JAV ir NATO ruošiasi III Pasauliniam karui? (Papildyta)

Jungtinės Valstijos ir NATO planuoja sukelti III pasaulinį karą. Bent jau taip skelbia Christopher’is Lehman’as savo NSNBC bloge.

 

Lehman’as teigia, jog per neseniai įvykusį vizitą į Kiniją, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas buvo informuotas apie karinius Jungtinių Amerikos Valstijų ir NATO planus.

 

Šią informaciją Kinijai nutekino buvęs “Blackwater” (privati užsienio saugumo firma, kurią samdė JAV ir NATO pajėgos) darbuotojas ir JAV konsulato apsaugininkas Brian’as Underwood’as, kuriam dabar gresia įkalinimas iki gyvos galvos už konfidencialios informacijos perdavima užsienio valstybėms.

 

Remiantis perduotais dokumentais, karo planas šiuo metu yra įgyvendinimo etape. Lehman’o žiniomis karo planas prasidės nuo to, kad tam tikri veikėjai sukels chaosą Amerikos ir Europos ekonomikoje, ko pasėkoje visą finansų sistemą palaipsniui bus suardyta. Būtent tai turėtų tapti karo pradžios priežastimi.

 

Per karą bus panaudotos biologinis ginklas kuris galės nusinešti net iki kelių milijardų žmonių gyvybių. Galų gale, kai konfliktas pasieks kulminaciją, bus siūloma įgyvendinti New World Order (NWO) doktrina, kuri taps dingstimi išgelbėti planetą.

 

JAV valstybės skola perkopė 15 trln. JAV dolerių ribą (Papildyta 2011.11.17, 17:00)

 

JAV valstybės skola pirmąkart perkopė 15 trln. JAV dolerių ribą, šiandien informavo “RIA Novosti”. Ekspertai teigia, kad JAV valstybės skola greitai gali pasiekti 100 proc. valstybės bendrojo vidaus produkto (BVP), t. y. 15,2 trln. JAV dolerių.

 

Priminsime, kad būtent per I Pasaulini karą, JAV iškilo kaip stipri dominuojanti pasaulyje jėga. Taip pat aiškiaregė iš Bulgarijos Vanga pranašavo, jog 21 amžiaus pradžioje prasidėjes III Pasaulinis karas bus visiškai kitoks: nematysime nei tankų nei lėktuvų, nei automatais ginkluotų divizijų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ar tik ne biologinius ginklus turėjo omenyje aiškiaregė Vanga?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
36 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Praejo 10 metu nuo straipsnio ikelimo ir viskas aisku apie ka kalba. Tas megintuvelio virusas o dabar kaip taika skiepai visiem siulomi. Bet kaip ir kiekvienam kare atsirado kazkas naujo. Kail dabar leidzia mrnr skiepus tai taip kaip pranasauta bus vezys gydomas. Bent as taip galvoju

Ameba

>> Ar tik ne biologinius ginklus turėjo omenyje aiškiaregė?

ne, pagrindinis ginklas yra “atėjizmas”, tai bjauriausias iš visų “izmų”, nes nužmogina žmogų iki bezdžionės ar krokodilo ar amebos.. kam su tokiais skaitytis?

inkognito

Galiu nuraminti,jokio karo Tarp JAV Rusijos ir Kinijos nebus. Vanga neklydo per 3 pasaulinį karą tikrai nebus naudojami nei mikrobai nei konvencinė ginkluotė.Bus panaudotas paprasčiausias absorbentas deguoniui ,kurį nežemiečiai išpurkš stratosferoje jis palengva besileisdamas žemyn suriš 90 dienų visą planetos deguonį,maždau per vienos savaitės laikotarpį ir po jo mes visi numirsime apsinuodiję laisvu atmosferos azotu.Tiek Rusai,tiek Amerikiečiai tiek kiniečiai.Visi draugiškai. Nuo azoto mirtis yra neskausminga ir greita,o be deguonies atmosferoje kūnai ilgai negenda,todėl greičiausiai būsime dar kam nors panaudoti kaip biomasė. Robotai po to išvalys planetą ir apgyvendins mūsų jau sukurtoje infrastruktūroje kolonistus.

dainioška

mane stulbina kai kurių žmonių bukumas: mato kas darosi pasaulyje,ir pas mus Lietuvoje ir vis tiek bliauna kaip veršiai ganykloje- JAV geriausia,taikiausia valstybė

Anonimas

Šitas straipsnis-rusiška propoganda.Net nekomentuosiu jo turinio,nes čia beviltiškos nesąmonės.

