Mūsų susitikimai nėra atsitiktiniai: sinchroniniai ryšiai ir jų reikšmė

Ar manote, kad atsitiktinai susitinkame su žmonėmis mūsų gyvenime? O kas, jei sutapimų ir atsitiktinių susitikimų nebūna?

 

Tiesą sakant, tam tikru laiku mes susitinkame su tam tikrais žmonėmis, nes jie turi tam tikrą tikslą mūsų gyvenime. Visi jie yra svarbūs, nes jie nukreipia mus į kelią, kuris mums yra skirtas likimo.

 

Vienus žmones sutinkame tuo metu, kai mums ypač reikia paramos ir meilės. Kiti žmonės mūsų gyvenime atsiranda tam, kad išmoktume tam tikrą pamoką. Bet kokiu atveju, susitikti su jais yra priežastis.

 

Šiandien mokslas vis dar negali paaiškinti sinchroninių ryšių reiškinio, tačiau vis dėlto jis egzistuoja.

 

Pateikiame 5 sinchroninių ryšių tipus, kurių tikslas yra pakeisti mūsų gyvenimą:

 

1. Mes galime susitikti žmones, kurių tikslas mus „supurtyti“. Jie primena mūsų tikslus, priverčia susimąstyti ir susigaudyti savo gyvenime.

 

2. Susitinkame ir su žmonėmis, kurių tikslas priminti mums, ką palikome praeityje. Kai kas gali mums priminti senas žaizdas, o kažkas apie praeityje likusią laimę. Primindami praeitį, šie žmonės padeda mums suprasti santykį tarp dabarties ir praeities dienų įvykių.

 

3. Taip pat sutinkame žmones, kurių tikslas nukreipti mus į teisingą kelią ir padėti pakeisti gyvenimą. Šie žmonės padeda augti ir vystytis mums kaip asmenybei. Jie skatina mus tapti geresniais.

 

4. Susiduriame su žmonėmis, kurie mūsų gyvenime nepasilieka ilgam laikui, bet jų įtaka mums yra didžiulė. Net ir per trumpą laiką toks asmuo gali drastiškai pakeisti mūsų egzistavimą.

 

Kartais pakanka 5 minučių, kad gyvenimas pasikeistų taip, kaip net neįsivaizdavome.

 

5. Kai kurie žmonės ateina į mūsų gyvenimą, kai mažiausiai to tikimės, bet jame lieka visam laikui. Tai būtent jie daugelį metų rūpinasi mumis ir padeda.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru/

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Magdaliete

Sutikau tokiu geru zmoniu,rodosi sirdi atiduotu,bet veliau taip “” nudegiau” ,kad liko skausmas nepamirstamas. Bet eina jie per visu galvas ir sekasi….as sito niekada nesuprasiu.

Anubis

Čia ne sėkmė ir ne nudegimas. Žmogus tapęs perkalaidą Dievu. O jai bandoma jį sunaikinti jis apsuką peilius atgal į draugą/priešą. O kai sužinai tiesą iškarto bando atsikratyti ir viską užglaistyti. “Pažiūrėk į veidrodį ir jie tau atsakys” tik ar tu mokėsi jų paklausti ?

Anubis

Jau man buvo per daug. Kai pailsėsiu gryšiu.

paprika [aitrioji]

tik gyvenime sunku ‘suvesti galus’ kokie sutikti zmones ka turetu reiksti… atsiranda salia toks lipsnus, paslaugus zmogus imi pasitiket 100%, o ima ir ”isduria”… arba sutinki ka nors- is pirmo zvilgsnio nei buvimas salia mielas, nei ispudi daro, bet–ateina laikas ir tas zmogus tampa svarbiausiu.

Taip pat skaitykite