Samokslo teorijos apie Dianos žūtį

Bet koks didesnis įvykis susilaukia įvairiausių vertinimų. Ypač dėmesį patraukia žymių žmonių mirtys. Kai kam visur vaidenasi sąmokslai. Ne išimtis ir Dianos, Velso princesės žūtis. Čia pateikiamos versijos verčia susimąstyti.

 

Paryžiaus teisininkai nutraukė bylą dėl įkalčių stokos (policija atsisakė surasti spėjamą “Fiat Uno” automobilį, tariamai buvusį avarijos vietoje, kai Dianos “Mersedes” praradęs valdymą rėžėsi į tunelio sieną) ir nieko nekaltina dėl jos mirties, – net ir paparaci, kurie tariamai persekiojo Dianos “Mersedes” tą lemtingą rugpjūčio naktį, ir iš pradžių buvo apkaltinti netyčine žmogžudyste. Bet gal kam pavyks sužinoti “tikrąją” paslaptingos mirties istoriją?

 

Sąmokslo teorijų šalininkai gavo naują postūmį, kai aukštas Londono pareigūnas prasitarė, kad norėjo pradėti naują Dianos mirties tyrimą. Jie kelia hipotezes, kad Paryžiuje buvo ne paprasta avarija, o kažkas daugiau.

 

Pirmoji teorija: Suklastota mirtis
Įgrisus nesiliaujantiems žinasklaidos pasikėsinimams į jos privatų gyvenimą, Diana, pasinaudojusi milžiniškais Dodi resursais, suruošė mirties “spektaklį”, po kurio galėjo pasitraukti į taip trokštą ramybę.

 

Prielaidos:
Asmens sargybinis Trevor Rees-Jones tebėra gyvas, nors ekspertai raštiškai patvirtino, kad beveik neįmanoma likti gyvam lekiant 121 mylių per valandą greičiu patyrus avariją tunelyje. Galbūt, kaip bando teigti vairuotojo Henri Paul advokatai, greitis buvo mažesnis. O gal avariją suklastojo gerai treniruotas Trevor Rees-Jones, prieš tai Di (mažybinis Dianos vardas) ir Dodi išvežęs kažkur kitur?
Buvo atsisakyta Dodi asmeninio vairuotojo paslaugų. Paslaptis tebegaubia Henri Paul, viešbučio apsaugos darbuotoją, kuris paskutinę minutę sėdo vairuoti “Mersedes S-280”. Tik po dviejų parų buvo praneštas jo vardas. Ritz viešbučio tarnautojai sakė, kad jis buvo atsiskyręs ir niekad nebendraudavo su jais. Iškelta hipotezė, kad jo tiesiog nebuvo, o kita – kad jis buvo skubiai išvežtas iš ligoninės vos tik paskelbus, kad yra miręs. Vos prieš 6 valandas Di užsiminė “Daily Mail” reporteriui Richard Kray, kad yra pasiruošusi visiškai išnykti iš visuomeninio gyvenimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tikėtinumas – 20%

 

Iš čia pateiktų minčių kai kas gali būti priimtina, – bet kaip būtų su jos dviem vaikais? Neįtikėtina, kad ji būtų galėjusi juos palikti visam laikui. O tikimybė nepastebėtai atvykti jų aplankyti yra neįtikėtinai maža. Nors plastinė operacija leistų jai ateityje vėl pasirodyti visuomenėje.

 

Antroji teorija: britų slaptosios tarnybos
Anglijos vyriausybė ir karališkoji šeima buvo susirūpinusios didėjančia politine Dianos nepriklausomybe, gausiai “pašeriama” Al Faido milijonais. Karalienė ir anglų vyriausybė buvo svarbios figūros post-sovietiniame Naujojo pasaulio akcentų perskirstymo žaidime. Ir jame nebuvo vietos Dianos garsiajai lauko minų kompanijai. O kareivoms, kaip žinia, proto į tuščią puodą neprikiši.

 

O gal karališkoji šeima nenorėjo, kad Anglijos sostą paveldėtų islamo patėvio vaikai? Libijos Muamaras Kadafi padėjo plisti tokiems gandams, pareiškęs, kad anglų ir prancūzų “intelektualiosios” tarnybos suplanavo avariją, kad Diana neištekėtų už arabo. Taip pat, ir princui Čarlzui būtų lengviau užmegzti naujus ryšius pradingus eks-žmonos šešėliui.

 

Saltinis: spauda.lt

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Pastebėjimai

Di gyvenimo tikslas turėjo būti kaip motinos Teresės… Deja ji pasirinko savanaudišką kelią, gal todėl Karma atėmė šį sielos apvalkalą?

Taip pat skaitykite