Virš Maskvos užfiksavo šokančias mėlynas liepsnas: kas tai buvo? (VIDEO)

sutapimai
Vaizdo įrašas, kuriame matomos danguje virš Maskvos besisukančios ryškiai mėlynos spalvos liepsnos, gerokai suglumino Rusijos socialinių tinklų vartotojus.

Vieni jų skelbia, kad tai neabejotinai buvo ateivių erdvėlaiviai, tuo tarpu kiti yra linkę ieškoti racionalesnių šio fenomeno paaiškinimų.

Praėjusią savaitę šis pietinėje Rusijos sostinės dalyje užfiksuotas įrašas buvo paskelbtas „Youtube“ platformoje. Vaizdo įrašas buvo skambiai pavadintas „NSO virš Maskvos“, o pats autorius rašo „juos matęs ir buvęs visiškai apstulbintas reginio“.

Stulbinančiame vaizdo įraše matomos dvi šviesų grupės, kurių viena kabo trikampio formoje, o kita – sukasi ratu. Jos primena (ir, ko gero, yra) iš diskotekos vietos sklindančios šviesos arba vaizdinės reklamos, atsimušančios nuo žemai susitelkusių debesų.

Ir iš tiesų, Rusijos mokslų akademijos Astronomijos instituto direktorius teigė, kad tai viso labo šviesos atspindžiai.

Vis dėlto, tokie žemiški paaiškinimai atrodo pernelyg nuobodūs socialinių tinklų vartotojams, kurie aiškina, jog už viso to slypi ateiviai arba netgi magija užsiiminėjančios raganos.



Šaltinis: Gismeteo.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nieko čia tokio

Lazerių šou danguje ir tiek… panašių vaizdelių teko matyti ir Vilniuje, kai apsiniaukusią (ūkanotą) naktį žibintai buvo nukreipti į dangų

Vln

O jeigu tai pvz. 25 kilometrai nuo Vilniaus ir 1-2 nakties? Nes as esu mates labai panasiai.

CNN

Kai rusijoja nukrito (sprogo) metoritas, uzfiksavo simtai kameru, o ce vos vienas zmogus uzfiksavo, keista

Taip pat skaitykite