Kaunas

Tai visi straipsniai ar komentarai, kurie kritikuoja Ameriką, tai vadinama rusiška propoganda, o visi BBC, NBC, CNN ir t.t., kurių pagrindu daugumos šalių televizijos naudoja medžiagą savo naujienų transliacijoms, tai čia jau yra labai objektyvios, demokratiškos, visą tiesą ištransliuojančios, Amerikos strateginių kėslų ir tikslingai informacijos neiškraipančios, neredaguojamos aukštesnių institucijų. Niekad negirdėta frazė “informacinis karas”? Ta pati lietuviška kanalų grupė TV3 (TV6, TV8, Viasat, Radijo stotis „Power Hit Radio“) priklauso JAV privataus kapitalo bendrovei „All Media Baltics“. Žemiau pateikta Lietuvos nepriklausomų žurnalistikos ekspertų išvada: Lietuviška žiniasklaida jokiu būdu negalima pasitikėti. Lietuviška žiniasklaida šiai dienai yra pro amerikietiškos propagandos dalis, paskutiniu metu… Skaityti daugiau »

vygantas

visi kurie cia nusisneka siulau paziureti dokumentiniu filmu cikla jutube ir suprasti kas yra tikroji tiesa!!! isiveskit- alcyon pleyades

qulka

Nebus jokio karo ka cia nusnekat su tokiais straipsniais. Visa suirute ,tik politika. Is ginklu gamybos juk kraunamasi milijardus pelno. Ir siaip kaip gali NATO ruostis karui kad nukarpomi kariniai biudzetai PVz Prancuzija ir Vokietija. Ta suirute Ukrainoje pavyzdziui tera tik politine suirute (karo tiesioginio juk niekas nepaskelbe). O dalis islamo saliu jau kariauja tukstancius metu kariavo ,kariauja ir kariaus ten ramu niekada nebuvo. Taip kad miegokit ramiai jokiu Molotovo paktu niekas nesudarineja niekam to ir nereikia.

saule666

Mane nervina kad dėl dviejų šalių Rusijos ir JAv tiksliau Dėl Putino ir Obamos miršta tūkstančiai. Tegul tie gaidžiai ateina į ringą išdaužo vienas kitam snuki ir visi laimingi.. Ne blin dabar visą žmonyja išžudys o patys patogiai sėdės šiknas ant kėdžių padėja.

anona

Pasaulyje jau buvo 2 pasauliniai karai. Prieš juos abu buvo kilusios ekonominės krizės pasauliniu mastu ir abi jos užsibaigė pasauliniu karu… Tai pasakė vienas geriausių pasaulio finansininkų, dirbančių turtingiausiems pasaulio žmonėms (tik pavardės nepamenu). Antra vertus, nereikia ir Vangos pranašysčių bei informacijos nutekinimų apie tai, ką žmonės planuoja. Juk tiek apie mikročipus, tiek apie paukščių ir kiaulių gripus, visus tarptautinius karus ir visa, kas vyksta pasaulyje buvo pasakyta dar prieš tai, kai žurnalistai pradėjo kažką rašyti apie tai ar iki tam prasidedant (karų ir ligų atveju). http://www.thewarningsecondcoming.com/about/ Čia užrašyti visi Dievo perspėjimai žmonijai apie tuos dalykus, kurie jau įvyko (pranešimai… Skaityti daugiau »

vasia

šūdinas straipsnis !

Taip pat skaitykite