Žaviausias bet kurios dailiosios lyties atstovės bruožas – moteriškumas

Kas žavi moteryse?

 

Parašysiu grubokai, bet smarkiai neteiskite.

 

Turiu kaimynę. Na, kaip čia švelniau pasakius… Jei kalbant apie jos išorę, tai, kai Dievas dalino gražias kūno linijas ir gražius veido bruožus, ji apie tai nieko nežinojo ir buvo kažkur labai toli.

 

Bet ji visada tvarkingai prisižiūri šukuoseną – pasidažo, gražiai kerpasi. Ausis puošia kokie nors kuklūs, bet ne pigūs auskariukai. Su kitomis kaimynėmis mėgsta kalbėti apie naujas madas, pati taip pat perkasi įvairius drabužėlius, batelius.

 

Pažinęs ją nei sekundės nesuabejosi: tai yra Moteris. Kaip beatrodytų, tačiau tai Moteris. Nes nuo jos moteriškumu tiesiog dvelkia ir tas lengvas dvelksmas užgožia bet kokią kritiką jos atžvilgiu.

 

Ji mėgsta kavutę bei pyragaičius. Jai patinka serialai. Dievina gėles – kai dovanoja, o jei nedovanoja, nusiperka pati. Po kokio nors dulkino darbelio kieme ji visada atsisėda pavėsinėje ir susitvarko nagus bei rankas. Na, tikrų tikriausia moteris!

 

Priešingai jai, ne kartą esu sutikęs moteriškių, kurios “natūraliai gražios”, tai reiškia, kad rūpestis savimi jas nekankina. Joms nereikia dažytis plaukų, nes juk pražilę, nors ir ilgi bei nušiurę, juk natūralu, tiesa? Jos nelakuoja nagų, jau nekalbant apie kojų nagus. Jos niekada neužsidės apyrankės (nežinau, kaip tiksliai vadinasi) ant kojos – nors tai vyrams labai seksualu. Nes tai nesąmonė. Joms patinka plačios nudribusios kelnės ir ilgi ištampyti megztiniai. Nes juk tai labai patogi apranga. Šukuosena – arba trumpi “patogūs” plaukai, arba nušiurę ilgi – varpo formos, neaiškios spalvos bei tekstūros, kartais būna ir sulipę (teko matyti tokių gražuolių Vokietijoje). Juk demokratija, laisvė, tolerancija, gyveni vieną kartą, man dzin, ką kiti pasakys ir dar labiau dzin, kaip atrodau, aš nevergausiu nei vyrui nei madai, ir apskritai, nuo visų mados išmyslų tik klimatas šyla.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Na, iš tikrųjų man asmeniškai taip pat dzin, kai sutinku tokią bedvasę būtybę. Ačiūdie, kol kas mane supa tikros moterys, kaimynės, pažįstamos, giminaitės. Tikiu, kad mano FB draugės – taip pat moterys (vyrai, nepykit, tema – apie moteris), tikiu, kad jos paslaptingos ir visos gražios mažiausiai tuo, kad yra moteriškos!

 

Šaltinis: https://www.harmonio.net/

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

argi tik lakuoti nagai, dazyti plaukai ‘atskleidzia’ moteriskuma?!..

Reklama

Tai čia eilinė internacionalinės kosmetikos “paslėpta reklama”, apmokėta nelegaliai (slepiant mokesčius).

Pinigų Tarnas

Citata: “Jos nelakuoja nagų, jau nekalbant apie kojų nagus”.

– nagų lakavimas yra multibilioninis internacionalinis biznis, neturintis nieko bendro su natūraliu moterų grožiu, tarnauji jiems?

Taip pat skaitykite