Slaptos teritorijos, kurių nepamatysite net Google Earth

kompiliacija-vietovesNuo Monblano iki Didžiosios kinų sienos – Google Earth pamatyti galima iš tikrųjų labai daug. Tačiau ne viską. Toli gražu ne viską.

 

Yra keletas slaptų teritorijų, kurios Google Earth žemėlapiuose yra uždengtos, užtušuotos ar net išvis ištrintos. Sąmokslų teoretikai įsitikinę, kad taip slepiami slapti miestai ir NSO testavimo bazės.

 

Mokslo ir technologijų portatas technologijos.lt pateikia keletą gluminančių Google Earth slaptaviečių, pagal News.com.au informaciją.

 

HAARP masyvas, Vašingtono-Oregono valstijų pasienis

 

Kontroversiškai vertinta HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) bazė kadaise veikė prie Vašingtono ir Oregono valstijų sienos. 2014 m. JAV Karinės oro pajėgos uždarė šią tyrimų bazę, kurioje buvo tyrinėjamas energijos nestokojantis aktyvus viršutinis atmosferos sluoksnis – jonosfera.

 

Sąmokslininkai neabejoja, kad HAARP – slapta orų ir kitų gamtos stichijų valdymo bazė, iš kurios kontroliuojami ir sukeliami uraganai, liūtys, žemės drebėjimai ir pan. Štai 2010 m. Venesuelos lyderis Hugo Chavezas pareiškė, kad HAARP sukėlė 2010 m. žemės drebėjimą Haityje.

 

HAARP masyvas, Vašingtono-Oregono valstijų pasienis

HAARP masyvas, Vašingtono-Oregono valstijų pasienis

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Taip pat buvo manančių, kad tai – slapta “skraidančių lėkščių” testavimo bazė.

 

Nors JAV karinių struktūrų, pažangiųjų projektų tyrimo agentūros (DARPA) ir Aliaskos universiteto finansuotas HAARP masyvas jau uždarytas, Google Earth jis tebėra nematomas.

 

Slaptų miestų bazė Rusijoje

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Sibiro tundroje plyti teritorija, kuri Google Earth neįžiūrima – ir niekas nežino kodėl. Artimiausias miestas ten yra Egvekinotas. Teritorija driekiasi netoli Beringo sąsiaurio ir Aliaskos.

 

miesta-rusijoje

 

1986 m. rusams buvo pasakojama, kad šioje teritorijoje pastatyta keliasdešimt slaptųjų miestų, kuriuose gyvena daugiau kaip 1 mln. žmonių. Miestų pavadinimuose figūravo kažkokie paslaptingi skaičiai, pvz., Arzamas-16 (branduolinės inžinerijos tyrinėtojų miestelis).

 

Yra manančių, kad paslėptoje teritorijoje stovi radarų stotis arba balistinių raketų gynybinė sistema.

 

Portlaoise kalėjimas, Airija

 

Laoise grafystėje (Airija) sustiprinto režimo kolonijoje įkalinti pavojingiausi šalies kriminaliniai nusikaltėliai. Nors kalėjimas nėra ištrintas iš Google Earth, vis dėlto išdidinus jo teritoriją aiškiai matyti, kad spalvos nesutampa su kalėjimą supančių objektų spalvomis.

 

kalejimas-portaoise

 

Galbūt dėlto, kad Google Earth įterptas senojo kalėjimo vaizdas – kad kaliniai neturėtų galimybės apžiūrėti kalėjimo išplanavimą ir nemėgintų pabėgti.

 

Farerų salos, Danija

 

Farerai – Danijai priklausantis archipelagas, kurią sudaro 18 vulkaninės kilmės salų, išsidėsčiusių Atlanto vandenyne tarp Norvegijos ir Islandijos. Tai autonominė teritorija, tačiau nemaža jos dalis nėra matoma Google Earth. Pvz., nematyti Antrojo pasaulinio karo laikų karinės bazės Vagaro saloje.

 

fereru-salos

 

Niekas nežino, kodėl kai kurios Farerų dalys (salose gyvena apie 50 tūkst. žmonių) yra slepiamos po sustambintais pikseliais. News.com.au spėja, kad taip gali būti slepiami nelegalios žvejybos ar banginių medžiojimo pėdsakai.

 

Százhalombatta naftos perdirbimo gamykla, Vengrija

 

Ji Google Earth žemėlapyje užtušuota žalia spalva, o pastatai ir teritorija pašalinti iš palydovinių nuotraukų. Kodėl? Niekas negali pasakyti.

 

nafta-vengrija

 

Dar keisčiau, kad žalios dėmės dengia ir paprasčiausias tuščias pievas.

 

Kangtega, Nepalas

 

Tai – viena iš Himalajų viršukalnių, kuri dar vadinama Sniego Balnu. Jos aukštis – 6 782 metrai.

 

kalnas

 

Tačiau Google Earth šis kalnas paslėptas – nežinia kodėl. Gali būti, jog tai – tiesiog programos klaida.

 

Volkelio karinių oro pajėgų bazė, Olandija

 

Olandų premjero Ruudo Lubberso teigimu, šios bazės požemiuose laikomos 22 JAV branduolinės raketos. Šiame arsenale yra ir termobranduolinė bomba B61.

 

oro-baze

 

Branduoliniai užtaisai Volkelyje laikomi nuo XX a. septintojo dešimtmečio, kai buvo kilusi Kubos krizė. Volkelio karinė bazė Google Earth žemėlapiuose uždengti maskuojamosiomis spalvomis.

 

Valensijos miestas, Filipinai

 

Dalis Filipinuose esančio Valensijos miesto uždengta pikseliais. Mieste gyvena daugiau kaip 180 tūkst. žmonių. Miestas įsikūręs centrinėje šalies provincijoje – Bukidnone.

 

filipinai

 

Manoma, kad miesto dalis slepiama per klaidą arba kad taip slepiama Filipinų antiraketinė gynybos sistema.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aaa

vengrijoj viska rodo, pats patikrinau ir radau ta vieta

as

savaime suprantama, kad nerodo. juk cia karines paslaptis.

Taip pat skaitykite