Tiesos Horoskopas: ko patys sau negali pripažinti Zodiako ženklai?

Mes visi turime charakterio bruožų, emocijų ar jausmų, kurių negalime pripažinti patys sau, rašo “DELFI Gyvenimas“.
 
Mes stumiame šias mintis už savo sąmonės ribų, kad tiesiog apie tai negalvotume. Tačiau jos niekur nedingsta ir toliau gadina mus gyvenimą. Svetainė esotericblog.ru siūlo kartą ir visiems laikams išsiaiškinti, ko mes nepripažįstame, o tai padaryti padės šis horoskopas.
 
Avinas
 
Jūs nenorite pripažinti, kad turite problemų su dėmesio koncentracija. Labai dažnai dirbdami jūs nematote galutinio rezultato, o tai trukdo jį pasiekti. Aplinkiniai jus laiko impulsyviais ir nesusikaupusiais.

 

Jautis

 

Jums sunku pripažinti, kad būnate neteisūs, ir net jei širdies gilumoje žinote, kad padarėte klaidą, visais būdais stengiatės save pateisinti ir rasti kitą kaltininką. Jūsų išdidumas atstumia žmones, o nesugebėjimas prisiimti atsakomybės neleidžia jums tobulėti kaip asmenybei.

 

Dvyniai

 

Pripažinkite, kad visada laužote savo pažadus. Sakote žmonėms tai, ką jie nori išgirsti, bet kai ateina laikas vykdyti savo pažadus, randate šimtą priežasčių, kad to nepadarytumėt.

 

Vėžys

 

Patys sau nenorite pripažinti, kad esate jautrūs ir pažeidžiami. Mėgstate dėtis kietu riešutėliu, stipriu žmogumi ar tikru pasiutėliu. Būtent dėl to į menkiausią nuoskaudą reaguojate taip emocingai ir grubiai. Neverta demonstruoti agresijos – kitų žmonių akyse tai nesuteiks jums stiprybės. Pripažinkite savo silpnumą ir jums bus lengviau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Liūtas

 

Jus nepakenčiate kitų žmonių pranašumo. Bijote, jog kažkas kitas jus užgoš, ar tai vyktų juokais, ar iš tikrųjų. Kartais iškrečiate kvailysčių ir iššvaistote galybę energijos tam, kad vėl atsidurtumėt dėmesio centre.

 

Mergelė

 

Jums patinka, kad viskas būtų tobula, tačiau tai gali suerzinti aplinkinius. Jums būdingas perfekcionizmas, tačiau nereikalaukite to iš kitų žmonių.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Svarstyklės

 

Pripažinkite sau, kad nesate visagaliai. Prašyti pagalbos yra visiškai normalu. Maža to, tai patiks žmonėms. Niekas negali visko atlikti savarankiškai.

 

Skorpionas

 

Neverta apsimetinėti, kad jums niekas nerūpi, jei iš tikrųjų taip nėra. Jūs nesate tokie bejausmiai ir abejingi, kaip norite pasirodyti. Atvirai demonstruokite savo jausmus, nes kitaip niekas nenorės su jumis bendrauti.

 

Šaulys

 

Pripažinkite sau, kad būnate pernelyg atlaidus. Žmonės deramai jūsų neįvertins, jei leisite jiems piktnaudžiauti jūsų pasitikėjimu. Duokite atkirtį ir išmokite pasakyti „ne“, kai kažkas jums būna nenaudinga.

 

Ožiaragis

 

Jūs niekada nepripažįstate, kad dažnai jaučiatės vieniši ir apleisti. Sielos tvirtybė yra geras dalykas, bet paprašyti pagalbos, kai jums būna blogai, yra geriausias būdas išvengti vienatvės ir sulaukti palaikymo. Neverta nuolat nešioti laimingo žmogaus kaukę. Kalbėkitės apie savo išgyvenimus su artimaisiais.

 

Vandenis

 

Jūs nemėgstate pripažinti, kad priėmėte neteisingą sprendimą. Jums patinka jaustis laimės kūdikiais ir neklystančiais. Tačiau klaidas daro visi ir to nereikia gėdytis.

 

Žuvys

 

Jūs nemėgstate imtis atsakomybės. Žinoma, kur kas paprasčiau būti aplinkybių ar svetimų klaidų auka. Geriau pripažinkite, kad buvote neteisūs ir atsiprašykite, o ne kaltinkite aplinkinius.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Apie dvynius tiesa visada surandu priežasti ir sulaužau savo pažadus tokie jau tie dvyniai :D

Šventasis.

Straipsnis paimtas iš blevyzgų portalo, tokie straipsniai nė kiek nedomina.

nafik

baikyt rašyt apie tuos šūdoskopus, ką nors normalaus parašykit pagaliau

Saulyte

Saulys tikra tiesa atlaidumas.
Cia is noro tureti ramybe

Taip pat skaitykite