Kokį kelią išsirinktumėte jūs?


Kiekvienas mūsų pasirinkimas įtakoja mūsų ateitį. Mes patys kuriame savo realybę priimdami sprendimus. Štai kodėl taip svarbu priimti sprendimus tik gerai pagalvojus. Įdomu tai, kad mūsų pasirinkimas, taip pat nulemia ir mūsų asmenybės bruožus. Pavyzdžiui kelias kurį jūs išsirinksite, galės papasakoti kelis įdomius faktus apie jus. Pažvelkite į visus tris paveikslėlius ir įsivaizduokite, kad einate keliu. Kurį kelia eiti jūs rinktumėtės?

1. Vingiuotas kelias
Jūs labai kantrus žmogus. Jūsų uolumas gyvenime atsiperka, net jei jūs to nesitikite. Daugelis gali pagalvoti, kad jūs neryžtingas žmogus, arba lėtai priimate sprendimus, tačiau jūs esate labai kantrus žmogus todėl laikotės. Visada klausotės savo intuicijos ir jaučiatės atsakingas už savo darbus.

2. Tiesus kelias
Šiuo metu išgyvenote momentą savo gyvenime kuomet nerimas ir jaudulys valdo jūsų kasdienį gyvenimą. Todėl dabar galite mėgautis ramiu gyvenimu. Kai kuriems žmonėms gali atrodyti, kad jūs kartais būnate liūdnas, bet ištikrųjų jūs išmokote gyvenime džiaugtis net ir mažais dalykais. Galų gale jie supras tai.

3. Akmenuotas kelias
Jums nekyla problemų kai reikia priimti sprendimus. Jūs mėgaujatės nuotykiais. Kartais šie nuotykiai jūsų gyvenime jums sukelia sudėtingų situacijų. Tačiau kiekviena pamoka, kurią išmokote savo gyvenime jus padarė tuom kuom esate dabar.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
cortesas

bent jau man pasirinkimas atitinka mano esamą gyvenimo būdą,net keista ,tačiau tas “tuom kuom ” parašymas verčia tikėtis,kad tuos žodžius parašęs čia savo kelio paveikslėlio dar neatrado,na nebent 1 kelias kažkiek panašus būtų,tik ten nėra žodelio “prisitaikėlis”

CNN

Antra, nes is derro klipo jis

Taip pat skaitykite