Kodėl vyras degraduoja greta moters?

Sena išmintis teigia, kad vyrą suformuoja moteris. Pasirinkdama vyrą, moteris pripažįsta, kad pagrindinį vaidmenį vaidins jis. Šita sistema puikiausiai veikė tūkstančius metų. Tačiau pasitaiko ir tokių atvejų, kad pakankamai brandus, turintis tikslų ir jų siekiantis savarankiškas vyras pradeda degraduoti, pradėjęs santykius su moterimi. Moteris pati jį visiškai nesąmoningai smukdo, paskui pati juo nusivilia ir praranda susidomėjimą, dėl ko galiausiai suyra ir šeima. Kai kurios moterys niekaip negali suprasti kad vyras užgęsta būtent dėl jų kaltės.

 

Pateikiame aktualiausias, mano požiūriu, šio reiškinio priežastis.

 

Moteris pernelyg prieinama. Gavęs šią moterį, vyras atsipalaiduoja, jis jau gavo, ko norėjo. Klausimas čia tik vienas – ar sugebės moteris jį suintriguoti. Tipiška klaida – pradėti pačiai pirštis: rašinėti žinutes, skambinėti kas valandą, siūlyti ateiti pas ją į svečius ir t.t. Moteris pamiršta, kad vyras iš prigimties užkariautojas ir jam reikia visą laiką siekti. Moteris turi būti kaip prizas. Kai viskas aišku ir paprasta – nebeįdomu. Šis punktas svarbus santykių pradžiai.

 

Pernelyg didelis rūpinimasis poroje. Vyras turi turėti tikslą ir jo siekti. Moteris neturi tvarkyti ir reguliuoti vyro gyvenimo. Vyras – mamutų medžiotojas, jis turi viską pasiekti pats (ne be savo moters pagalbos, tačiau apie tai – žemiau). Jis turi pats megzti reikalingus ryšius, spręsti iškilusius klausimus, pats ieškotis darbo ir t.t. Kai už jį visa tai daro moteris, vyras paprasčiausiai atsipalaiduoja. Suprantama, kad jeigu vyras vystosi, jis tai pastebės ir pasakys moteriai, ką ji negerai daro. Santykiai – abiejų poros narių darbas. Tačiau vyras jau turi vieną mamą. Moteris gali jam ją pakeisti tik iš dalies.

 

Supratimo, palaikymo, motyvacijos deficitas. Vyras irgi žmogus, jam irgi pasitaiko skrydžių ir kritimų, kartais pakanka tiesiog išklausyti. Jeigu jis nutarė kažką padaryti, tegu daro. Jeigu nesigavo – tai išimtinai jo atsakomybės zona. Taip jis išsaugos pojūtį, jog šeimoje jis lyderis. Moteris gali patarti, nukreipti. Motyvacija moteriškai – tai ne tik tikėti ir pasitikėti, bet ir teisingai susidėlioti prioritetus. Yra žodis „reikia“. MUMS REIKIA. Mums reikia daryti remontą, mums reikia važiuoti pailsėti ir t.t.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pažeminimai ir nepagarba asmenybei ir vidiniam vyro pasauliui. Didelė klaida blogai kalbėti apie savo vyriškį, lyginti jį su kitais arba tokios frazės, kaip: „O mano draugei vyras padovanojo…“ Negalima pamokslauti, svaidytis užuominomis, netgi netiesiogiai: „Norėtųsi, kad būtum štai toks ir šitoks“ ir „tikras vyras privalo“. Tai pačiai neleistino bendravimo metodų kategorijai galima priskirti vyro interesų nepalaikymą ar smerkimą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pačios moters nebrandumas. Kaltas gali būti auklėjimas, įgyta patirtis, mentalitetas, laikas ir vieta. Moteris turi gerbti ir mylėti save, rūpintis išvaizda, vystytis. Į kraštutinumus pulti ir imti gyventi vien vyrui irgi nereikia. Kai moteris kaulija patvirtinimo, jog ji jam reikalinga – čia jau fanatizmas. O dar vyrai baisiai nepakenčia isterikių. Vyrui reikalinga moteris, kuri streso situacijoje nepuls į paniką ir isteriją.

 

Savaime aišku, daug kas priklauso ir nuo paties vyro. Nuo to, kokiomis sąlygomis jis užaugo, ką regėjo savo šeimoje, nuo jo asmeninių savybių. Santykius gali įtakoti amžiaus skirtumas, kadangi vyras ir moteris gali atsidurti skirtinguose socializacijos etapuose.

 

Patikimi požymiai, kad vyras šiuose santykiuose laimingas – jis visada geros nuotaikos, pasižymi subtiliu humoru (su šiokia tokia sarkazmo dalimi), auga jo socialinis statusas, vyras turi tikslų, mėgstamą užsiėmimą, suinteresuotas vystytis ir tobulėti, didėja pajamų lygis.

 

Prisiminiau dar vieną kažkur perskaitytą tiesą. Vyras iš esmės tenori jaustis vyru. Jeigu moteris suteikia jam šitą pojūtį, jokia jėga neatplėš jo nuo tokios moters.

 

Šaltinis: http://seimairnamai.eu

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Robotas

>> moterys niekaip negali suprasti, kad vyras užgęsta būtent dėl jų kaltės.

Viskas kur kas paprasčiau: moterys išsikariavo savarankiškumą, gyvenime joms nereikia jokių specifinių vyro paslaugų.

Sprendimas: uždrausti santuokas, moteris apvaisins hirurgas robotas iš spermos banko.

Rolka

Kas ble autorius sitos rasliavos??? Mieliau paskaityciau apie NSO, o ne sitas nuvalkiotas mamutu medziokles. O soskes nereikia, a?

paprika [aitrioji]

aiskiau ir but negali= geras suo ir geras vyras palaidi nesivalkioja… dar sakoma, kad tiek vyra, tiek suni reik laikyt priristus, gerai maitinti ir retkarciais leisti pabegioti… cia tik siaip pajuokavimai, o rimciau =darniose seimose ‘vairalazde’ visgi laiko moterys, bet jos sugeba itikinti vyra, kad tai jis ‘seimos galva’..

Vairalazdė.

>> šeimose ‘vairalazdę’ visgi laiko moterys.

.. matyt “tikram vyrui” to ir tereikia, kad kažkas laikytų jo “vairalazdę”, žmona, prostitutė, gėjus ar kairė ranka.

Froid

o tu bl jau 50 niku pakeitei, nes PYKCIO nikas labai minusus renka. ne.pi.sk kitiem proto kad atseit po vienu niku bunu nesislepiu uz kitu niku kaip jus. urod.as bl

Taip pat skaitykite