Astrologinė 2018 Metų prognozė visiems Zodiako ženklams

Kaip ir kiekvienais metais, Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė (asmeninisastrologas.lt) sudarė 2018 Metų prognozę visiems Zodiako ženklams.
 
Sužinokite kas jūsų laukia gyvenime, meilės reikaluose, darbe ir sveikatoje.
 
2018 metų horoskopas Avinui

 

Geltonojo žemės Šuns metais Avinai jausis gan keistai ir neįprastai savo prigimčiai. Esmė tame, kad Šuo – ramus ir balansuotai kryptingas gyvūnas, o Avinas yra visiška to priešingybė. Dėl šios priežasties Avinai gali jaustis lyg bėgantys gerokai greičiau, nei visi kiti.
Beje, tai geresnių rezultatų neduos. Avinams 2018 metais būtina išmokti lėtinti tempą ir apgalvoti prieš veikiant ar priimant sprendimus. Kitu atveju vėjais paleisite savo energiją ir nieko nepasieksite. Kontroliuoti savo impulsyvumą jus tiesiog privers ramusis metų globėjas. Kitaip sakant, metai Avinams gerokai aplaužys ragus ir prigesint neramų temperamentą.

 

Meilė

 

2018 metai žada palankias aplinkybes ir situacijas. Esantiems draugiškuose santykiuose tikėtinas perėjimas į rimtesnį statusą. Meilės reikaluose viskas priklausys nuo jūsų pačių. Deja, bet žvaigždės perspėja, kad dėl didelio impulsyvumo ir noro bet kur lyderiauti, galite rimtai susikivirčyti su partneriu.
2018 metais šios savybės jums nepadės, o tik kenks. Pasistenkite savo emocijas ir norą pirmauti nukreipti kažkur kitur ( į darbą, sportą), o meilės reikaluose laikykitės ramumo ir kuo daugiau atvirai kalbėkitės.
Ieškantiems poros metai žada palankias galimybes. Tačiau naujos pažintys ne būtinai taps ilgalaikėmis. Tiesiog jums patiems bus labai sunku apsispręsti dėl savo jausmų: vienu momentu rodysis jog tai ideali pusė, kitą – kad šis žmogus kažkoks nesusipratimas jūsų gyvenime.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Darbas, pinigai

 

Metai ypač palankūs darbo ir karjeros prasme. Žvaigždės numato daug perspektyvių pasiūlymų, tačiau ir pastangų prireiks. Jau metų pradžioje galite sulaukti daug naudingų pasiūlymų. Verta juos priimti daug nesvarstant. Metų viduryje žadami profesinio, darbo pakilimo momentai. Tai gali būti paaukštinimas pareigose arba nauja prestižinė darbo pozicija. Metų galas ne mažiau darbingas ir produktyvus. Didžiausia problema čia – tai persidirbimas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Sveikata

 

2018 metais žvaigždės numato problemas su virškinimu. Dažniausiai tai bus susiję su nerviniu pervargimu ir stresu, kurį patirsite pasinėrę į darbus. Apsilankykite pas gydytoją, kol nedidelis skausmas netapo rimto gydymo reikalaujančia problema. Kita silpna jūsų vieta 2018 metais- širdis. Jos negalavimo priežastys- fizinio aktyvumo stoka ir pervargimas. Pradėkite aktyviau ir daugiau judėti, po truputį pripratinsite savo organizmą ir vėliau šis nesipriešins.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2018 metų horoskopas Jaučiui

 

2018 metai palankūs Jaučiams jau vien dėl to, jog tiek Šuo, tiek ir Jautis priklauso tai pačiai žemės stichijai. Tai reiškia, jog metų energetika yra artima šiam zodiako ženklui, todėl rimtų ir kardinalių permainų tikėtis neverta. Jaučiams svarbu išsaugoti tai, kas yra užgyventa iki šio laikotarpio. Nors metai rekomenduoja tam tikras rizikas, tačiau Jaučiams jų verta atsisakyti arba labai gerai įvertinti tai, ką statote ant kortos. Antroje metų pusėje gali stipriai išaugti laisvės poreikis, kas jus gali labai gluminti. Jautis iš prigimties bijo bet kokių naujovių ir netikėtų permainų, todėl tokios mintys gali keistai kaustyti.

 

Meilė

 

Sukūrusiems tvarius santykius dar iki šių metų, žvaigždės rimtų pokyčių nežada. Jūsų santykių kasdienybė judės įprasta ir stabilia vaga. Tiems, kurie sau ieško poros, jau metų pradžioje žadamos pažintys. Meilė gali įsiliepsnoti staiga ir taip stipriai, kad su mylimuoju/ąja nenorėsite niekada daugiau išsiskirti. Metai visiems palankūs šeimos kūrimui, tačiau gerai apie tai pagalvokite, juk nemėgstate rizikuoti.

 

Darbas, pinigai

 

Darbe Jaučiams teks šiek tiek pakeisti darbinę taktiką. Jums būdingą lėtumą verta keisti energingumu ir aktyvumu. Tik tokiu atveju galimas karjeros šuolis arba kiti aukštesni profesiniai pasiekimai. Ieškantiems darbo nereikėtų turėti labai didelių ir optimistiškų vilčių. Žvaigždės sako, kad labiau prasminga mažiau rinktis ir nuleisti poreikių kartelę, nes kitu atveju galite likti ties nuline pozicija. Finansiniuose reikaluose prasminga koncentruotis į turimo išsaugojimą.

 

Sveikata

 

Galimos kraujotakos problemos. Jos labiau suaktyvės nuo metų vidurio. Jei pajusite galvos svaigimą ar stiprų skausmą, nedelskite ir apsilankykite pas gydytoją. Tai labai rimti simptomai. Esant vėsiam metų laikui saugokite savo gerklę, tai jūsų silpna vieta. Daugiau judėkite gryname ore, tai palankiai įtakos visą jūsų fizinę būklę. 2018 metais gali problemų kelti šlapimo sistema. tai bus susiję su didele įtampa ir nerimu.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2018 metų horoskopas Dvyniams

 

Bendrą metų sėkmę įtakos jūsų pačių asmeniniai norai ir siekiai. Esate iš prigimties išsiblaškę ir sunkiai išlaikote dėmesį vienoje vietoje, o tai stipriai prieštarauja 2018 metų energetikai.
Tai reiškia, kad tik stiprindami savyje gebėjimą susikoncentruoti ties vienu darbu ar veikla, atsiduodami tam maksimaliai, pasieksite norimų rezultatų. 2018 metai Dvyniams gali tapti tikru iššūkiu. Jei priimsite jį ir nuspręsite keistis dėl sėkmės, fortūna atsigręš į jus.

 

Meilė

 

Santykių fronte ramybės, deja, pažadėti negalima. Žvaigždės numato karštus santykių pasiaiškinimus ir pakeltą toną. Po tokių atvirumo valandėlių namuose gali pritrūkti indų! Kai kurios poros gali nuspręsti santykiuose padaryti pauzę ( pertrauką). Pabuvimas atskirai būtų puiki profilaktika ir būdas suprasti, ar su partneriu vis dar norite toliau tęsti santykius, ar jau laikas vienas kitą paleisti. Neesantiems ryšyje žvaigždės numato trumpalaikius aistros ir meilės proveržius. Jūs patys nebūsite nusiteikę ilgalaikiams santykiams, todėl velsitės tik į trumpus romaniūkščius.

 

Darbas, pinigai

 

Praėjusiais metais patyrėte daug trukdžių profesinėje veikloje: buvo tam tikras stabdymas ir apribojimai. Šiais metais visi nesklandumai baigsis, todėl galite jau iš anksto planuoti ir siekti. Žvaigždės jums suteiks palankių galimybių sužibėti savo srityje, ir tai bus atitinkamai įvertinta. Tiesa, turite nusiteikti daug dirbti. Jei blaškysitės nuo vieno prie kito, nieko metų gale neturėsite. Finansinė situacija tiesiogiai priklausys nuo darbo pasiekimų. Taigi, viskas jūsų pačių rankose.

 

Sveikata

 

Pagrindinės jūsų sveikatos ir negalavimų priežastys- didelis išsiblaškymas ir informacijos kiekiai, kas sukelia nervų sistemos problemas. Jei jausite nuovargį ir irzlumą, neaiškios kilmės pyktį ir nemigą, tai bus požymiai, jog jūsų nervų sistema yra pervargusi ir jai reikia poilsio. Puikiai tai padarysite keliaudami ar išvykdami savaitgaliui į sanatoriją.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

 

2018 metų horoskopas Vėžiams

 

Ateinančius metus galima vadinti gan dviprasmiškais. Iš vienos pusės laukia didelė sėkmė, iš kitos- teks kažko atsisakyti arba visiškai pakeisti. Žinoma, skirtingose gyvenimo sferose bus skirtingi poreikia ir siekiai.
2018 metais sėkmės sulauks tie, kurie priims gyvenimo pokyčius kaip neišvengiamą būtinybę, drąsiai rizikuos ir stengsis išsaugoti tai, kas labai svarbu.

 

Meilė

 

Ateinantys metai energetiškai atitinka Vėžių prigimtį. Tai reiškia, kad šeima kaip vertybė, jaukūs namai taps ne tolima svajone, o realia galimybe. Labai tikėtina, kad daugelis susikurs šeimas ir susilauks vaikų. Bus puikios galimybės įsigyti namus savo šeimai. Ieškantiems poros metai žada sėkmę tarp priešingos lyties atstovų.

 

Darbas, pinigai

 

Šioje srityje galimi patys reikšmingiausi pokyčiai. Pirmiausia tai liečia tuos, kurie turi didelių karjeros ir profesinių ambicijų, plėtojantys savo verslą. Panašu, jog 2018 metais galimi tam tikri nuostoliai ir praradimai, ir tuo pačiu galimybė lengvai ir greitai atsistatyti. Finansinėje srityje rekomenduojama investuoti stambias sumas, maksimaliai rizikuoti. Grąža iš to jums bus keleriopa.

 

Sveikata

 

2018 metai gali būti labai sudėtingi sveikatos prasme. Pagrindinė susirgimų sritis- virškinimo sistema, ypač skrandis. Moterims galimos problemos su pieno liaukomis. Jūsų fizinė sveikata labai aiškiai parodo, ar jūsų gyvenime viskas gerai. Jei yra problemų, reiškia turite stresų ir nepasitenkinimo. Pasistenkite suvokti savo poreikius ir juos patenkinti, kad sveikata džiugintų.

 

Anomalija.lt primena, kad tai yra bendro pobūdžio informacija. Jeigu norite sužinoti kaip metų fonas paveiks Jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu (Rasa Baliutavičiūtė Kungienė).

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
!!!

Man ir 2018 nereikia, jau viskas atitiko

Taip pat skaitykite