Kokie augalai neša laimę?

Augalai ne tik puošia kambarius, bet ir neša laimę bei meilę į jūsų gyvenimą. Tad galite įsigyti keletą gėlių, padedančių pritraukti gerovę ir apsaugoti jus nuo nelaimių.

 

Kai kurie augalai visiškai netinkami namams ir net vadinami energijos vampyrais. Tad, jei siekiate laimės, atidžiai rinkitės kambarines gėles, galinčias pritraukti teigiamą energiją.

 

Spatifilis. Šis gražus augalas ne tik papildo namų interjerą, bet ir padeda moterims rasti laimę asmeniniame gyvenime. Dėl ypatingos gėlių energijos, nurimsta šeimoje įsiplieskiantys ginčai, o vienišos moterys greičiau suranda meilę.

 

„Fialka“. Mažos gražios gėlės padeda moterims rasti vidinę harmoniją. Auginantys šiuos augalus, sugeba sklandžiau išspręsti konfliktus šeimoje ir rasti tikrą laimę.

 

Kinrožė padeda rasti laimę ir įžiebia tarp partnerių aistrą. Dažnai ji vadinama pasaulio gėle, galinčia užkirsti kelią sutuoktinių konfliktams.

 

Vaškuolė neša moterims laimę. Miegamajame auganti ši gėlė padeda išlaikyti meilės ugnį ir neleidžia ginčytis dėl smulkmenų.

 

Mirta padeda išgyventi gyvenimo krizę ir suteikia moteriai išminties. Dažnai mirta vadinama meilės medžiu, nes sugeba išsklaidyti neigiamas emocijas.

 

Kalatėja pritraukia laimę į moters gyvenimą bei pagerina šeimyninius santykius. Jei šią gėlę auginsite miegamajame, ji skleis teigiamą energiją, kuri cirkuliuodama erdvėje padės jums bei sutuoktiniui palaikyti taiką ir harmoniją.

 

Oxalis traukia laimę ir sėkmę. Jis prisitaiko prie savininko energijos ir padeda jam įveikti gyvenimo sunkumus. Be to, ši gėlė apsaugo šeimos santykius bei padeda mergaitėms rasti tikrąją meilę.

 

Snapučiai – unikalus augalas, valantis ir dezinfekuojantis orą, užkerta kelią ginčams šeimose ir traukia laimę. Ši gėlė geba apsaugoti šeimą nuo neigiamo aplinkos poveikio: blogos akies, žalos, meilės burtų, pavydo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ciklamenas. Šis augalas vadinamas magišku, nes pritraukia laimę ir gerovę į namus. Dėl šio augalo skleidžiamos energijos moterys lengviau susidoroja su nuotaikos svyravimais.

 

Kamelija. Unikali šios gėlės energija padeda moterims atsikratyti baimių ir kompleksų, jaustis pasitikinčiai savimi ir pasiekti sėkmės darbe bei asmeniniame gyvenime.

 

Storalapiai (crassula). Šis augalas žinomas, kaip pinigų medis. Jei tinkamai juo rūpinsitės, jis pritrauks finansinę sėkmę ir pašalins kliūtis.

 

Šaltinis: http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite