Slavų magija: ką daryti kai šeima pradėta “braškėti” ir kitos maginės gudrybės

slavu-magijaKartais net stipri šeima pradeda “braškėti”. Jeigu jūs išbandėte visus metodus, bet rezultatų nebuvo, tai šis ritualas galės jums padėti sustiprinti meilę, rašo būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.
 
Jeigu jūs tikrai norite sustiprinti santykius ir išsaugoti šeimą, tai viskas turi vykti pagal abipusį susitarimą. Nes kam laikytis įsikibus žmogaus, kuris nenori kurti su jumis bendro gyvenimo?
 
Imdamiesi darbo, visų pirma sukoncentruokite savo energetiką tikslui pasiekti. Kitaip ritualo poveikis greitai baigsis ir vėl viskas grįš į savo vėžes. Po to pora arba išsiskiria, arba abu jaučia būtinybę ritualą pakartoti.

 

Jums prireiks jūsų vestuvinės žvakės. Ją paprastai uždega vedybų ceremonijos metu, ji simbolizuoja naujos šeimos gimimą. Šis ritualas yra vienas iš daugelio vestuvių tradicijų. Jeigu tokios žvakės nebeturite, galite paimti bažnytinę, bet eiti į maldos namus būtina tik šeštadienį.

 

Ritualą reikia atlikti vienumoje, ketvirtadienio vakarą. Apsivilkti šviesius drabužius ir pasileisti plaukus. Uždekite žvakę ir tris kartus sukalbėkite maldą “Tėve mūsų”. Vėliau žiūrėti į žvakės liepsną ir sakyti tokius žodžius:

 

“Dievo vardu šaukiu sau į pagalbą visatos meilę. Prašau, sustiprink ryšį tarp Dievo vergės (jūsų vardas) ir Dievo vergo (vyro vardas). Pasiųsk mums amžiną meilę, kad niekas negalėtų mūsų išskirti iki pat mirties. Vardan Dievo Tėvo ir Sūnaus, ir Šventosios Dvasios. Amen.”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Po visko palikite žvakę degti. Šis ritualas ne tik sustiprina meilę, bet ir sureguliuoja santykius šeimoje, bei apsaugo nuo išdavysčių. Ugnis yra labai galinga stichija, įžiebianti jausmus. Ne veltui būtent žvakė simbolizuoja vėl įsidegantį šeimyninį židinį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Būkite atviri meilei, kurkite šeimyninį židinį.

 

Delčios ritualas norint Išsivaduoti nuo skolų

 

“Skolose iki kaklo” – sakydami tuos žodžius mes net nesusimąstome apie tai, kad jie yra savotiškas užkeikimas, kuris sustiprina ir be to blogą materialinę padėtį. jeigu jau taip atsitiko, kad jūs niekaip negalite atsiskaityti su skolomis, praveskite specialų ritualą.

 

Jums reikės tik rakto, nei karto nenaudoto jūsų namuose. Vakare nueikite į dviejų kelių sankryžą. Pagal galimybę pasirinkite mažus keliukus, o ne dideles magistrales. Padėkite raktą sankryžoje, o patys apeikite apie jį tris ratus prieš laikrodžio rodyklę, kalbėdami tokius žodžius:

 

“Tegul viskas sugrįžta į savo vietas. Kas mano – man telieka, kas ne mano – nueina.”
Po to apsisukite į priešingą pusę ir apeikite raktą tris kartus pagal laikrodžio rodyklę, sakydami tokius žodžius:
“Sąžinė – ne atpirkimas, pinigai – ne prisirišimas. Tegul bus taip”

 

Raktą nešiokitės su savimi tol, kol atsiskaitysite su skolomis. Po to įmeskite į vandenį.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Feisbuko zombiai

Kodėl Šiškeriovo straipsnių negalima komentuoti ? Pasidomėkit jo biografija geriau

Taip pat skaitykite