Kristalų ritualai, siekiant atsikratyti neigiamos energijos per pilnatį

Pilnatis ne tik yra ryškiausia iš visų mėnulio fazių, bet taip pat gali ir užpildyti mūsų gilią emocinę sąmonę bei kūrybiškumą! Pagalvokite apie “Pilnatį” kaip apie galimybę paleisti ir išsklaidyti viską, kas jums neduoda ramybės. Gydomieji kristalai gali būti nuostabūs įrankiai, kurie padės jums panaudoti “Pilnaties” atkūrimo galią!

 

Štai keletas kristalų ritualų, kurie padės jums naudotis Pilnojo Mėnulio galia:

1. Kristalo valymas

Kristalai gali būti naudojami bet kuriuo metų laiku, siekiant suderinti aurą ir kurti ketinimus, primenančius mums apie mūsų tikslus, ir suteikti mums produktyviausią kelią. Tačiau jie turi būti valomi laikas nuo laiko. Kristalai sugeria ir išsaugo unikalią energiją – tiek teigiamą, tiek neigiamą. Kaip ir žmonės, jie turi būti išvalyti nuo blogų ar nepageidaujamų virpesių. Pilnatis yra idealus laikas išgryninti kristalo energiją, atnaujinti teigiamas unikalias energijas, kurias jis turi, todėl kristalus padėkite į gryną orą visos nakties metu ir palikite juos ten 24 valandas. Po šių 24 valandų pajausite kad kristalai atgimė ir išsivalė nuo bet kurios neigiamos energijos!

 

2. Kristalo ugnies ceremonija

Daugelį šimtmečių mūsų protėviai naudojo ugnį. Tai galingas įrankis mūsų sielų valymui ir permainoms. Kas sudega, niekada neatgyja. Pilnojo Mėnulio metu užsirašykite viską, ko norėtumėte netekti, prarasti ir pamiršti popieriaus lape. Rašykite kol popierius bus visiškai pilnas, baigę sudeginkite saugioje vietoje. Dūmai pakyla ir dingsta ore, simbolizuojant neigiamas mintis ir jausmus, kurių jums daugiau nebereikia. Kad padidintumėte energijos išsiskyrimą, kol popierius dega delne laikykite kristalą.

 

3. Kristalų patikrinimas

Pilnaties metu jūs turite imtis simbolinio žingsnio link savo tikslo – tapti sveiku, teigiamesniu ar atsakingesniu. Žvelkite į savo kristalą ir galvokite tik apie savo esamas teigiamas savybes. Atėjo laikas imtis rimto žingsnio. Kai mes geriau pažvelgiame į save, pastebime, kad laikas nuo laiko mes atliekame naštą, kurios turime atsisakyti. Dievo sukurti kristalai yra natūralūs žemės reliktai, kurie gali padėti sukurti vidinę pusiausvyrą, harmoniją ir ramybę!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite