Trys pagrindiniai prietarai, kurie negali būti visiška fikcija!

Pasaulyje, kuriame žmogus pabuvojo mėnulyje, prietarai atrodo tarsi blogas sapnas. Paprastai prietarai kyla iš tautosakos ir yra perduodami iš kartos į kartą.

 

Dažniausiai jie yra abejotini ir nesuprantami, su skirtingomis tos pačios teorijos versijomis, atsižvelgiant į jūsų geografinę padėtį bei laikmetį, kuriame gyvenate.

 

Tačiau mes pateikiame 3 prietarus, kurie, kaip teigiama, savyje iš tiesų slepia tikrų magiškų galių!

 

1. Pabelsti į medį

 

Nuo seniausių laikų žmonės įprato pabelsti į medį tris kartus, kad apsisaugotų nuo nelaimių ar piktų dvasių.

 

Ši praktika susijusi su šamaniška kultūra, kurioje žyniai ir žynės belsdami į medį iškviesdavo medžio dvasią tam, kad ši užkirstų kelią blogiui.

 

Taip daroma todėl, kad kiekvienas medis turi jį prižiūrinčią dvasią-globėją. Tad kitą kartą belsdami į medį, prisiminkite tai.

 

2. Česnako naudojimas nuvyti blogiui

 

Česnakai – vienas iš produktų, kuriuos išpopuliarino Holivudo filmai. Senovėje iš tiesų žmonės manė, kad naudojant česnakus galima išvengti piktųjų dvasių ir vampyrų, nes aštrus česnako kvapas jiems yra kenksmingas.

 

Ši praktika paplitusi tiek Europos, tiek Azijos visuomenėje. Česnakas taip pat siejamas su Marso planeta, kuri visur kovoja su nesėkme ir bloga karma.

 

3. Juoda katė = nesėkmė

 

Beveik visame pasaulyje juodos katės laikomos nesėkmės simboliu. Taigi, vos išvydę juodą katę, žmonės nusispjauna. Tam, kad išvengtų nesėkmės.

 

Vienas įdomus šio prietaro bruožas yra tas, jog Jungtinėje Karalystėje jis yra visiškai priešingas, ir suvokiamas kaip sėkmės simbolis. Tačiau tiesa ta, kad tiek vienur, tiek kitur jis simbolizuoja pokyčius!

 

Tai greičiau prognozė, kad situacijos ir aplinkybės gali pasikeisti, ir jums reikia tam pasirengti.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

nei juodas, nei baltas katinas nelaimiu neprisaukia; visas bedas susikuria pats zmogus..

Juodas katinas

Kaip tai “neprišaukia”? Kai tik kas pamato juodą katiną, tuojau pat į jį ką nors meta! Tikrai prišaukta nelaimė, prišaukta juodam katinui!

CNN

O kada matei, kad kas pamates juoda katina paimtu ir kanors mestu i ji? (neskaitant tavo gyvenvietes)Ar filmu su multikais prisiciurejai ir skleidi erezijas cia.

Taip pat skaitykite