pasireiškia pagal “pilną programą” trečioje. Sulig kiekviena karta maginė jo jėga stiprėja, maitinama praėjusių kartų kančių ir negimusių vaikų, kurie pagal likimą turėjo gimti.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nereikia panikuoti dėl laikinų nesėkmių. Nes toks reiškinys, kaip senmergystės vainikas, retas. Jis atsiranda dėl įvairių priežasčių, pvz.:

 

Kažkuri prosenelė nuviliojo draugės vaikiną. Kažkam gal ir nieko, bet jei ta draugė visą gyvenimą jį mylėjo, ištekėjo už nemylimo, pragyveno nelaimingą gyvenimą, gal ir be vaikų liko… Kaip galvojate, ką ji dėl to kaltins? Arba dar blogiau, jei ji neatlaikė išdavystės ir nusižudė.

 

Arba kažkokia moteris nuviliojo vyrą iš šeimos, palikdama šeimą be maitintojo, o vaikus be tėvo… Tais laikais vaikų būdavo daug, gyvenimas sunkus ir likti šeimai be vyro būdavo didelė katastrofa.

 

Pažeidus vienuolio įžadus. Jis galėjo pabėgti iš vienuolyno, sukurti šeimą. Gal ir ne savo noru pasižadėjo. Bet pažeidimas lieka pažeidimu. Pažeidimas, nepaisymas priesaikos, duotos Dievui. Gal vaikystėje sunkiai susirgęs prosenelis būtų miręs, net vilties netekę tėvai pažadėjo Dievui atiduoti jį į vienuolyną ir paskirti jo ar jos gyvenimą Dievui jeigu liks gyvas. Jis ar ji išgyveno, apsivedė kai užaugo. Tėvai “pamiršo” savo priesaiką, tiksliau pagailėjo sūnaus ar dukters… Tuoj po vestuvių tėvai sunkiai susirgo ir mirė, o ant vaiko ir jo palikuonių uždėtas senmergystės vainikas. Kaip sakoma Biblijoje “už protėvių nuodėmes atsako palikuonys iki septintos kartos”. Taip Aukštesnės Jėgos primena apie sulaužytą priesaiką.

 

Jeigu trijose, keturiose ir daugiau kartų gimsta tik mergaitės ir nedaugiau kaip dvi, moterys neišteka, galima įtarti šį prakeiksmą. Paskutinė mergina giminėje lieka viena, gali išgyventi ir iki senatvės, bet vaikų neturės.

 

Bet gali būti senmergystės vainikas uždėtas ir mago. Vienai kartai, neperduodamas palikuonims, bet problemos tos pačios. Dažniausiai jaunai merginai šį pagadinimą uždeda pavydžios draugės, kolegos, net giminaičiai. Tiesiog pavydi vaikinų dėmesio, grožio, sėkmės darbe ar gyvenime. Tikslas vienas – sudarkyti likimą, kad būtų ne taip pavydu.

 

Kas tas senmergystės vainikas? Tai neigiamos energijos krešulys, kuris randasi virš žmogaus galvos ir atbaido potencialius jaunikius ar nuotakas. Reikia pasakyti, kad “senmergystės vainikas” pakankamai rimtas maginis reiškinys kuris, tai labai gerai, nepriveda žmogaus prie mirties, bet pasmerkia jį pastoviai vienatvei. Apie jį plačiau buvo rašyta praėjusį kartą. Dabar pažiūrėkim kaip nustatyti, ar tas reiškinys yra.

 

Pamatyti, ar yra “senmergystės vainikas” gali tik patyręs stiprus magas. Bet jūs galite kai ką padaryti:

 

– Savarankiškai peržiūrėkite savo mamos, senelės, prosenelės likimus. Gal kuri nuviliojo nuo šeimos vyrą, nuo draugės – vaikiną? Peržiūrėkite kiek buvo ilgalaikių, laimingų santuokų. Kiek gimė ir išgyveno vaikų. Kiek buvo mergaičių ir kiek berniukų. Jeigu santuokos buvo ilgalaikės, tegu ir ne visai laimingos, šeimose vaikų trys ir daugiau, o antrasis sūnus gimė kai pirmasis dar gyvas, Tai vienareikšmiškai kalba apie tai, kad jokio “senmergystės vainiko” nėra.

 

– Ant kairės rankos bevardžio piršto užsimaukite sidabrinį žiedą. Nešiokite jį tris dienas. vakare įleiskite žiedą į stiklinę su vandeniu. Ryte perpilkite vandenį su žiedu į kitą indą ir suplakite. Pasirodžiusios putos bus ženklas, kad “senmergystės vainikas” yra. Jeigu vanduo švarus, tai to reiškinio nėra.

 

– Paimkite smilkalų lazdelę, uždekite ją ir vedžiokite virš galvos. Jeigu dūmai telkiasi į karūną arba sukasi žiedais, “senmergystės vainikas” yra.

 

– Penktadienis, pilnatis. Į indą su vandeniu įlašinkite septynis lašus šventinto vandens ir įmeskite dešimt ryškiai raudonos rožės žiedlapių. Šį indą nakčiai pastatykite savo lovos galvūgalyje. Jeigu ryte rožės žiedlapiai bus nuskendę, tai “senmergystės vainikas” vis tik yra.

 

Verta atminti, kad egzistuoja ir “psichologinis senmergystės vainikas” gali būti dviejose, rečiau trijose kartose iš eilės. Bet nuimti jį reikia greičiau pas psichologus ir dirbant su savimi.

 

Jis sutinkamas kur kas dažniau. dažniausiai būtent jis klaidingai priimamas kaip tikrasis “senmergystės vainikas”. Reikalas tame, kad daugelis požymių, elgesys, charakteris, išvaizda, net elgesio maniera bendraujant su vyrais yra paveldimi. Ir jeigu šie požymiai, žvelgiant iš vyrų taško, nėra vertybė, tai tokiai merginai bus sunku ne tik ištekėti, bet ir išsaugoti šeimą.

 

Tai yra, ne visada, bet didelė tikimybė, kad jos charakteris “ne dovanėlė”, užnuodytos manieros perduodami motinos dukrai. Ta savo ruoštu galvoja kaip motina. Tai ir jai nesiseka. Klaidingai galvoja ir kaltę suverčia “senmergystės vainikui” nors esmė joje. Ne visiems norisi ieškoti problemų savyje, lengviau ir paprasčiau kaltę suversti kitiems. Taip pat yra merginų pernelyg kuklių, drovių, su daugybe kompleksų. Joms taip pat sunku surasti antrą pusę.

 

“Senmergystės vainiko” nuėmimas sunkus ir varginantis dalykas. Vargu ar kas savarankiškai tai padarys, tačiau būrėja Roma Vičienė dalinasi vienu nesudėtingu ritualu, kuris kartais gali padėti:

 

Nusipirkite ketvirtadienį, per mėnulio delčią, ritinį virvės. Šeštadienį, 12 val dienos, uždenkite stalą balta staltiese, uždekite tris bažnytines žvakes, sukalbėkite “Tėve mūsų”. Atkirpkite gabalą virvės. Jis turi būti toks, kad laisvai apsijuostumėte savo galvą, net truputį didesnis.

 

Virvės galus sujunkite ir apsukite žaliu vilnoniu siūlu, kuriuo vėliau apvykite virvę. gausis savotiškas vainikas. Kai baigsite darbą žvakes užgesinkite. Nešiokite vainiką iki 16 valandos. Po to eikite prie stipraus didelio topolio ir iškaskite duobę. Nusiimkite vainiką nuo galvos, laikydami jį priešais save jį abiem rankom tris kartus sakykite:

 

“Nuo savęs vainiką nuimu, ašaras palieku, iš kur atėjo, ten nuėjo. Amen”

 

Užkaskite duobę ir jos centre įkalkite didelį vinį. nueikite neatsisukdama.

 

Grįžusi namo uždekite žvakių likučius, tegu sudega visiškai. Pati nusiprauskite šventintu vandeniu tris kart kalbėdama:

 

“Vandeniu šventu prausiuosi. Visas bėdas nuo manęs Dievas nuves, nuo mano kūno, nuo mano galvos ir sielos. Padėk, Dieve, vergei krikštytai, vandeniu nupraustai, rasti sau porą, sukurti šeimą Tavo Garbei. Amen.”

 

Sekančią dieną nusipirkite dar dvi žvakes, susukite į naują skarelę ir parsineškite namo. Septynis vakarus deginkite tas žvakes ir, žiūrėdami į ugnį septynis kartus kalbėkite:

 

“Tu eik pas mane, man skirtasis, ne vienu keliu, o visais iškart. Ateik prie mano slenksčio, tau čia būti, čia tau mane mylėti, su manim gyventi, visada su manim būti. Amen.”

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
px man

Px man

barmalejus

cia ir karminiai procesai pacio asmens, ta itakoja. yra pats pagrindas, pacio buve gyvenimai- reinkarnacijos. nes jau moduliai buna uzprogramuoti, sielai gimstant su problemine karma, tokia jei ir gims turtingoj kokiu verslininku seimoj, ar valstybes aparato aukstuomenes, tokia siela ais per gyvenima su problemom

baubas

Nesveiki…

Taip pat skaitykite