Žmogaus laisvos valios užėmimas

Kiekvienas žmogus turi savo patirtį ir kai kurios patirtys būna neįprastos. Man neįprastos. Mes gyvename gerame krašte, mūsų mąstymo ir kalbėjimo laisvė neribojama, mes gerbiame kito žmogaus pasirinkimus, laikomės Dievo įstatymų, kad ir kaip interpretuotume. Dėl smulkmenų galime ginčytis, bet iš tikro gyvename nuostabiame krašte su gerais žmonėmis.

 

Atvyko pas mane žmogus, kuris daug metų gyveno kitoje šalyje. Turtų pakako, šeima graži – tiesiog mėgavosi gyvenimu. Vieną dieną pajuto, kad gyventi reikėtų kitaip: reikia žmones mylėti, vargšams padėti, reikia keisti pasaulį į gerą. Idėja graži, dauguma tai išgyvename, bet kai apie tai pasakojo tas žmogus, viduj manyje kirbėjo mintis – čia kažkas negerai. Kodėl jo širdis užrakinta narve, o raktas nuo spynos kažkieno paimtas? Kodėl jo mintys tarsi valdomos iš išorės? Žmogų daug kas įtakoja: kolektyvinė sąmonė, artimų žmonių požiūris į gyvenimą, jo paties nuoskaudos, baimės. Jei žmogus nesuvaldo savo jausmų ir minčių, prie jo gali prilipti tamsos egregorai ir dar labiau aktyvinti negeras mintis. Bet šiuo atveju netiko nei vienas apibūdinimas. Todėl šio žmogaus patirtis man ir pasirodo neįprasta. Aiškiai jautėsi, kad šį žmogų sąmoningai įtakoja kitas žmogus. Ir ne per savo veiksmus ar žodžius, o tiesiogiai per mintis, per 8 čakrą. Man kilo klausimas ar įmanoma daryti įtaką per 8 čakrą, kuri tiesiogiai atsakinga už žmogaus susiliejimą su subtiliuoju pasauliu? Seanso metu aš esu pasijungusi kanale ir priimu Mokytojų ar angelų šviesą ir perleidžiu į tam tikrą tašką. Analizuoti kas ir kodėl vyko galiu jau vėliau, po seanso. Padėti man susivokti šioje situacijoje paprašiau Arktūro.

 

Arktūras prakalbo (arba teisingiau, parodė informaciją) apie pasaulyje egzistuojančias įvairias sektas, kuriose žmonėms įrodinėjamos tam tikros tiesos, kartu yra įteigiamos tam tikros mintys, kurios tampa žmogui priimtinos ir savos. Bet žmogus pats pasirenka ar jam dalyvauti sektos veikloje ar ne. Apie jo pasirinkimą gali žinoti ir kiti jo artimi žmonės. Šiuo atveju poveikis per 8 čakrą, tai valios pavergimas pačiam žmogui to nežinant. Vienas iš mūsų gyvenimo principų – tai žmogaus laisva valia. Šio principo nepažeidžia net pats Kūrėjas, nes Jis leidžia žmogui nuolat daryti savo sprendimus. Ar jis tai daro sąmoningai ar ne, tai jau kitas klausimas, bet žmogaus laisvos valios pažeisti niekas negali. O čia, būtent tas atvejis, kai pažeista žmogaus laisva valia, jam to nežinant ir nesuvokiant.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Yra žmonių, kurie geba įeiti į žmogaus psichiką ir ją valdyti. Kad žmogus nejaustų diskomforto, jam pateikiama mintis, kuri ir jam pačiam patiktų. Šiuo atveju buvo suformuota mintis: aš esu geras, aš esu ypatingas ir galiu išgelbėti pasaulį nuo blogio. Žmogui suformuojamos kelios situacijos, kuriose jis tikrai pasijunta ypatingu. O žmogaus ego dažnai mėgaujasi ypatingumu, susireikšminimu, net jei darai ir gerus darbus. Kokia nauda iš to žmonėms, kurie užvaldo kitą? Idėją: išgelbėti pasaulį nuo blogio, galima įvairiai pakoreguoti. Pvz. paaukok pinigus tam tikrai organizacijai, atiduok santaupas vargšams, kurie gal tik imituoja vargšus ir tuos pinigus pasiima. Dar blogiau, kai dėl idėjos „gelbėti pasaulį“, tau įteigia mintį, kad reikia nužudyti tam tikrą žmogų, arba, vardan taikos, susisprogdinti pačiam ir kitus susprogdinti. Įteigta mintis, kad tu esi išskirtinis ir tik tu gali išgelbėti pasaulį, labai priimtina kiekvienam žmogui ir ji lengvai priimama kaip sava, o iš tiesų, tai tik mintimis perteiktų nurodymų vykdymas. O nurodymai gali būti labai neteisėti. Tas, kuris valdo žmogų, neprisiima jokios atsakomybės už padarytus veiksmus, nes juos „savo valia“ padaro kitas.

 

Kodėl pradėjau mintį apie tai, kad gyvename nuostabiame krašte? Mes per maži galingiems žaidimams, kur pasinaudojama tokiomis technologijomis, todėl galim atsikvėpti ir iš širdies daryti gerus darbus, nebijant, kad mus kažkas įtakoja. Be to, mes gyvename tarp artimų žmonių ir visados reikia pasiklausyti, ką jie tau sako, nes jie iš šono kai kada geriau mus mato ir tikrai pastebės aiškius nukrypimus nuo realybės. Ar man pavyko padėti tam žmogui? Spėju pagal paduotos energijos kiekį, kad jį atlaisvinti nuo įtakos galėjau, bet žemiškasis protas neatsisakė idėjos, kad jis yra ypatingas ir kad gali išgelbėti pasaulį. Bet juk tai nėra blogai, jei tai darai savo laisva valia.

 

Kaip ir visados, norėdama įkelti kažkokią asmeninio pobūdžio žinutę, aš vis pasiteirauju Mokytojų ar galiu tai daryti ir paprašiau atsakymą duoti iki kitos dienos popietės. Vakare į rankas pasiėmiau pavartyti seniai skaitytą knygą K.Antarovos „Du gyvenimai“. Ir štai, ką perskaičiau: „Nėra jokių „ypatingų“ žinių, kurios atsiveria žmogui valios pastangomis ypatingose vietose ir pagal ypatingus ritualus. Šiais reikalais užsiima juodieji okultistai. Jų žinios, įgytos tokiu būdu, menkos. Bet pagunda, kurią jie skleidžia pasaulyje, žaizdos, kurias jie palieka, baisios ir ardančios tamsius nemokšiškus žmones. Veikdami per egoistines aistras, juodieji okultistai verbuoja savo armiją, blogio hipnoze sudegina žmoguje valią gėriui.“

 

Parengė: Violeta Petraitienė, šaltinis: gyvenimokeliu.ucoz.com

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Valia

Mokslo manoma (neįrodyta hipotezė), kad “laisva valia” visiškai neegzistuoja. Mes visi norime ir siekiam tik ne savo valia, savos valios tiesiog neturi nieks. O straipsnyje kalbama apie “abuojumą”, kada paprasčiausiai pasuoji.

Taip pat skaitykite