Astrologinė 2018 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

2018 metų horoskopas Skorpionams

 

Ateinantys metai gali būti drąsiai vadinami Skorpionų metais. Visus metus Jupiteris judės šiuo ženklu, gėrį ir dovanas klodamas šio ženklo atstovams po kojomis. Tačiau reiktų būti realistais ir suprasti, kad užimant pasyvią poziciją ( pvz gulint lovoje) nieko pozityvaus neįvyks. Tam, kad pokyčių saldumą pajustumėte, teks imtis iniciatyvos ir atsakomybės. Ypač sėkmingų posūkių bus karjeros, darbo srityje, saviraiškos ir tobulėjimo srityse. Šiais metais paklosite pasitikėjimo pamatus ateinantiems 12 metų.

 

Meilė

 

Šioje srityje 2018 metais ramybės tikrai nebus. Esantys ryšyje susidurs su rimtais santykių išbandymais. Pirmasis- jūsų išaugęs egoizmas kels partnerio nepasitenkinimą, todėl teks rimtai įrodinėti, kad yra kitaip. Kitas išbandymas- jūsų naujos meilės ir aistros. Jei norite išsaugoti saugų namų lizdą, gerai pagalvokite. Ieškantiems santykių daug tikėtis neverta, na nebent trumpalaikio flirto.

 

Darbas, pinigai

 

Šioje srityje teks nemažai plušėti. Žvaigždės numato rimtų iššūkių. Teks įrodyti kolegoms, kad esate tikrai vertas užimamų pareigų. Mat šie bus ypač negatyviai nusiteikę jūsų atžvilgiu ir ieškos visų įmanomų būdų pakenkti. Darbe prasminga nesivelti į niekur nevedančius pokalbius ( turiu minty apkalbas) ir užsiimti tik tuo, kas būtina. Piniginiai reikalai šiemet mažai keisis, todėl labiausiai prasminga išsaugoti tai, ką turite.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Sveikata

 

Skorpionai yra tie, kurie dažniausiai džiaugiasi gera sveikata. O jei ir užpuola ligos, greitai atstatote jėgas. Todėl drąsiai grūdinkitės, išbandykite naujus sporto ir aktyvumo būdus. Pasidomėkite vandens sportu, jums vanduo yra artima stichija. Naudingos pirtys ir jų teikiami malonumai.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

2018 metų horoskopas Šauliams

 

Ateinančiais metais Šauliai galės lengviaus atsikvėpti- du su pusę metų trukę sunkumai ir išbandymai baigėsi, Saturnas paliks jūsų zodiako ženklą, leisdamas įkvėpti lengviau. Metai bendrai žada įvairius pasikeitimus, kurių pasieksite savarankiškai priimdami sprendimus ir nesivadovaudami svetima nuomone. 2018 metais teks daugiau ir atsakingiau dirbti, tuomet ir rezultatai metų gale džiugins.

 

Meilė

 

Vienišiems zodiako atstovams metai žada audringą romaną. Nusiteikite trumpiems, tačiau labai intensyviems ir audringiems jausmams. Sukūrusiems jaukų šeimos lizdelį metai reikšmingų pokyčių nežada. Na, nebent iš partnerio galite sulaukti priekaištų, kad mažai laiko leidžiate kartu. 2018 metais tai galėsite pataisyti: žvaigždės žada įspūdžių pilną kelionę dviese ir daug malonių meilės akimirkų.

 

Darbas, pinigai

 

Šioje srityje atėjo palankus metas įgyvendinti savo svajones ir planus. Žvaigždės pataria remtis tik savo protu, tuomet jausitės visiškai save atskleidę. Metai ypač palankūs kūrybiškiems žmonėms arba tiems, kurie dirba kūrybinį darbą. Palankus atsakingai elgtis su finansais, nes metų bėgyje galimos neplanuotos išlaidos, kurios gerokai patuštins jūsų biudžetą.

 

Sveikata

 

Visų 2018 metų bėgyje kamuos vieni ar kiti sveikatos negalavimai. Žiemą peršalimai ypač neigiamai įtakos jūsų imuninę sistemą. Svarbu teisingai stiprinti sveikatą, atsisakant neigiamai įtakojančių sveikatą faktorių ( alkoholio, saldumynų ir pan). Nuo metų vidurio gali sustreikuoti širdies ir kraujagyslių sistema. Kaip žinia, juos stiprina aktyvi fizinė veikla gryname ore.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2018 metų horoskopas Ožiaragiams

 

Į jūsų zodiako ženklą 2,5 metų laikotarpiui įžengė ribojimų planeta Saturnas. Nors čia jo namai, tačiau išbandymų patirti teks. Daugiausia tikėtini sunkumai finansų, sveikatos srityje. Tai labiau patikrinimo laikas, kiek esate kryptingi, tikslingi ir atsakingi. Bendrai, metai gali kelti tam tikro apribojimo, laisvės varžymo pojūtį, kuomet niekas lengvai neduodama.

 

Meilė

 

Šioje srityje pūs permainų vėjai. Tiems, kurie yra tvirtame ryšyje, galimi nesutarimai ir nepasitenkinimas santykiais. Bėda ta, kad labai daug laiko praleidžiate tarp savo namų sienų ir tai kuria tam tikrą monotoniją ir rutiną santykiuose. Išvykite kartu pailsėti, sugalvokite bendrą veiklą kartu, tuomet santykiai įgaus naują kvėpavimą. Vienišų laukia netikėta meilė kelyje. Iš pradžių neteikianti daug vilčių, vėliau pasirodys tvirta ir ilgalaikė.

 

Darbas, pinigai

 

Profesinėje ir karjeros srityje gali ryškūs pakilimai ar laimėjimai. Žvaigždės išsidėstė labai palankiai jūsų karjeros atžvilgiu, todėl sėkmės išvengti nepavyks. Verta nusiteikti daug ir atsakingai dirbti, kad pateisintumėte vadovų lūkesčius. Nors kartais apims tam tikras tingumas ir apatija, pasistenkite tuo nepiktnaudžiauti. Finansinė situacija turėtų gerėti nuo metų vidurio.

 

Sveikata

 

Šio zodiako atstovai turi būti ypač dėmesingi savo sveikatai. Deja, bet visų metų bėgyje patirsite vienus ar kitus sveikatos sutrikimus. Dantų, kaulų ir sąnarių problemos vargins tuos, kurie abejingai vertino praėjusiais metais kūno siunčiamus signalus. Taip pat galima melancholija, liūdesio ir depresijos epizodai.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Man ir 2018 nereikia, jau viskas atitiko

Taip pat skaitykite