Ko griežtai negalima daryti prieš pat Naujuosius Metus?

Nors Naujieji Metai daugeliui žmonių yra smagi šventė, per kurią galima pabūti su draugais, ezoterikai ir parapsichologai ragina nepamiršti, kad yra tam tikri dalykai, kurių negalima daryti prieš pat Naujuosius.

 

Pasak jų, daug žmonių tikisi Naujausiais Metais pradėti naują gyvenimo etapą, tačiau patys to nesuvokdami, uždaro tokią galimybę.

 

Teigiama, kad prieš Naujuosius metus negalima siūti sagų. Nuo senų laikų priimta manyti, kad tai darydami, kitais metais neatsikratysite senų problemų. Neverta pirkti smulkių pramoninių prekių, išskyrus dovanėles, antraip naujaisiais metais neįsigysite stambių pirkinių. Taip pat negalima atiduoti taisyti avalynės, nes ateinančiais metais neturėsite naujų batų.

 

Aiškiaregė Vanga sakydavo, kad prieš Naujuosius jokiais būdais negalima nieko skolintis – ne tik pinigų, bet ir daiktų, nes visus metus ko nors trūks. Taip pat verta iki Naujųjų atiduoti visas skolas, net ir tas pačias mažiausias. Kitaip, visai tikėtina, kad ir per visus Naujuosius būsite skoloje.

 

Negalima Naujųjų metų naktį sutikti tuščiomis kišenėmis – stokosite pinigų visus metus. Bet tai taipogi nereiškia, kad turite sutikti šventę turėdami labai didelę pinigų sumą. Pakaks paprasto ritualo: mušant 12, į kairę ranką paimkite taurę su šampanu, o į dešinę – monetą. Arba įsidėkite pinigėlį į kišenę arba batą, svarbiausia, kad prie savęs turėtumėte bet kokio nominalo monetą.

 

Nereikėtų patiekti krabų, vėžių ar omarų į naujametinį stalą. Šie gyvūnai vaikščioja atbulom, tad visai tikėtina, kad ateinančiais metais ir vėl galite grįžti prie senų problemų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Per Naujuosius negalima galvoti norų su dalelyte “ne”. Pavyzdžiui jeigu norite “neliūdėti”, savo norą formuluokite “būti laimingu”. Norus geriausia surašyti ant geltonos popieriaus, dar kartą garsiai perskaityti, vėliau juos sudeginti, o pelenus išbarstyti tučtuojau po dvyliktos.

 

Sausio 1 dieną, negalima tvarkytis, šluoti ar mesti šiukšlių – tikima, kad tai prišauks nuostolius. Taip pat negalima dirbti sunkaus ar purvino darbo, kitaip “arsite” visus metus kaip arklys. Sausio 1 diena skirta arba poilsiui, arba ramiai pasisėdėjimui su draugais.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Griežtai draudžiama Pirmąją Naujųjų metų dieną bartis, šaukti vieniems ant kitų. Kaip sutiksi, tokius ir turėsi, reiškia metai taip ir praeis besibarant.

 

Laimingų Naujųjų!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite