Astrologinė 2018 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

2018 metų horoskopas Vandeniams

 

Ateinančiais metais Vandeniams svarbu neskubėti priimant sprendimus ir nedaryti kardinalių veiksmų, sprendimų. Metai palankūs gerai apgalvotiems darbams ir veiksmams, todėl teks mokytis skubėjimą ir nekantrumą keisti kantrybe ir pastovumu. Kažkokių reikšmingų pokyčių nebus, tačiau metai žada būti pakankamai aktyvūs ir spalvingi, nauja meilė pakeis Vandenių laisvą požiūrį į santykius ir paskatins kurti šeimą.

 

Meilė

 

Esantiems santykiuose Vandeniams metai žada jausmų sustiprėjimą ir aistros sugrįžimą. Atrodys, kad savo išrinktąjį/ąją pamilote iš naujo. Vienišiems zodiako atstovams 2018 metai padovanos daug meilės euforijos ir švelnumo. Nauja meilė jums suteiks daug gilių jausmų ir išgyvenimų, kad net ryšitės susisieti ilgalaikiais santykiais. Žvaigždės sako, jog su šiuo žmogumi praleisite kartu daugybę metų.

 

Darbas, pinigai

 

Šios sritys pareikalaus daug dėmesio. 2018 metais finansinio pakilimo nenumatoma, todėl bus labai svarbu išsaugoti tuos pajamų šaltinius, kuriuos turite. Metai nepalankūs skolintis ar skolinti. Darbe galimos įvairaus pobūdžio intrigos, nesusipratimai. Dėl to norėsite viską mesti ir ieškoti palankesnės darbo vietos. Žvaigždės pataria nedaryti skubotų sprendimų.

 

Sveikata

 

Vandenių silpna organizmo vieta yra nervų sistema ir kraujotaka. Todėl tam, kad būtų išvengta negalavimų, būtina iš anksto pasirūpinti savo sveikata. Jums būtina pakankamai ilsėtis ( normalu miegoti yra 8 val), aktyviai sportuoti. Nervų sistemos aktyvumui palaikyti vartokite kuo daugiau vaisių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2018 metų horoskopas Žuvims

 

Ateinantys metai gali tapi tikru iššūkiu šio zodiako atstovams. Taip jau yra, kad Žuvys dažniausiai gyvena dėl kitų žmonių ir mėgsta plaukti ten, kur neša srovė. Tačiau ateinantys 2018 metai pareikalaus iš jūsų prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, kitu atveju patirsite visišką fiasko. Galimi išbandymai meilės reikaluose. Būsite priversti imtis patys rimtų veiksmų ir sprendimų.

 

Meilė

 

Tiems, kurie yra ryšyje, sukūrę šeimą, 2018 metais bus nemažai momentų, kuomet rimtai svarstysite, kiek verta likti santykiuose. Deja, žvaigždės sako, kad jums nepavyks užkrauti šios atsakomybės partneriui, turėsite paskutinį žodį tarti patys. Sprendimas turi būti priimtas remiantis asmeniniais potyriais, o ne tuo, ką sako apie jūsų santykius aplinkiniai. Vienišos Žuvys labiau blaškysis, nei kryptingai sieks simpatijos dėmesio. Panašu, jog nesate tikri tuo, ko norite.

 

Darbas, pinigai

 

Darbinėje, profesinėje srityje galite sulaukti tam tikrų pozityvių permainų. Tačiau su sąlyga, jog būsite aktyvūs ir rodysite iniciatyvą. 2018 metais viskas priklausys nuo jūsų pačių. Finansinė situacija turėtų gerėti priklausomai nuo jūsų darbo rezultatų.

 

Sveikata

 

Pasirūpinkite savo imunine sistema, nes jau metų pradžioje galite rimtai apsirgti. Daugelis gali skųstis svorio didėjimu, nors racionas nesikeis. Taip jau yra, kad jūsų organizmo limfinė sistema yra silpna vieta, ir esant jos sutrikimui organizmas ima kaupti skysčius. Dėl šios priežasties didėja kūno svoris. Pasidomėkite, kokia fizinė veikla gerina limfos tėkmę ir užsiimkite ja.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Man ir 2018 nereikia, jau viskas atitiko

Taip pat skaitykite