Nematomi kaimynai lanko mūsų namus?

Įsivaizduokite, kad pas jus atvažiavo svečių ir jūs nutarėte nusifotografuoti. Spragtelėjote. Išryškinote. Keistas dalykas – nuotraukose pamatėte tai, ko fotografuojant nesimatė. Būtent tokia istorija nutiko vienam Pamaskvės gyventojui.

 

Dviejose nuotraukose, taip pat ir jų negatyvuose, matyti kažkas paslaptingo. Galima įžiūrėti kažkieno ranką, ne taip aiškiai – kažką panašaus į galvą, veidą. Lyg kas nors žiūrėtų iš gatvės į kambarį. Bet juk čia septintas aukštas. Kas tai? Kažkas panašaus yra ir dar vienoje nuotraukoje, paimtoje iš asociacijos “Neatpažintųjų ekologija” archyvų.

 

Veidas už lango

 

Ši istorija nutiko 1988 metų vasarį Sankt Peterburgo priemiestyje Vsevoložske. Vakare šeima, gyvenanti vieno aukšto mediniame name, išgirdo stiprų ir duslų trenksmą, panašų į sprogimą. Ir iš karto – sudužusio stiklo garsas. Išbėgo į kiemą – sniegas lygus, jokio pėdsako. Galbūt kas nors paleido sniego gniūžtę? Apžiūrėję langus išvydo keistą vaizdą: vieno jų išoriniame stikle – beveik idealiai apvali skylė. Didelė – įlįstų galva. Vidinis stiklas sveikas, tik jame balti taškeliai – išsilydžiusios išmušto stiklo šukės. Į išdaigas su sniego gniūžtėmis nepanašu…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šeima kreipėsi į anomalių reiškinių specialistus. Po dienos atvažiavo Sergėjus Kuzionovas – patyręs tokių reiškinių fotografas. Kelis kartus iš vidaus nufotografavo paslaptingą skylę. Nei kambaryje, nei lauke tuo metu nieko nebuvo. Bet nuotraukoje pro išmuštą stiklą tiesiai į objektyvą žiūri keista moteris. Ir, kas nuostabiausia, jos veidas matyti netgi pro medinį stulpą (o galbūt atvirkščiai – stulpas persišviečia per paslaptingą veidą). Ekspertizė patvirtino nuotraukos tikrumą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2000 metais vienoje Malaizijos mokykloje užfiksuotoje nuotraukoje akivaizdžiai matomas įtartinas siluetas virš žmonių. Kiek padidinus nuotrauką, silueto vietoje išryškėja pusiau permatomas žmogus su apsiaustu.

 

Astralinio pasaulio gyventojai

 

Kaip atsitinka, kad nuotraukose atsiranda tai, ko šiaip mes nematome? Kas jie, tie nematomi kaimynai? Į pirmą klausimą mokslininkai jau surado atsakymą: mūsų regėjimo ir fotojuostos galimybės skirtingos – juosta “mato” didesniame diapazone negu žmogaus akis. Antras klausimas klasikiniam mokslui iki šiol dar neįmenamas. Ezoterikai neblogai įsivaizduoja šių keistų atgarsių kilmę. Jie mano, kad tai – vadinamojo astralinio pasaulio gyventojai. Ten yra mirusių žmonių sielos.

 

O yra ir esybių, kurios niekad nebuvo žmonėmis. Yra nekaltų ir netgi gerų būtybių, o yra ir tokių, su kuriomis geriau visai neturėti reikalų. Dažnai jas apjungia bendras pavadinimas “Dvasios”. Mūsų pasaulyje jos pasireiškia įvairiai. Kai kada tai yra netriukšmingi, pusiau persišviečiantys vaiduokliai, kurie, kaip ir šiuo atveju, netgi patenka į nuotraukas.

 

Keistos dvasių išdaigos

 

Neretai savo buvimą jie apreiškia kur kas triukšmingiau – poltergeisto pavidalu (išvertus iš vokiečių kalbos – triukšminga dvasia). Tai didžiuliu greičiu per lango stiklą išlekia cukrinė, startavusi uždarytame spintelės stalčiuje, tai ant kabyklos savaime užsidega kepurė. Iš sienos ima veržtis karšto vandens fontanas.

 

Kaip gyvi šoka stalai ir kėdės. Apatiniai drabužiai pradingsta nuo visiškai apsivilkusio žmogaus. Nors toli gražu ne kiekvieno poltergeisto priežastis yra mirusių žmonių sielos, dabar pakalbėsime būtent apie juos. Prasiskverbti į materialųjį pasaulį jiems pakankamai sunku. Kas juos verčia tai daryti? Kodėl jie atsiranda mūsų namuose? Ko nori? Kaip mums elgtis? Jeigu jau poltrgeistas apsigyveno namuose, nepulkite į paniką, o pamėginkite suprasti, kodėl būtent jūsų valdose atsirado trikšminga dvasia. Galbūt tai yra jūsų elgesio priežastis? O galbūt tai yra paprasčiausias dvasių būdas atkreipti į save dėmesį, mėginimas užmegzti su jumis bendravimą?

 

Atleiskite mirusiems

 

Dažnai dvasių atsiradimo priežastis – labai stiprus mirusiųjų prisirišimas prie gyvenimo. Kartais tai yra rūpestis dėl pasilikusių gyventi giminių ir artimųjų. Dažnai tai būna mėginimas perduoti mums svarbią informaciją. Neretai jų atsiradimo priežastimi esame patys: savo elgesiu, emocijomis ir netgi mintimis mes neduodame jiems ramybės. Žinomas atvejis, kai poltergeistas netikėtai atsirado namuose, kur gyventojai nusprendė surasti lobį, kurį pagal padavimą yra paslėpę seniai mirę šeimininkai.

