Kokių draugų reikėtų vengti Zodiako ženklams?

Ar jums pažįstamas jausmas, kai susirandi naują draugą, bet netrukus supranti, kad jam atsiradus jūsų gyvenime, jus pradėjo lydėti kur kas daugiau nemalonumų? Smunka jūsų savivertė, nebelieka laiko sau, o po susitikimų su tokiu draugu apima jausmas, tarsi jis būtų išsiurbęs visą jūsų energiją.
 
Kodėl taip atsitinka? Kartais dėl to būna kalta bloga įtaka, retkarčiais – gudrios manipuliacijos, o kartais priežastis būna susijusi su jūsų pačių charakteriu.
 
Pažiūrėkime, ką apie tai mano astrologai, rašo “DELFI Gyvenimas”.
 
Avinas
 
Avinams vertėtų saugotis draugų, kuriems pakanka drąsos ir beprotiškumo palaikyti pačias neprotingiausias šio ženklo atstovų idėjas. Būtent tokie asmenys įkvepia Avinus elgtis taip, kaip nereikėtų, o po to apsimeta, kad jie yra niekuo dėti. Kai ateina laikas atsakyti už tokius poelgius, šie „draugai“ dingsta iš akiračio.

 

Jautis

 

Jaučiams vertėtų vengti asmenų, kurie į jų gyvenimą įneša painiavos ir tuštybės, nėra rimti ir neketina įgyvendinti savo pažadų. Tokios „kūrybiškos asmenybės“ būna savotiškai žavingos ir gali užkariauti šio ženklo atstovų simpatijas, bet vėliau jie sužlugdo jų planus ir sukelia virtinę problemų, dėl kurių Jaučiai kaltina patys save.

 

Dvyniai

 

Dvyniams pavojingi tokie draugai, kurie visa širdimi trokšta padaryti jiems įtaką ir neatsitraukia, jei iš pirmo karto tai nepavyksta. Iš pradžių tokia draugystė atrodo naudinga: naujasis bičiulis padeda pasiekti savo tikslus ar išsivaduoti nuo žalingų įpročių. Tačiau emocinei Dvynių būklei tai gali turėti liūdnų pasekmių: nuolatinis spaudimas, net ir pats švelniausias, šio ženklo atstovams gali būti nepakeliamas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Vėžys

 

Vėžius tarsi magnetas traukia būtent tie asmenys, nuo kurių vertėtų laikytis atokiai. Jeigu tarp jūsų draugų yra be galo jūsų silpnybėms atlaidi persona, kuri sugeba užjaučiamai linksėti galva ir valandų valandomis klausytis jūsų nusiskundimų, žinokite, kad būtent šis bendravimas trukdo jums judėti pirmyn ir laiku spręsti iškylančias problemas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Liūtas

 

Liūtai sugeba už save pakovoti ir jiems retai kyla pavojus. Tačiau net ir jie gali turėti „negerų“ draugų. Tokie asmenys lėtai, bet užtikrintai smukdo šio ženklo atstovų pasitikėjimą savimi. Jie gali pasiūlyti užsiimti nereikšminga ir neįdomia veikla arba užsiminti, kad nuo jaunatviškų ir madingų tendencijų reikėtų pereiti prie nesenstančios klasikos. Tokios pastangos nepadarys nieko bloga, jei bus pavienės. Tačiau didelis jų kiekis Liūtams pridarys daug bėdų.

 

Mergelė

 

Mergelės labai atidžiai renkasi savo draugus, bet ir šiuo atveju egzistuoja išimčių. Daug kas turi draugų, kurie nuolat skundžiasi ir jaučiasi nuskriausti. Jiems visuomet viskas būna blogai ir apskritai jie beveik „miršta“. Mergelės dažnai skuba padėti tokiems žmonėms, tačiau tai vyksta jų pačių asmeninio gyvenimo, interesų ir reikalų sąskaita. Vėliau jos stebisi, kodėl viskas nugarmėjo į pragarą.

 

Svarstyklės

 

Svarstyklės mėgsta su visais sutarti. Tačiau būtent tai pakiša joms koją: jos prisileidžia tuos asmenis, kurių nevertėtų. Tokie žmonės, sugebantys iš musės padaryti dramblį ar stiklinėje vandens sukelti audrą, stengiasi į savo sumanymus įtraukti ir jus! Jei žmogus, net ir labai simpatiškas, trukdo jums ramiai galvoti, priimti apsvarstytus sprendimus ar įvertinti situaciją iš visų pusių, bendravimas su juo vargu ar bus naudingas.

 

Skorpionas

 

Skorpionams pavojų kelia tie žmonės, kurie į šio ženklo atstovus žvelgia pernelyg rimtai. Kuo daugiau Skorpionai bendraus su tokiais asmenimis, tuo mažiau jiems liks erdvės saviironijai, kuri padeda Skorpionams išvengti bėdų ir nepatekti į dramatiškas situacijas.

 

Šaulys

 

Šauliai būna linkę daryti ir sakyti tai, ką galvoja, todėl ir draugauti jie stengiasi su panašiais žmonėmis. Tačiau šio ženklo atstovų bėda ta, kad jie dažnai neatpažįsta melo ir priima meilikavimus už gryną pinigą. Jei iš jūsų „draugo“ liejasi tik saldžios kalbos, gerai pagalvokite, ar jums su juo pakeliui.

 

Ožiaragis

 

Ožiaragiai lengvai užkimba ant atsakomybės kabliuko ir būtent dėl to jie būna pažeidžiami. Pagalvokite, ar šalimais nėra žmogaus, kuriam nuolat ką nors pažadate, patys to nenorėdami. Pavojingą draugą lengva atpažinti: jums visuomet būna sunku atsakyti jam neigiamai, todėl jis bet kuriuo momentu gali jumis pasinaudoti.

 

Vandenis

 

Vandeniams pavojingi tie asmenys, kurie sugeba manipuliuoti šio ženklo atstovų garbės troškimu. Net jei santykiai su tokiais žmonėmis yra labai artimi, juose visuomet juntama konkurencijos gaidelė ar bent noras prilygti. Tokioje kovoje Vandeniai visada šiek tiek pralaimi, ir, blogiausia, prie to pripranta, pamažu pamiršdami, kad pasijusti laimėtoju yra kur kas maloniau.

 

Žuvys

 

Žuvims vertėtų vengti bendravimo su žmonėmis, kurie joms neatskleidžia nieko nauja. Tokie asmenys paprastai būna labai dėmesingi klausytojai. Jie žvelgia į jus susižavėję ir tiki viskuo, ką sakote. Po susitikimų su tokiais draugais jūs jaučiatės jei ne didžiu žmogumi, tai bent visažiniu. Žinoma, tai malonus jausmas, bet būtent dėl jo šio ženklo atstovai kartais praranda susidomėjimą aplinkiniu pasauliu.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite