Charakterį išduos eisena

Pažinti save labai įdomu, bet dažniau norime sužinoti ką nors apie mylimą žmogų ar tą, kurį norėtume tokiu matyti. Juk kaip dažnai, susitikusi vyrą, moteris stengiasi kuo daugiau sužinoti apie jį, kuria įvairiausius planus, nesuvokdama, kad galbūt mato ir vertina viso labo tik žmogiškojo charakterio ledkalnio viršūnę.

 

Psichologai iš visų jėgų stengiasi palengvinti tarpusavio bendravimo ir pažinimo sunkumus. Taigi ne paslaptis, jog kiekvienas žmogus turi savo tipišką, tik jam būdingą eiseną. Galite sumaniai užsimaskuoti, pakeisti išvaizdą, ar net atlikti plastinę operaciją, bet savo eisenos pakeisti jums nepavyks.

 

Žinoma, žmogus tam tikrą laiką gali kontroliuoti savo eigastį, tyčia atidžiai ir švelniai statydamas pėdą, žingsniuodamas plačiais žingsniais, ar aukštai keldamas kojas. Tačiau tam tikru momentu kontrolė sustoja, o eisena tampa automatiška, t.y. su visomis individualiomis, tik tam žmogui būdingomis savybėmis.

 

Bet kokia eisena veikia batus – pirmiausia padus ir kulnus. Ir paaiškėja, kad žinant, kaip viena ar kita eigastis paveikia avalynę, galima daryti išvadas apie skirtingų žmonių charakterį. Tai išties įdomu, bet nepriimkite tokių išvadų pernelyg rimtai. Tebus tai papildoma paskata parodyti dėmesį jus sudominusiam asmeniui. Kas, be abejonės, padės jį geriau pažinti. Taigi:

 

– Ramus ir harmoningas žmogus batų kulnus ir padą išmindo vienodai. Tikėtina, jog tokius batus avi nuostabi šeimininkė, talentingas darbuotojas, puikus šeimininkas ar sėkmingas verslininkas.

 

– Jei nudėvėta išorinė batų dalis, tada greičiausiai batus avėjo ryžtingas ir tiesus žmogus, gebantis puikiai orientuotis bet kurioje sudėtingoje situacijoje, tačiau linkęs į neobjektyvią nuomonę.

 

– Nusidėvėjimai ant vidinės pado pusės būdingi fiziškai silpniems žmonės, tačiau būtent tiems, kurie apdovanoti giliu protu. Toks žmogus nuolat apie kažką galvoja ir mažai dėmesio skiria aplinkai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

– Bet jei pavyko pamatyti nykščio išorėje žiojinčią skylę, žinokite, kad prieš jus ryžtingas asmuo. Tokių batų savininkas visada turi aiškų tikslą, ir norėdamas jį pasiekti, niekur ir prieš nieką nesustoja. Bendraudamas su kitais žmonėmis gali būti šiurkštus ir net žiaurus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

– Dažnai yra tokių atvejų, kuomet padas susidėvi viduryje, o kulnas iš vidinio krašto. Ką tai reiškia? Tokia avalynė sako, kad jos savininkas yra atlaidaus charakterio: jis nedaro spaudimo kitiems ir ant nieko negriežia danties.

 

– Bet jei padas dylą nuo pirštų, o kulnas iš išorinio krašto, tokių batų savininkas pernelyg orientuotas į tikslą, svajotojas. Kalbant apie atsakomybę, jis vengia jos kiek tik gali.

 

Pirmiausia, patyrinėkite savo batus ir palyginkite pastabas. Tai įdomu!

 

Šaltinis: http://nashaplaneta.su/news/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite