Karmą galima ištaisyti! DABAR yra tinkamiausias momentas to imtis.

Kas, apskritai, yra toji karma, kurią daugelis žmonių vis dar supranta, kaip kažkokį negatyvų reiškinį? Iš tikrųjų, karma yra ta varomoji jėga, verčianti daryti mus tai, ką darome bei skelbianti, jog viskam visada yra kažkokia priežastis. Kaip matote, tai nėra nei negatyvu, nei pozityvu.

 

Savo asmeninę bei giminės karmą mes nešamės gyvenimas iš gyvenimo. Tai yra lyg koks priežaščių rinkinys. Jos apsprendžia mūsų gyvenimo kokybę, būdą, vietą, situacijas, galimybes. Galima sakyti, jog tai ir yra likimas.

 

Jeigu Jums kyla abejonės dėl to, kad galima paveldėti karmą iš savo giminės, ar atsinešti ją iš praeitų gyvenimų, pabandykite atsakyti į paprastą klausimą: kodėl kai kurie žmonės, kurie nieko reikšmingo nedaro, gyvena turtingai ir laimingai, o kiti, besistengiantys visomis išgalėmis, kapanojasi dugne, ar vos galą su galu suduria? Juk tikrai didelės pastangos negarantuoja didelių rezultatų.

 

Taigi, galima pagalvoti, jog mūsų gyvenimas iš tikrųjų priklauso nuo karmos ir nė vienas žmogus nėra “savo likimo kalvis”.

 

Nenusiminkite. Karmą galima ištaisyti.

 

Žinoma, Jūs nepakeisite praeities įvykių, bet savo (tuo pačiu ir savo artimųjų) ateitį pakreipti tinkama linkme tikrai galite.

 

Teks padirbėti ties savo požiūriu. Taip, taip, tai nėra lengva, ypač iš pradžių. Suvokite, kad net jei Jūsų gyvenimas Jums atrodo niekam tikęs, žvelgiant globaliai, tai tėra mažytė nereikšminga detalė.

 

Pabandykite mintimis “pakilti” virš savo turimų bėdų ir pamatyti platesnį vaizdą. Visi žmonės turi vieną bendrą problemą. Dauguma mūsų “bijo” būti DABAR. Paprastai jie užsiėmę tuo, kas jau buvo, narsto po kaulelį savo praeitį, ja džiaugiasi, arba dėl jos liūdi. Kitas populiarus užsiėmimas yra ateities planai – norai, troškimai kažkuo tapti, kažkaip jaustis, kažkur keliauti ir t. t. Toji trumpa laiko atkarpa, vadinama dabartimi, tampa apleista, o juk ji kaip tik ir yra tas taškas, nuo kurio prasideda ateitis…

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi, kad ir kaip banaliai tai skambėtų, bet karmos (likimo/ateities) keitimas prasideda nuo mokymosi išjausti bei suvokti mūsų asmeninį DABAR. Deja, jokių sudėtingų metodikų tam nepateiksime. Tiesiog nusiraminkite, atsisėskite ir pabandykite suvokti, kas DABAR vyksta su Jumis ir aplink Jus. Galite užsimerkti.

 

Sėkmės!

 

Parengta pagal http://www.esotericblog.ru

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite