Moteris neturėjo nė minties, kad padavėjas atneš jai tai!

Moteris keliavo po Rusiją, kai jai buvo pristatytas itin neįprastas patiekalas – bet ji visiškai nesuprato kas tai? Vienas iš populiariausių dalykų, susijusių su apsilankymu skirtingose šalyse, yra vietos virtuvės mėginimas.

 

Daugelis žmonių mėgsta užsisakyti net brangiausius patiekalus – net jei jie labai skiriasi nuo jų įprastos žuvies ar tradicinių mėsos patiekalų. Bet kai viena mama vyko į kelionę į Rusiją, ji net išsigando gana neįprastai atrodančio patiekalo, ir ji neturėjo supratimo, kas tai buvo.

 

Padavėja nekalbėjo angliškai, todėl ji net negalėjo paklausti apie patiekalą

 

Nufotografavusi patiekalą, ikėlė nuotrauką į svetainę “Mumsnet”, rašydama: “Ar žinote, kas po galais tai yra? Atrodo, kad žiurkė. Prašau pasakyti, kad tai nėra žiurkė? Aš valgiau tikrai daug keistų dalykų (turiu keistą darbą, kuris dažnai reikalauja manęs išbandyti naujus patiekalus), bet jaučiu, kad žiurkės bus tikrai kažkas naujo.

 

Deja, daugeliui kitų naudotojų atrodė, kad tai buvo žiurkė

 

Vienas rašė: “Tikrai graužikas, spręsdamas pagal priekinių kojų formą, uodega atrodo gana stora, todėl manau, kad žiurkė”.

 

Kitas sakė: “Atrodo, kad tikrai žiurkė, uodega yra labai įtartina. Kur yra galinės kojos?”

 

Tačiau kiti buvo įsitikinę, kad tai buvo kažkoks paukštis.

 

Vienas atsakė: “Tai tam tikros paukštis, ką jūs visi vadinate uodega yra kaklas, mano spėjimas, putpelės, balandis ar butas, nes turi tik 2 kojos”.

 

Kitas pakomentavo: “Manau, tai paukštis, o uodega yra pritvirtinta vėjaraupė, kurią tiesiog pamiršo nupjauti…”.

 

Ką manote jūs?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
trollolol

Hmmm… panasu i ozy… sudeges tik. Gal del 2020 metu jevro paramos kraniuko uzsukimo… vaje vaje muahahahahahaha

CNN

PFFF, bbz kas ce per reikalas

Taip pat skaitykite