Gyvenimo kelio skaičius

Pagal Pitagoro mokymą, mūsų charakterio savybės, sveikata, bioenergetika, įžeminimas, sugebėjimai, potraukis vienai ar kitai profesijai daugiausiai priklauso nuo žmogaus gimimo datos vibracijų.

 

Žmogui gimstant, įvyksta pilna transformacija. Viskas kas buvo: daugybė persikūnijimų, lūkesčių, nusivylimų jau praeityje. Gimimo momentu žmogus peržengia laiko slenkstį ir įeina į naują realybę – žmogaus gyvenimo realybę.

 

Gimimo momentu jūs jau asmenybė: su savo charakteriu, persikūnijimo tikslu, likimu. Jūsų gyvenimas tampa panašus į spektaklį, kuriame jūsų rolė apspręsta buvusių persikūnijimų. Gimstant uždanga pakyla, o mirties momentu – nusileidžia iki kito spektaklio.

Gyvenimo kelio skaičius:


Pasirinkite savo skaičių: 123456789112233

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Programa automatiškai sudės visus Jūsų gimimo datos skaičius (gimimo dienos, mėnesio ir metų). Gauti dviženklio skaičiaus skaitmenis bus sudėti dar vieną ar du kartus, kol gausis vienaženklis elementarusis skaičius (nuo vieneto iki devyneto).
 
Numerologijoje be elementarių skaičių (nuo 1 iki 9) egzistuoja ir taip vadinamieji “Tobuli” skaičiai. Tai: 11, 22, 33, 44. Kai kurie numerologai tuos skaičius dar vadina “Mokytojo” ar “Viešpataujančiais” skaičiais. Skaitmuo “44” žmonių gimimo datose sutinkami labai retai.
 
Mokytojo skaičiai aukščiausiu laipsniu įtakoja žmonių gyvenimą. Jie giliai prieštaringi savo prigimtimi. Iš vienos pusės – turi galingą potencialą ir įtakoja aukštus žmogaus sugebėjimus. Iš kitos pusės – nurodo į stiprią vidinę įtampą, kuri pagrįsta giliu veržimusi pasiekti aukštus idealus. Mokytojo skaičių dalyvavimas rodo galingą sukoncentruotą energiją, kuri gali nukreipti žmogų į pasirinktą kelią.
 
Reikėtų priminti, kad jeigu žmonės, turintys Mokytojo skaičius 11, 22, 33 ar 44, jaučia, jog jie tų skaičių neverti (negali vykdyti padidintų reikalavimų), tuos skaičius sudėję gali gauti mažiau vibruojančius skaičius 2, 4, 6 ar 8 (11= 1+1= 2; 22= 2+2= 4; 33= 3+3= 6; 44= 4+4= 8).

 

Kaip jau minėjome, šis skaičius svarbiausias žmogaus gyvenime. Jis išryškina žmogaus galimybių ribas, išvadas ir pamokas su kuriomis žmogus gali susidurti gyvenime. Tai lyg ir mūsų gyvenimo programa ir kuo ją protingiau realizuosime, tuo žmogui bus geriau. Štai kodėl žmogui naudinga kuo anksčiau sužinoti savo personalinę programą. Žinodami savo Gyvenimo kelio skaičių ir jo vibracijas bei ypatybes, galėsime netgi truputi pakoreguoti savo likimą.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
44 rolandas

o ka man daryt jeigu as esu 44
nes as gimes po tokia data
1998 07 28
1+9+9+8+0+7+2+8=44

dddd

4+4 lygu 8

Andrius

4+4=8 ir visada zeti tik į sumena

As

3 viskas gryna tiesa beje gan idomu buvo man patiko reiktu dar daugiau panasiu dalyku..

Vanda

Viskas puiku, tinka.

Vanda

Viskas super! Labai tinka.

7-tas

Tikrai, mokinių sąraše buvau 7. Pasirodo, mano 7 :) Rašo, kad be emocijų. Aš – labai emocinga :) Tik atrodau rami… Giminaičių patikrinau: nustebino, nes pagrindinės savybės, kurios juos išskiria iš kitų skaičių, atitiko! :)

Egle

kad ir kaip ten bebūtų, tiesa yra tokia, jog žmogus per gyvenimą anksčiau ar vėliau pastebi to realiai nesuvokdamas koks skaičius yra jo – net toks sau pateiktas klausimas “koks tau gražiausias skaičius” gali padėti atsakyti į klausimą “koks tavo skaičius”. mano skaičius yra 7 – 1 ir 6 suma. tie du skaičiai išlenda man svarbiose akimirkose nuo vaikystės. ir čia perskaičius 7 radau didelę dalį tiesos apie save:) todėl patariu jums pajausti savo skaičių, intuityviai.

Egle

pamiršau paminėti, jog skaičiuoklė man siūlo skaičių 3, kuris man svetimas ir kalbantis netiesą:)

D.W. I know

Nu, žodiu, apie mane puse buvo pievos :)))
tipo man nepatinka linksmintis, man patinka rutina, kad but galiu ten mokslininke ar atradeja, gerai sekasi tikslieji mokslai
na, man VISKAS atvirkciai.
-___-
omg, isproteciau, jauciu. nes as ne mokslo, o meno zmogus

Daniel

11 :)

nbo

taigi kai apskaiciuoja paraso ka reiskia skaicius

Šešėlis

O tai dabar man internete ieškotis, ką su tuo skaičium galiu daryt? :D

Taip pat skaitykite