Netikėtas dvasios pasirodymas iš 800 metų amžiaus kapo

Tonis Fergusonas teigia, kad užfiksavo momentą kai dvasia skriejo tiesiai į jį. Pasirodė tarsi baltos spalvos dūmų vaizdas, kuris buvo nukreiptas tiesiai į fotoaparatą.

Fitneso treneris teigė, kad buvo užpultas dvasios tada kai jis tyrinėjo 800 metų senumo kapą. 33 metų amžiaus vyro vaizdo medžiagoje galima pamatyti tokį rūką, tarsi balti dūmai būtų, kurie yra nukreipti objektyvo kryptimi.

Pačiam Toniui tai sukėlė nuostabą, pasak jo tai yra stebuklas. Tonis yra asmeninis treneris ir paranormalių reiškinių tyrinėtojas. Jis nusprendė ištirti kapines po pasirodžiusių pranešimų, jog žmonėms lankant kapus, čia įvyksta keisti dalykai. Jis teigia, kad sulėtinęs savo vaizdo įrašą, bandė įžiūrėti viską aiškiai, kad nustatytų, jog ta dvasia yra kontroliuojama, stengiantis atgrasinti žmones lankyti kapines.

Tonis pridūrė, jog kapinėse pasijuto kaip nepageidaujamas svečias, nes ta dvasia tarsi sargybinis nuolatos patruliuoja. Jis taip pat pasakė: „Paprastai kapinių netyrinėju. Nemanau, kad čia vaidenasi dėl to, jog žmonės yra palaidoti. Tačiau kai kurie žmonės man sakė, jog labai yra susirūpinę dėl savo artimųjų, kurie čia yra palaidoti. Kas kartą kai jie atvyksta į kapines, jie pradeda jausti neigiamą dvasią, todėl buvo labai nepatogu jų klausytis. Tai tikrai piktoji dvasia. Kapinės yra labai senos ir manau, kad tai yra džentelmeno dvasia, kuri yra būtent kažkam priklausanti.

Ji aiškiai yra kontroliuojama ir nenori, kad žmonės lankytų kapines. Bet nemanau, kad jos neigiama energija yra pavojinga čia palaidotiems žmonėms. Man būtų malonu, jeigu sugebėčiau žmonės įtikinti ir suteikti jiems ramybės.“ Tonis dar vaikystėje pradėjo užsiimti vaiduoklių medžiokle, po to susižavėjo paranormaliais įvykiais. Per visą savo vaikystę, jis turėjo gausybę susitikimų su dvasiomis. Šie susitikimai jį paskatino toliau užsiimti pradėta veikla.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Droniukas

Tai kad iš tamos išlenda ta dvase .

Netikiu

Nesupratau kas ta dvasia kontroliuoja? Taip tai cia greiciausiai montazas. Netikiu dvasiom, o jei yra tai visai nieko pries buciau pakalbeti su isejusiais seimos nariais, nes idomu kaip ten yra. Zadu pats padaryt eksperimenta nakti su irasymo iranga kapinese.

Taip pat skaitykite