 

Triukšminga dvasia dingo iš karto, kai jie atsisakė savo sumanymo. Pasistenkite ramiai užmegzti ryšį su tuo kažkuo ir patenkinti jo prašymą. Žinoma, jei tai neprieštarauja jūsų gyvenimo normoms. Kaip įprasta, po to poltergeistas pradingsta. Kai kada sielai neleidžia “viršuje” įsitvirtinti kaltė likusiems žemėje. Ir siela ateina pas mus atleidimo.

 

Apsaugo nuo nelaimių

 

Beje, taikus gyvenimas su poltergeistu gali apsaugoti jūsų namus nuo nelaimingų atsitikimų. Užregistruoti atvejai, kai namų dvasios perspėjo šeimininkus apie nelaimę, išjungė atsitiktinai paliktas įjungtas dujas, lygintuvą, atbaidė vagis. Nepamirškite padėkoti dvasioms už bet kokią pagalbą. Jos labai vertina geranorišką elgesį. Kai kurie tyrinėtojai įsitikinę, kad poltergeisto įsikišimas į mūsų gyvenimą yra kur kas dažnesnis negu mes manome.

 

Mes to papraščiausiai nepastebime. Ar jums neteko ilgai ieškoti kokio nors daikto, o paskui rasti jį pačioje matomiausioje vietoje? Kai kada dvasių noras padėti virsta vos ne anekdotinėmis situacijomis. Štai šeimininkė, grįžusi iš darbo, rado keistą neaiškios kilmės raštelį: “Drabužiai išskalbti, katė nuprausta”. Galime tik įsivaizuoti, kaip jautėsi moteris, radusi ant virvutės padžiautus skalbinius, o miaukiančią katę – susuktą į šlapią paklodę.

 

Bendravimas mirtimi nesibaigia

 

Bet ne visada poltergeistas būna geras. Tokie atėjūnai išsiskiria pykčiu, labai žema kultūra, mažaraštiškumu, kuris matyti iš paliktų raštelių ar užrašų ant sienų. Kaip su poltergeistu kovoti? Pasistenkite nugalėti jį geranoriškumu. Ir svarbiausia – nepraraskite dvasinės pusiausvyros. Jis maitinasi negatyvia energija, todėl tik to ir siekia, kad jūs imtumėte nervintis bei panikuoti.

 

Blogis slypi ir mumyse
 
Bet ką daryti, kai poltergeistas nepradingsta? Dažnai gali padėti šventikas. Bet kai kada kambarį tenka šventinti kelias dienas iš eilės. Jeigu ir tai nepadėjo – ieškokite blogio šaknų savyje. Pastebėta, kad poltergeistas dažniausiai atsiranda šeimose, kuriose tėvai konfliktuoja su savo paaugliais vaikais. Nusyvilimo jausmas, vienatvė, likimo nuoskaudos kartu su stipria jauna paauglių energija – palanki dirva poltergeistui. Galbūt ir jūsų namų atmosfera per daug įtempta ir agresyvi?
 
Pagal kosminį traukos dėsnį (panašus linksta prie panašaus), susierzinimo, pavydo, pykčio, baimės, žiaurumo energija traukia į namus būtybes, turinčias būtent tokių savybių. Ir čia jau nepadės jokia policija, jokie kryžiaus žygiai, joks šventintas vanduo. Ieškokite blogio savyje, atsikratykite jo.

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Wellin

Jie bedrauja tokiu lygiu koki sugebame suvokti

Turtle

Ir pas mus buvo panašus atvejis.Kambaryje pradėjo dingti,kristi daiktai,atsidarinėti spintos durys.Nusprendėme duris nufilmuoti.Telefoną padėjome taip,kad matytųsi spinta.Po kiek laiko pažiūrėjus įrašą pamatėme atsiveriančias duris ir kažką išlebdant,to “padaro” nemateme bet matėme jį spintos durų atspindyje.Atrodė kaip smygolas().Jis išlindo,kažką pasiėmė ir atgal į spintą!

As

As gyvenu uk juokas juokais bet pradedu tiketi siais dalykais,tarkim kai is niekur atsisuka kranas ir pradeda begti vanduo,ir mergyte turi drauga nz bet matyt nepiktybinis nes juokesi kada ateina pas ja dazniause vakare…

Milida

O mergaite krikstita

LMT

Mano darbe tuolete kartais pats nubega vanduo, lyg is ji butu nuleides, zmoniu nera, o vandeni kazkas nuleidzia.vargu,ar tai dvasios, gal kitos butys, kuriu musu akys nemato

mantis

nereikia isvis kist ranku prie tokiu dalyku,o paskui ir buna pasekmes…

D.W. I know

Luna, prisijunk prie formumo ir padiskutuok sia tema :)

luna

pas mane apsigyveno kazkas, naktimis girdziu kalbant ir dainuojant, skamba tipo telefonas, nors jo ten nera, tai sklinda is visur, ka daryti

ponaitis-deskalteris

su draugais pradejom aiskintis apie dvasias viska,kol mano draugei nepasirode seselis kaskoks mazo vaiko.baigem aiskintis,dingo.cia gal mes dvasias supygdem?

Taip pat skaitykite