Turite santaupų? Anglijoje parduodamas itin apsėstas namas

Narvu (The Cage) vadinamas namas Esekse, Anglijoje, pretenduoja tapti labiausiai dvasių apsėstu namu Britanijoje.
Pastatas XVI amžiuje tarnavo kaip raganų kalinimo vieta.

 

Per 4 gyvenimo jame metus, savininkei buvo užplota per užpakalį, ji, būdama nėščia, buvusi pastumta, ir visą šį laiką ant grindų ir sienų nesiliovė radęsis kraujas, skraidę daiktai ir trankiusios durys. Kantrybės taurę pripildė demoniškas ožys, kurį savininkei net pavyko užfiksuoti kamera.

 

Nusipirkusi už 148 000 svarų, dabar moteris sutinka su kaina, kurią pasiūlytų potencialus pirkėjas.

 

Viena žymesnių šio viduramžių kalėjimo kalinių – Uršula Kemp, pribuvėja ir žolininkė, apkaltinta dviejų vaikų ir moters mirtimis ir priversta prisipažinti. Kvotėjai taip pat privertė ją „išduoti“ kitas raganas, o tos savo ruožtu privalėjo besti pirštu į kitas vietines moteris. Galiausiai buvo įkalintos keturiolika Auzito kaimo moterų. Aštuonmetis Uršulos sūnus buvo priverstas teisme liudyti prieš motiną. Galiausiai moterys buvo pakartos.

 

Paprastai raganų vaikai mirdavo netrukus po motinų nužudymo – iš bado, kadangi jais niekas nesirūpindavo. Manoma, jog jie taip pat vaidenasi name.

 

Vanesa Mičel, savininkė, yra davusi ne vieną interviu ir drauge su paranormalių reiškinių entuziastu Ričardu Estepu parašė knygą „Spirits of the Cage“, kurioje pasakoja apie savo patirtį. Leidinį galima rasti internete.

 

Namas vis dar neparduotas.

 



Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Parengė: E.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
As as as as

Reikia pasventinti ta visa nama,tiesiog su Sventa uzdegta zvakute apeiti visus kampus,kambarius,paslakstyti is SV. Baznycios Sv.vandeniu…ir visi vaiduokliai isbegios..bet buna,kad pas kaimynus persikelia. Anglai netykintys,,,,todel vaiduokliai ir gyvena,na ,o is tiesu nusikalteliu Sielos be vietos…Tai va,galite pirkti papigiai,o paskui isnomuoti arba Moteli padaryti.

trollolol

Tai tik tiek? Viena foto su ruku ar dumais? Silpnokai…

l v

namo savininke, nepatenkinta naujais gyventojais ,todel jos siela nerimsta

Droniukas1

Matau ruka žmogaus pavidalo rai kaip jis prota turi netop kažkas čia kiba kokios halogramos nso siunčiamos

Taip pat skaitykite