Suteikiantis energijos ritualas vandenyje

ritualas-vanduoKartą per savaitę vonioje ar duše reikėtų atlikti ritualą, kuris ne tik apvalo kūną, bet ir sielą. Ritualas neturėtų būti sudėtingas. Svarbiausia yra pajausti, kaip atsikratoma neigiamomis energijomis ir pasikraunama teigiamomis.

 

Vanduo nuo seno garsėja magiška savybe pašalinti neigiamą energiją. Prieš ir po susidūrimo su neigiamomis energijomis, patekus į įtemptas situacijas būtų pravartu nusiplauti rankas po tekančiu vandeniu arba, jei yra galimybė, išsimaudyti.

 

Ritualas, suteiksiantis energijos visai savaitei

 

Ritualą atlikti reikia tinkamai nusiteikus vienumoje. Ritualo tikslas – apvalyti sielą ir suteikti naujų jėgų, todėl jis turėtų būti atliekamas ramybėje ir tyloje. Geriausiai ritualą atlikti, kai nieko daugiau nėra namuose arba prieš tai reikėtų prašyti, kad namiškiai netriukšmautų.

 

Nusiprausti duše ar vonioje su natūraliu muilu arba dušo žele, ištrinkti plaukus. Neigiamą energiją taip pat veiksmingai naikina ir odą valo druska, todėl galima odą nušveisti su trupučiu rupios druskos. Tada atsisukti į šiaurę ir ištarti tokius žodžius:

 

„Prašau šiaurės suteikti man energijos“. Paskui atsisukti į rytus ir tarti: „Prašau rytų suteikti man daugiau energijos“. Paskui atsisukti į pietus ir prašyti, kad suteiktų dar daugiau jėgų. Galų gale atsisukti į vakarus ir užbaigti prašymą tokiais pačiais žodžiais.

 

Tada įsivaizduoti ratą, kurio centre esate, apjuostą baltos liepsnos juosta, ištiesti rankas ir tarti: „Liepsnos juosta, pasilik su manimi ir saugok mane“. Atlikus ritualą, reikia nepamiršti padėkoti visoms šalims, pradedant atvirkštine tvarka ir išeiti iš vonios kambario.

 

Mečislovas Ivanauskas

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
> Aurimas

eik maudytis su kompasu… pff… gi ir taip aišku.

;D

;DDD

Aurimas

O kaip ten vonioje nustatyti kur šiaurė, kur pietūs, kur rytai o kur vakarai? O kodėl ne pietryčiai pietvakariai šiaurės vakarai ar šiaurės rytai? Juk mano vonia tai ne lauke.

exlibrisas

Ech, kodėl vis labiau ir labiau skeptiškai žiūri į visą tai? O kadaise tikėjau. Ir dabar daug maž tikiu, bet viskas nėra taip paprasta.

Taip pat skaitykite